Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברצוני לבצע התקנה לנעילה מרכזית לרכבי עם שלט שמחוברת לאזעקה

אשמח לקבל המלצות ממתקינים מאזור הדרום מקצועיים שאפשר להנות מהמוצר ומעבודתם

תודה

פורסם

קח בחשבון, שמדובר בהתקנה פולשנית יחסית.

בגלל שב S60 אין נעילה מרכזית מקורית (בפונטו מנגנון הנעילה המקורי הוא לא סרבו נפרד, אלא אלמנט מוכלל בתוך הצילינדר).

לכן, בכדי למנוע הרצה של ניתוב וכבילה גם לדלתות האחוריות, אני ממליץ שלא לעשות לכל האוטו, אלא רק המינימום האפשרי.

אה.. נזכרתי, ב S60 אין גם חלונות חשמל מקדימה, המשמעות היא שאין חוטים שנכנסים לתוך הדלתות הקדמיות (הרמקולים, אם תהית, יושבים מעל הדשבורד).

אז הוא יצטרך לעשות ניתוב של כבלים באמצעות קדיחה בדופן הדלת ובמשקוף הרכב - לא מומלץ, מתכון לקרע בכבלי החשמל.

הצעה שלי, תעשה נעילה אוטומטית רק לדלת נהג, ככה זה הכי פחות פולשני - ככה תמזער נזקים עתידיים ככל האפשר.

דע לך, הפונטו רגישה לבעיות חשמל..., אז אם כבר החלטת שכן, לך למתקין שעושה עבודה יסודית, ז"א עבודה עם מלחם/נעלי כבל ולא אלו שמלפפים ושמים איזולרבנד.

בהצלחה !

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לא צריך לעשות קדיחה בדופן הדלת ובמשקוף - אמורים להיות שם פתחים מקוריים, שמכוסים עם פקק גומי.

הדלת היא אותה דלת גם לדגם עם נעילה וגם לדגם ללא נעילה.

ובכל זאת, אני ממליץ לא להתקין, חלק מהסיבותת מפורטות בתגובה למעלה.

• תוכן חדש...