Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בקורדובה 2005, ידני, בנזין. הרכב אצלי כמעט שנה.

לפני כ-4 חודשים נדפק לי אחד מסלילי ההצתה, החלק הוחלף והכל היה טוב.

היום בנסיעה נדלקה נורה כתומה של מנוע והרכב התחיל לרעוד, לגמגם ולא סחב בכלל. בנוסף בניוטרל הרכב רעד.

מכיוון שהייתי מחוץ לעיר, הזמנתי גרר וגררתי את הרכב הביתה.

בפעם קודמת שהלך לי אחד מסלילי ההצתה הרכב התנהג אותו הדבר, אז אני מניח שמדובר שוב בסליל הצתה.

לאחר שהרכב הגיע הביתה, הוצאתי את כל 4 הסלילים (ברכב הזה יש סליל שיושב על כל פלאג) והמצב הוא כזה:

2 סלילים מקוריים, הראשון משנת 2005 (כנראה עוד המקורי של הרכב) ואחד משנת 2009 (כנראה הוחלף ע"י הבעלים הקודמים).

סליל נוסף הוא הסליל שאני החלפתי לפני 4 חודשים של חברת beru.

והסליל הרביעי הוא של יצרן לא ידוע וללא תאריך (כנראה גם הוחלף ע"י הבעלים הקודמים), הסליל הזה מלא בפיח ואני משער שהוא זה שגורם לבעייה.

השאלות שלי הן: כמה זמן אמור להחזיק סליל הצתה? הרכב עבר 140 אלף. דבר שני, האם סלילי הצתה של חברת beru נחשבים לאיכותיים? (פעם קודמת קניתי אחד כזה על פי המלצות חברי הפורום, אני רוצה רק לוודע שוב).

והאם שווה לי להחליף ישר גם את הסליל המקורי הישן יותר? (זה משנת 2005)

תודה מראש.

פורסם

אני עם איביזה 2002, 2 כוהלים משנת 03 ברכב שאחד מהם התקלקל שבוע שעבר ועוד 2 כוהלים משנת 07,אין לזה חוקים של כמה זה מחזיק,או שזה עובד או שלא.

בכל מקרה BERU חברה מעולה,אני אישית שמתי של אינטרמוטור תוצרת אנגליה,אומרים שהוא לא פחות טוב מהמקורי,עלה לי 260 שקל כולל מע"מ!!הBERU עולה כמעט כפול.

יש באיביי כוהלים משופרים שהוחלפו ע"י VW משומשים עם קילומטרז' ממש נמוך במחירי זנות,השבוע אני מתכוון להזמין סט כזה של 4 כוהלים משופרים שאמורים להאריך חיים והמחירים הם 30-50 דולר לכל ה4!!אני ארכיב אותם ברכב ואת אחד הישנים ישים באוטו שיהיה ספייר.

דרך אגב המנורת תקלה תיעלם אחרי כמה נסיעות אז חבל ללכת למוסך ולשלם כסף על איפוס הנורת תקלה.

פורסם

פעם קודמת קניתי beru חדש ב-350 שקל.

אם אני אצליח לקנות שוב באותו המחיר, אני ככל הנראה יחליף את האחד הישן יותר (ואשמור אותו שיהיה למקרה חירום) ואת הזה של החברה הלא מזוהה.

• ספונסר פורום
פורסם

הסלילים של ברו הם הכי איכותיים ומוצלחים לרכב הזה

מחירו של סליל כזה הוא כ 350 שח לפני מעמ כולל התקנה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לכל מי שמעוניין.

בנצרת עילית יש חנות חלפים קטנה באזור תעשייה ג'.

קניתי שם היום סליל חדש של ברו ב-320 שקל והזמנתי נוסף.

מומלץ בחום.

• תוכן חדש...