Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באשדוד זה שונה.

דיירים בשכונה מסוימת "העזו" להציב שלט כזה, מהר מאוד השלט נחבט ונרשם עליו (די בקטן האמת) "חניה חופשית".

כנ"ל לגבי חניון תת קרקעי בבניין קודם שגרתי בו, שלט חניה פרטית ושער מאסיבי מברזל, המנוע של השער עבר טיפול אהוב והחניה נפתחה לכלל ציבור המבקרים, כן כן למרות שרכשנו אותה ודאגנו לשלם עליה ארנונה מידי חודש.

זה משהו שלא צריך לקרות . אני חושב שזה אחד הדברים שמצדיקים קיום רשות אוכפת . ניסתם לגרור את הרכבים של האנשים שחונים שם שלא דיירי הבניין ?

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם

זה דוח של עיירית חיפה. הפקח "העניק" לי אותו בשעה 11 בלילה.

אחרי שעה שחזרתי ועוד 10 דקות לברר על מה בדיוק הדוח (לא ידעתי בכלל שאסור לחנות שם ושפת המדרכה

הייתה צבע אפור, חשבתי שזה אחת ממתיחות 1 באפריל) נתקלתי באותו פקח שחזר למקום לתת דוח לרכב חדש שחנה

שם.

ניסיתי לבטל את הדוח אבל לא הצלחתי. הפקח אמר שרק ברחוב הזה יש אכיפה מוגברת, כלומר אם הייתי מחנה רחוב ליד

על מדרכה או באדום לבן לא היו עושים לי כלום.

פורסם

בסופשים התחילו באיזור מרכז הכרמל - ציר מוריה לאכוף עבירות חניה, כולל חניה בתחנות אוטובוס.

לא מבין בכלל למה כולם מתלוננים על חניה במרכז הכרמל, מי שרוצה לשלם על חניה אפשר לחנות באחד מהחניונים שהוזכרו פה כבר או בכחול לבן, ומי שמתקמצן יכול לחנות בוודג'ווד או יפה נוף.

מוריה כבר יותר בעייתי, אבל עם קצת בסלנות אפשר למצוא.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...