Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטה על חלון החזית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סריטה על חלון החזית ברכב החדש שקניתי ביואיק רנדוו 2004 כניראה בעל הרכב שהיה השתמש במגבים וביפנים היה אבן או משו כזה ויצא שהוא שרט שריטה די גדולה על צד הנוסע והייתי רוצה לדעת איך אפשר להעלים אותה אולי איזה חומר מיוחד לשיוף שמשות מה דעתכם מישהו ניתקל במקרה דומה"?

חשבתי כבר על לישבור את השמשה ואז ליתבוע את חברת הביטוח והם יזמינו שמשה חדשה אבל מכר שלי אמר לי שחברת הביטוח תזמין שמשה לא איכותית ולא מקורית האם זה נכון?

פורסם

השמשה תהיה איכותית ולא תהיה בעיה איתה (למעט ברכבים שבהם השמשה המקורית כוללת לדוגמא חיישני גשם).

אני מוצא טעם לפגם בתוכנית שלך, אך זה כבר עניין שלך עם אלוהיך וייתכן עם חברת הביטוח שבמקרה תעלה על הטריק שלך.

פורסם

אני לא יודע אם יש איזה חיישנים אבל אני יודע שיש אנטנה שהיא כמו מדבקה על השמשה למעלה זה יכול להוות בעיה?

• תוכן חדש...