Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ח'ברה תעזרו לי בבקשה

יש לי כמה שאלות שאני לא יודע אלהם תשובות

האם פילטר פתוח אגזוז לחצ ופורק אוויר אורסים את המצב המכני של הרכב?

והאם צריך אל כל אלו רשיונות מיוחדים

תודה מראש שמח לקבל ממכם דגובות

תודה רבה

פורסם

זה לא הפורום המתאים כאן זה אודיו ומולטימדיה,גש לפורום שיפורים כוח ואחיזה שנימצא בדף הראשי,בכל מיקרא ההודעה שלך מראה על חוסר ידע משווע בנושאים הללו,פילתר פתוח לא משפר את האוטו כמו שבטח אתה חושב אלה רק רעש ופסיכולוגיה,פורק לחץ נמצא ברכב שגודש (משמע עם טורבו כך שהוא נחוץ ולא הורס אלה בלעדיו יהרס) אגזוז לחץ לא חוקי בארץ כמו הרבה דברים אבל לא הורס את האוטו אבל גם לא משפר.

 

בכל מיקרה הגעת לתת פורום הלא נכון.

 

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

כמה נק' לפני שהשרשור ננעל:

-פילטר פתוח לא הורס את המצב המכני של הרכב=אבל! אם הוא לא מותקן נכון,הוא יכול לגרוע מהביצועים של הרכב.

-אגזוז לחץ יש רק באופנועים.

-שניכם מתכוונים לאגזוז זרימה חופשית-והוא כן חוקי ומואשר על ידי מכון התקנים(לא כל אגזוז,צריך לבדוק את זה)

-פורק לחץ-הרכב שלך בכלל גודש?!,תפקיד הפורק הוא להוציא(הוא להכניס עם מדובר על פורק פנימי)אוויר עודף במערכת הגדישה בכדי לשמור על המניפות של הטורבו.

בשיפוצים...

×
×
  • תוכן חדש...