Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי ליאנה 2002 ולאחרונה אחרי שאני נוסע בעלייה הרבה זמן המנוע מתחיל לגמגם - כשאני משחרר גז אז זה מפסיק לגמגם וכשאני נותן גז זה ממשיך לגמגם, ונדלקות שתי נורות 1.משבת מנוע 2. תקלת מנוע. הנורות לא ממש נדלקות אלא רק מהבהבות לסירוגין בזמן שאני נותן גז עד שאני עומד, מכבה ומדליק והכל בסדר. אני רוצה להבהיר שאי אפשר להמשיך ליסוע כי ככל שאני לוחץ גז האוטו יותר מגמגם עד שהוא ממש נכבה.

בזמנו הייתה לי תקלה של חיישן חמצן ורק איפסתי את הבעיה ולא החלפתי את החיישן, יש מצב שזאת הבעיה?

יש למישהו רעיון אחר?

תודה רבה!!!

פורסם

מתי הוחלף מסנן דלק?

אם מסנן הדלק הוחלף לא מזמן כנראה הבעיה במשאבת דלק.

בעמידה היא מצליחה לספק את כמות הדלק ביחס לאוויר אך בלחיצה על דדושת התאוצה נכנס יותר אוויר למנוע אך לחץ הדלק נמוך מלספק את הכמות הדרושה.

בדוק לחץ דלק בעזרת שעון לחץ, לחץ הדלק אמור להיות 2.7-3.1 באר.

פורסם
נשמע כמו חיישן MAF (חיישן מד זרימת אוויר) תקול.

ברכב הזה יש חיישן MAP חיישן לחץ סעפת יניקה, וצריך לבדוק את לחץ הסעפת בעזרת שעון לחץ ייעודי או בעזרת סורק תקלות.

פורסם

תודה על התגובות!

בזמנו נדלקה לי נורת תקלה ואמרו לי במוסך כי הבעיה היא בחיישן חמצן שהוא מזייף, החיישן MAP שאמרתם זה החיישן חמצן? זה קשור?

תודה רבה!

פורסם

חיישן MAP נמצא בסעפת היניקה, ואילו חיישני החמצן נמצאים על סעפת הפליטה, אחד לפני הממיר ואחד אחריו.

הם קשורים בקשר חוטי ע"י מחשב הרכב.

חיישן MAP מדווח על לחץ האוויר בסעפת היניקה,

ואילו חיישני החמצן מדווחים על כמות החמצן הנמצאת בתערובת הפליטה.

ובכ"ז זאת סריקת תקלות נוספת רק תועיל.

• תוכן חדש...