Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה'ספארק' שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדיבורית נקראת Bury 9040CC, בעיקרון זה דגם שפסק ייצורו אך יש עדיין באיביי ולפעמים אפשר להשיג אצל אורנג'.

יש לי אותה ברכב שלי, בכל רכבי המשפחה וזה גם מה שהתקנתי אצל כמה חברים. פשוט מצויינת.

המחיר שדורש היבואן ממש מופקע, האם אתה גם יודע איזה חיישני רוורס יש שם? כי גם בזה המחיר מופקע.

• תגובות 423
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז מה, יכול להיות רכב ב-67,000 ש"ח שהוא אשכרה רכב אמיתי, ואשכרה מצוין? לא יכול להיותתתתת

יכול להיות, רונן, רק שלא קוראים לו שברולט ספארק.

חברים, אני שמח בשמחתכם, מאחל לכם הנאה ורואה שהשרשור הזה פופולרי להפליא. רק שהגיע הזמן שמישהו ישים דברים בפרופורציה בקשר לרכב הזה. הגיע הזמן להוריד את העדשות הורודות, להסתכל למציאות ב'לבן של העיניים' ולהודות שהמכונית מרגישה כמו... דייהו חדשה(מה שלא ניתן לומר על הקרוז, למשל).

לאחר נהיגה (במסגרת מבחן דרכים השוואתי) בחמשת המכוניות המרכיבות כיום את הקטגוריה(107, פנדה, אלטו, i10, ספארק - כולן ידניות), זו היתה תחושת הסיכום שלי בערבו של יום. הכי הרבה אוטו על הנייר, הכי פחות אוטו על הכביש.

אישית, הפייבוריטיות שלי היו i10, שהיתה המהנה מכולן לנהיגה - והפנדה, שעל אף גילה, הציגה חבילה כוללת משכנעת. הספארק בלטה לרעה במנוע שהיה קשה, רועש ולא גמיש, איכות החלפת הילוכים ירודה, נוחות נסיעה גבולית ותנוחת נהיגה איומה, "תודות" להגה שאינו מתכוון לגובה - וגם מסתיר את לוח השעונים.

חבל. מכל החמש הספארק היתה המכונית בה ציפיתי לפגוש יותר מהשאר.

-----------------------------------------------------

בקרוב, תנחת כאן גם הפיקנטו. הנה רשמים ראשונים של 'אוטוקאר':

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Kia-Picanto-1.0/256420/

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

TheWizard, לא יודע כמה היבואן דורש על הדיבורית הזאת - אני בזמנו רכשתי 9 יחידות שלה ב2800 שקלים. כל המלאי שהיה אצל אותו המוכר באיביי (שאגב, כשקיבלתי אותן מארה"ב הן היו ארוזות מחדש, אבל על הבקר של הדיבורית היו מודבקות תוויות בעברית. כלומר מקורן היה בכלל בארץ.. מסקר מאיפה)

בכל אופן - כל עוד המחיר שלה לא עובר את ה500 שקלים כולל התקנה, לדעתי שווה ביותר. במיוחד לאור העובדה ש;

e-r-a-n, הדיבורית הזאת יודעת להשתמש בספיקר שלה או להתממשק לרמקולים של הרכב (היא מתחברת למערכת והרמקולים מתחברים אליה) במקרה שאתה מחווט אותה ככה - אפשר להשתמש בה להשמיע שירים דרך BT בפרוקוטול A2DP וכמובן שהיא משתיקה את המוזיקה כשיש שיחה נכנסת וכו'.

ממש לא מסובך להתקין אותה עם חיווט לרמקולים או לספיקר. אני מניח שכל דיבורית מהסוג הזה מותקנת באותה קלות.

נ.ב.

ישנה גירסא קצת יותר עדכנית שלה שנקראת CC9045, לא טרחתי לבדוק מה ההבדלים בין השניים אבל אני לא חושב שיש שינויים לרעה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
TheWizard, לא יודע כמה היבואן דורש על הדיבורית הזאת - אני בזמנו רכשתי 9 יחידות שלה ב2800 שקלים. כל המלאי שהיה אצל אותו המוכר באיביי (שאגב, כשקיבלתי אותן מארה"ב הן היו ארוזות מחדש, אבל על הבקר של הדיבורית היו מודבקות תוויות בעברית. כלומר מקורן היה בכלל בארץ.. מסקר מאיפה)

בכל אופן - כל עוד המחיר שלה לא עובר את ה500 שקלים כולל התקנה, לדעתי שווה ביותר. במיוחד לאור העובדה ש;

e-r-a-n, הדיבורית הזאת יודעת להשתמש בספיקר שלה או להתממשק לרמקולים של הרכב (היא מתחברת למערכת והרמקולים מתחברים אליה) במקרה שאתה מחווט אותה ככה - אפשר להשתמש בה להשמיע שירים דרך BT בפרוקוטול A2DP וכמובן שהיא משתיקה את המוזיקה כשיש שיחה נכנסת וכו'.

ממש לא מסובך להתקין אותה עם חיווט לרמקולים או לספיקר. אני מניח שכל דיבורית מהסוג הזה מותקנת באותה קלות.

נ.ב.

ישנה גירסא קצת יותר עדכנית שלה שנקראת CC9045, לא טרחתי לבדוק מה ההבדלים בין השניים אבל אני לא חושב שיש שינויים לרעה.

היבואן דורש עליה 780 + מע"מ. כלומר 900 ש"ח.

במחיר הזה שווה לקנות אותו במקום אחר.

פורסם

קניתי דיבורית כזו בערך ב 500 ש"ח (פלוס מינוס). מי שמעוניין, נסו אצל "טומקאר" מושב רינתיה,ליד פ"ת.

פורסם

נ.ב.

וואלה אחי , תודה , אתה לא יודע איזה כייף עשית לי לשמוע שגם שהשיחה נכנסת המוזיקה מושתקת וגם שניתן לשמוע דרכה שירים , יש לי אייפון וכבר ממש התחלתי להתבאס שאני אצטרך לצרוב דיסקים .

תודה .

שברולט ספארק 2011

הרדיו רק בעייתי

אורן

פורסם

בקרוב, תנחת כאן גם הפיקנטו. הנה רשמים ראשונים של 'אוטוקאר':

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Kia-Picanto-1.0/256420/

אין ספק שהפיקנטו הולכת להיות מכונית מוצלחת. רק שתגיע כבר (ורצוי מאוד שבמחיר שפוי, ולא במרחק של עשיריה~ בלבד מפאביה, כמו הבדיחה שנקראת 107 *גירסה רובוטית*).

פורסם

הזמנתי את הרכב ב 24/3.

היום קיבלתי טלפון מהסוכנות שהרכב נמצא ואני אקבל אותו מיד אחרי החג.

לא להאמין !!!

ואני חשבתי שאצטרך להמתין עד סוף מאי.

אני מחכה :lol::lol:

פורסם

orennabel, בבקשה, מה שכן אני לא בטוח שUMI יחווטו אותה לרמקולים. יכול להיות שיתקינו ספיקר חיצוני - זה אפשר לשאול אותם או כל מי שכבר קנה את הרכב עם הדיבורית =]

ככה או ככה - ניתן לחבר אותה מחדש באחד משני המצבים. רק צריך קצת רצון ואת הכבל המתאים (שמגיע בערכה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חברים אחרי שבועות של נדונים קיבלתי את הטלפון המיוחל.

שישי הבא בע״ה הרכב אצלי.

שברולט ספארק 2011

הרדיו רק בעייתי

אורן

פורסם

גם אני קיבלתי היום טלפון מהסוכנות - אמרו שהרכב הגיע לארץ.

מקווה שעד סוף חול המועד הוא יהיה אצלי.

מישהו יודע בערך כמה אמור לעלות ביטוח חובה+מקיף לספארק?

פורסם

אחותי התלהבה מאוד מחווית הנהיגה במאזדה 3 ספורטיבית, אבל עדיין, אם הייתה לה אפשרות בחירה, היא הייתה בוחרת ב'ספארק' בלי היסוס. ויש לי ידידה חולת הגה (עבדה גם בחברת ליסינג) שמעדיפה טויוטה והייתה רוכשת אותה אם הייתה באפשרויותיה הכלכליות, אך עדיין מתלהבת מאוד מה'ספארק' שלה שעומדת להגיע (מתלהבת יותר מאשר אנוכי וכל אחד ממשתתפי הפורום הזה 8)).

מאזדה 3, ספורטיבית? איזה דגם של מאזדה 3 שנמכר בארץ הוא ספורטיבי בדיוק?

חולת הגה, טויוטה? איזה רכב ספורטיבי של טויוטה נמכר כאן כחדש? האחרון אם אינני טועה היה היאריס TS.

חזור וקרא. איזה סופרלטיבים? שהיא יפהפייה, זו מחמאה מוגזמת? שהיא מאובזרת יחסית לקטגוריה - האם זהו שקר? שהיא סוחבת מעולה גם עם מזגן ואנשים ברכב, גם זו אמת. שהיא חסכונית בדלק, יותר מ"רכבים אמתיים", גם זה נכון. שהיא נותנת תמורה רבה למחירה, זו עוד נקודה לזכותה ומצדיקה התלהבות.

יפייפיה? נהפוכו. הרכב הזה צועק פרופורציות לא נכונות. גבוה, קצר, צר. וזה אגב תקף לעוד לא מעט רכבים דומים.

עדיין קשה לי להבין את הסיבה שבגללה החלק הקדמי של הרכב כל כך מנופח לגובה. עד כדי כך שמכסה המנוע גבוה משמעותית מקו החלונות. כמה קטנים צריכים להיות הגלגלים, וכמה עצמות צריכות להיות הכנפיים, כדי שהגלגלים ילכו לאיבוד. ועל גודל הפנסים הקדמיים המוגזם אין מה להגיד חוץ ממיותר.

יש הרבה מאוד מה לעשות כדי שהרכב הזה יהיה יפייפה.

זה כבר עובר את הטיעון של "זה עניין של טעם".

מנגד, הוא בהחלט מאובזר יחסית לרכבים אחרים בקטגוריה, מספיק בטיחותי, ונראה שעונה על הצורך שלמו הוא נוצר. לנייד אנשים בנוחות יחסית וחסכוניות יחסית בשטח עירוני.

מה שכן, כל הקטגוריה הזו עדיין יחסית יקרה לדעתי.

תבין, אני מאוד בעד רכבים קטנים ובסיסיים, שבסה"כ עושים את העבודה, ונותנים תמורה יפה לכסף.

אבל אני מאמין שסופרמיני זקנה במספר שנים בודדות באותו המחיר תיתן תמורה טובה יותר לכסף.

הרכב הזה, או כל אחד אחר בקטגוריה הוא לא סיבה להתלהבות מוגזמת כזו. זה כלי. כלי להגיע ממקום למקום. הוא לא מרגש, ולא מספק הנאה מנהיגה בכלל. בתור כלי הוא טוב מאוד. ושום דבר מעבר לזה.

מכאן נובעת ההתלהמות על ניפוח תגובות האהדה המוגזמות כלפי הרכב הזה.

בכל מקרה, תתחדשו כולם, רכב חדש זה תמיד כיף.

קניתם חבילה טובה מאוד, תהנו ממנה :)

!AWDSOME

פורסם
גם אני קיבלתי היום טלפון מהסוכנות - אמרו שהרכב הגיע לארץ.

מקווה שעד סוף חול המועד הוא יהיה אצלי.

מישהו יודע בערך כמה אמור לעלות ביטוח חובה+מקיף לספארק?

זה ממש תלוי בכמה פרמטרים .

מה גיל הנהגים ?

האם היה לך ביטוח ב 3 שנים האחרונות והאם היו תביעות ?

במידה והיה לך ביטוח ולא היו תביעות והנהגים מעל גיל 24 לפחות , ניתן למצוא ביטוח ב 2300 ש"ח מקיף .

חובה זה 1300 מגיל 30 ו 1800 מגיל 24 .

יש ל UMI סוכנות שדרכה נותנים מחירים מעולים וכיסויים נהדרים שווה בדיקה .

גלוי נאות *אני עובד סוכנות ביטוח .

שברולט ספארק 2011

הרדיו רק בעייתי

אורן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...