Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שתדלקתי ואיפסתי אני מתקרב שוב לתדלוק הבא. כמו שזה נראה הדייהו לוקחת לי בערך 1:5... כמו שאתם מבינים זה המון

רציתי לדעת מה אפשר לעשות לגבי זה

חבר הציע להחליף שסתום אוויר ותוסף לדלק אז:

1 - כמה עולה שסתום? איפה אפשר להשיג והאם אפשר לעשות בכל מוסך (יש לנו מוסך קבוע שהולכים אליו)? כמו כן האם זה באמת יעזור?

2 - האם כדאי תוסף דלק? אם כן הבנתי שהטובים הם או גולד לייבל או 44K, איזה מהם עדיף ומה השימוש ביניהם? (בגולד לייבל למשל ראיתי שצריך להוסיף לחצי מיכל. אבל אחרי זה האם לתדלק עד הסוף מיד או לחכות שאני אגמור את כל המיכל?)

3 - מצאתי את הדבר הבא http://ten-gas.co.il/aecommerce/c11450/66013.php המחיר המלא הוא 350 (כולל מע"מ). הם טוענים שזה כולל גם בדיקה וגם החלפת שמן מנוע, שסתומי אוויר, דלק ושמן ופלאגים (מה זה בכלל פלאגים?)

מישהו מכיר את זה? האם זה כדאי ובטוח, ועד כמה זה יעזור? אם אפשר לפרט מה ידוע לכם

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

לא ציינת האם הרכב הינו אוטומט או ידני כמו כן לא ציינת האם הצריכה נבדקה בנסיעה עירונית או בינעירונית.

האם אתה מתדלק בתחנת דלק קבועה ?

האם הרכב במצב מכני תקין ומטופל בזמן ?

מהיכרות עם לאנוס אוטומטית הצריכת דלק בכביש בינעירוני היא כ 1-9 וזה בנסיעה רגועה .

פורסם

רק אחרי שתתדלק בשנית מיכל מלא- תדע מה הייתה צריכת הדלק.

חבילת טיפול 10000 שציינת כוללת גם החלפת פילטר אוויר (ולא שסתום אוויר). מחיר הטיפול הוא זול.

פלגים הם מצתים. חזור לספר התיאוריה וקרא שם כיצד פועל מנוע 4 פעימות.

צריכת דלק מוגברת יכולה להיות תוצאה של מצב תחזוקה ירוד או נהיגה לא חסכונית (פקקים, האצות, משיכת הילוכים, נסיעות קצרות וכו')

תוספי דלק לא ישפרו את צריכת הדלק באופן משמעותי.

האם הרכב שלך מטופל בצורה סדירה?

פורסם

סליחה שכחתי לציין

הרכב אוטומט, הצריכה היא בכביש עירוני בלבד, לרוב ללא פקקים (נסיעות קבועות של 3 ק"מ... בערך רק 2 מתוך 20 בשבוע הן בפקק)

המצב המכני - לא מזמן אני חושב עשינו יישור גלגלים או משהו דומה, שאלתי את אבא ואת הטיפול 10000 האחרון הוא עשה לפני יותר משנה (האוטו אבל עבר טסט בתחילת 2011)

תחנת הדלק שבה תדלקתי בפעם האחרונה היא http://www.fulltank.co.il/ShowFuelStationDetails.asp?id=806

בדקתי כמובן לפני שהיא טובה ושאין דלק מהול

ואני נוהג די רגוע, אני משתדל שלא לעבור 2.5/2.7 סל"ד בהאצה, ולשייט ב2000 סל"ד (לפעמים הסל"ד עולה בגלל עלייה או צורך להאצה מהירה, אבל לעיתים רחוקות)

רק אחרי שתתדלק בשנית מיכל מלא- תדע מה הייתה צריכת הדלק.

חבילת טיפול 10000 שציינת כוללת גם החלפת פילטר אוויר (ולא שסתום אוויר). מחיר הטיפול הוא זול.

פלגים הם מצתים. חזור לספר התיאוריה וקרא שם כיצד פועל מנוע 4 פעימות.

צריכת דלק מוגברת יכולה להיות תוצאה של מצב תחזוקה ירוד או נהיגה לא חסכונית (פקקים, האצות, משיכת הילוכים, נסיעות קצרות וכו')

תוספי דלק לא ישפרו את צריכת הדלק באופן משמעותי.

האם הרכב שלך מטופל בצורה סדירה?

אחרי שאני אתדלק בשנית? כלומר למלא חצי מיכל להוסיף תוסף ורק כשייגמר לתדלק שוב (ואחרי שתדלקתי שוב לבדוק צריכה)?

ומה ההבדל בין פילטר אוויר לשסתום אוויר? כמה עולה שסתום+החלפה?

פורסם

קודם כל כדאי לבצע טיפול במידה והטיפול הקודם היה מלפני יותר משנה וחשוב להשתמש במשן איכותי .

כאשר הנסיעות ברובן קצרות ועירוניות נוצר מצב שבו הרכב כל הזמן נוסעה על תערובת עשירה בדלק ( עד שיתחמם לטמפ' עבודה ) ולכן הצריכת דלק בהתאם .

כמו כן תערובת עשירה גורמת להצטברות פיח במנוע והשמן מאבד מתכונותיו .

כרגע הייתי מבצע טיפול עשרת אלפים שכולל החלפת שמן , פילטר שמן , מסנן אויר , מצתים ומבצע אינפוזיה .

אינפוזיה הינה הזרקת תוסף ישירות לסעפת יניקה ולא לטנק הדלק .

להבא, במידה והרכב נוסע נסיעות עירוניות קצרות הייתי מבצע טיפלים לעיתים קרובות יותר . עשרת אלפים או כל חצי שנה , המוקדם מביניהם .

פורסם

קודם כל כדאי לבצע טיפול במידה והטיפול הקודם היה מלפני יותר משנה וחשוב להשתמש במשן איכותי .

כאשר הנסיעות ברובן קצרות ועירוניות נוצר מצב שבו הרכב כל הזמן נוסעה על תערובת עשירה בדלק ( עד שיתחמם לטמפ' עבודה ) ולכן הצריכת דלק בהתאם .

כמו כן תערובת עשירה גורמת להצטברות פיח במנוע והשמן מאבד מתכונותיו .

כרגע הייתי מבצע טיפול עשרת אלפים שכולל החלפת שמן , פילטר שמן , מסנן אויר , מצתים ומבצע אינפוזיה .

אינפוזיה הינה הזרקת תוסף ישירות לסעפת יניקה ולא לטנק הדלק .

להבא, במידה והרכב נוסע נסיעות עירוניות קצרות הייתי מבצע טיפלים לעיתים קרובות יותר . עשרת אלפים או כל חצי שנה , המוקדם מביניהם .

עד לפני חודש הנסיעות היו נסיעות בינעירוניות של כ20 ק"מ (אמא שלי הייתה נוסעת, עכשיו הוא עבר אליי) כבר 5 שנים אני חושב

בכל מקרה, את הטיפול 10000 אני מניח שאני אעשה

למה לא צריך מסנן דלק להחליף? האינפוזיה תעשה את זה כבר?

וכמה בערך עולה האינפוזיה, וכמה הכל ביחד? אני מניח שבדייהו יש 4 בוכנות, אז 4 מצתים, ופילטר אוויר אחד?

ולהחליף שמן צריך? אפילו שיש עדיין?

פורסם

בדיקה אמינה לאבחון סיבה לצריכת דלק גבוהה היא ע"י מכשיר 4 גזים.

זו הדרך לבדוק אם יש בעיה או לא.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...