Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי רכב חדש (קליאו סדאן 2003) והמערכת שהגיעה בו.. ממש לא מערכת.

הדבר הראשון שהחלפתי היה הHU משום שלקודם לא היה אפילו כניסת AUX, אז קניתי Pioneer DEH-2250UB.

הוא עלה 500 ש"ח ואני יכול להפעיל מוסיקה ישר מהאייפון עם כבל USB (שליטה דרך הHU) והוא גם מטעין לי אותו על הדרך.. מבחינתי פתרון מושלם.

בעניין הרמקולים, כרגע יש רק שני רמקולים גנריים 5.25 בדלתות. באוטו יש מקום גם לשני טוויטרים בדאש ושני רמקולים 5.25 במגש מאחורה.

המצב כרגע בהחלט לא מספק ואני רוצה להגיע למצב ששומעים סבבה אבל בלי להשקיע יותר מדי כסף באוטו פשוט כי אני לא חושב שהוא יחזיק עוד הרבה זמן וגם כי אני חייל ואני רק בסופ"שים בבית.

אני לא שומע בווליום מטורף ככה שמערכת בסיסית די תספק אותי.

ממה שקראתי כאן לדעתי הכי טוב יהיה לי לקנות זוג COAX 2 WAY נחמדים ולהעביר את הרמקולים שכרגע יש בדלתות אחורה למגש. ככה שלא יהיה בכלל מגבר ואת ההגברה יעשה הHU. ככה כל הסיפור יסגר במקס' 300 ש"ח (אני אתקין לבד, יש לי נסיון בזה). כרגע אני חושב על ה-JBL GT5502 שעולים 300 ש"ח.

תוכלו לעזור לי לקבל את ההחלטה הטובה ביותר? (מצדי קונספט שונה לגמרי) התקציב הוא עד 1000 ש"ח מבחינתי ואני פתוח ליד 2.

תודה למי שקרא עד הסוף, קצת ארוך יצא לי..

פורסם

jbl 1004

יד שניה אתה יכול למצוא ב500-600.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680839

קומפוננט מורל טמפו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578142

וסגרת את הסיפור, אתה מתקין לבד אם אתה אומר שאתה יודע וזהו ,

תשאר עם היחידת ראש שקנית, זה מספיק ואם אתה רוצה תעביר את הרמקולים של הרכב ה5. לאחורה + בעתיד אולי איזה סאב קטן וחמוד שגם המגבר הזה יוכל להרים.

זה יעשה את העבודה שאתה רוצה מעל ומעבר.:-D

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על סט קואקסיאלי של הרץ שהוא הרבה יותר איכותי בסאונד ( 300 ש"ח )

או קומפוננט של הרץ 5.25 שעובד ממש טוב וגם נציל לעבודה בהיי פאוור (550 ש"ח)

אם אתה צריך עוד כיוון תתקשר או תפנה בה"פ אעזר לך בשמחה.

דוד

פורסם

הונדה95 - יש בHU רק יציאת RCA אחת.. זה לא יהיה בעיה אם אני ארצה להוסיף סאב בהמשך?

ArtSound - תוכל לתת לי דגמים של הרמקולים שהתכוונת?

תודה

פורסם

אתה יכול להביא מפצל, או בעתיד שתרצה גם סאב אתה יכול פשוט להחליף מכשיר,

יש כיום מלא מכשירים hu מצויינים יד שניה.

אני עוד מעט הולך כנראה לקנות אחרי חודשים וחצי מיד 2 את המונובלוק שאני כבר מחפש הרבה זמן,

לפעמים עדיף במקום להשקיע בחדש לקנות יד 2 במצב טוב! והרוות גם את האיכות וגם את המחיר.

אבל לאט לאט לא צריך לקפוץ מהר.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תוכן חדש...