Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

כבר אני לא יודע מה לעשות.

התכנון שלי הוא כזה.

הרמקולים מקדימה יהיו סט קומפוננט 4" של Dregstar הרמקולים מאחורה במגש יהיו פיוניר 450W 5WAY 6X9

ויש לי סאב וופר של פיוניר 12" 600W מגבר אחד כבר יש לי של 500W ,שני ערוצים.

אני צריך עזרה בהמלצה על מגבר נוסף שיוכל להניע לי את הסאב עם הסט רמקולים של 9*6 או מגבר שיניע לי את הקומפוננט עם הסט 9*6.

ועוד משהו אחד קטן האם אני צריך מנחת לרדיו דיסק המקורי של הרכב כדי להפעיל את המגברים ? (במידה וכן על מה הכי מומלץ במחיר סביר) או האם יש פתרון במנחת על המגבר שיפתור לי את כל הבעיה?

בתודה

Mdn

פורסם

יש מקום בתא מטען של הספארק לסאב 12 אינץ?

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

אני אישית חיברתי מגבר של קיקר למערכת המקורית באיביזה שלי עם מתאם RCA של PAC בעלות של 250 שקל כולל התקנה,שומעים מדהים!ואין שום רעשי לוואי,לפני זה ניסיתי לעבוד עם המנחת המובנה שקיים במגבר וברגע שהנעתי את הרכב נכנסו רעשי לוואי חזקים מאוד ולא נעימים.

בהתחלה גם אמרו לי לשים מנחת איכותי ולהשקיע בזה,אני חשבתי שהמנחת המקורי של הקיקר שווה משהו אבל מסתבר שהוא לא שווה כלום,המתקין הציע לי את המתאם הזה של PAC,אמרתי לו שירכיב ואם לא יהיו רעשי לוואי אני אקח אותו ואכן לא היו שום רעשים,אני ממליץ מאוד.

פורסם

אני יבנה תיבה שתתאים לרכב או שאני יחליף את הסאב למשהו אחר במידה ואני יחליף יש לך איזה המלצה לסאב עם תיבה קטנה ?

כמו רוקפורד או משהו בסגנון ?

דניאל תודה על התגובה .

פורסם

דרך אגב אני חיברתי את המגבר לסאב ולאחוריים,את הרמקולים הקדמיים שהם המקוריים של הרכב וכבר בני 9 שנים השארתי על המערכת עצמה ושומעים מעולה,אם יש לך בעיית תקציב אז עדיף להשקיע יותר על מגבר מקצועי ואיכותי מאשר על רמקולים.

ברור שעם קומפוננט ישמעו יותר טוב אבל לי אישית זה מספיק העוצמה שהמקוריים נותנים לי מקדימה,אל תשכח גם שאתה מוריד את הבאסים ל0 ומקבל באסים רק מהסאב ואז יש להם אחלה עוצמה.

פורסם

אני קניתי לספארק את ה-hertz es200 התיבה ממש קטנה

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם
אני קניתי לספארק את ה-hertz es200 התיבה ממש קטנה

שלומי איפה קנית את הסאב עם התיבה והמגבר?

• תוכן חדש...