Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

יש לי מיצובישי קולט שנת 98 1600 אני מעוניין לקנות רביעיית צמיגים חדשים.

ראיתי באייס מבצע של צמיגים של GOODYEAR האם שווה לי ללכת על זה?

תודה לעונים.

פורסם

מבצע הצמיגים באייס (או יותר נכון אוטו דיפו) הוא בדרך כלל 200 ש"ח על הצמיג השני.

הבעייה היא, שהמחיר לצמיג הראשון מנופח מאוד, ולרוב כל העניין יוצא יותר יקר בסופו של דבר, מאשר בפנצ'ריות רגילות.

הדגם כנראה יהיה EFFICIENT GRIP - צמיג לא רע, אבל מדובר בצמיג "ירוק" - חיסכון בדלק ושחיקה נמוכה, אבל אחיזה שמתאימה לנהיגה רגילה. אם אתה לא משתולל, הצמיג יספק אותך (על קולט).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תרשום את מידת הצמיגים, איזור מגורים שלך ותקציב שאתה מוכן להשקיע בצמיגים - תקבל המלצה ומושג ראשוני לגבי המחירים.

תוסיף אולי גם סגנון הנהיגה\דרישות מהצמיגים .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מידת הצמיג 175/70R13, אני גר באזור המרכז, ותקציב המקסימום שלי הוא 1000 שקל.

מה שאני רוצה מהצמיג בעיקר הוא אחיזה טובה, על איזה צמיג אתה ממליץ לי בתקציב זה?

פורסם

כל אלה צמיגים טובים.

המחירים בלינק קצת יותר יקרים ממה שתוכל למצוא בפנצ'ריות ( ב - 10-15%).

אתה יכול לנסוע ליפו ל"צמיגי אנטון" ולראות מה יש לו במלאי.

מומלץ מאוד לבדוק תאריכי ייצור המודפסים על הצמיגים ולא לקנות צמיגים בני יותר משנה.

תבדוק עוד כמה צמיגיות באיזור שלך, אבל תתמקד בחברות שבלינק, כי כל פנצ'ריה תמליץ לך על משהו שונה.

אם החברה שמציעים לך לא מוכרת \ לא מהלינק, תוותר.

מכל מה שברשימה הייתי קונה פירלי P400 או קלבר VIAXER.

אל תצפה לאחיזה רצינית בשום צמיג במידה הזאת, צמיגים איכותיים מבית טוב יהיו מספיק טובים ל 3 שנים או 50-60 אלף ק"מ בערך.

• תוכן חדש...