Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS - נעילת מקשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך ניווט ברכב ( 8 I GO ) קורה שמגע לא מכוון במסך מעלה תפריטים ולמעשה לא ניתן לחזור למפה ללא עצירת הרכב, בעיה. מתאר לעצמי שישנה שיטה לנעול מקשים כדי למנוע את התקלה הזו. מקווה שיש למישהו פתרון לעניין הזה.

פורסם

מדובר בלחיצה אקראית איפה שהוא על המסך, כל פעם זה זורק אותי למשהו אחר כמו, תפריט , אתר כתובת וכ'ו. אין משהו שדומה להתחל בוינדוס או אופציה שלחיצה אחת תחזיר אותך תמיד למפת הניווט. נראה שאם אין אפשררות נעילה מובנית בתוכנה כנראה צריך להסתדר עם הקיים.

פורסם

יש איזו אפשרות באחד מתפריטי האפשרויות שקוראים לו מצב בטוח או משהו. זה אמור לנעול את המסך ברגע שאתה עובר מהירות מסויימת.

אין לי את המכשיר לידי עכשיו אז לצערי אני לא יכול להגיד בוודאות

Kawasaki Versys !!!

פורסם

travian , קבלתי מייל מחבר פורום yoni_la שמחזק ומפרט את הפתרון שהזכרת. השיטה היא להכנס לתפריט אזהרות ולסמן V במשבצת בטוח. פשוט , הגיוני ובעיקר נותן פתרון חכם לבעיה שהעליתי.

לידיעת כל המעונינים.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...