Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי מהעבודה נדלקה נורת טנק הדלק.

נסעתי איתו 10-15 ק"מ ותדלקתי אותו ב 37.5 ליטרים!! הייתכן דבר כזה? לפי המפרטים שאני בדקתי המיכל הוא 35 ליטרים - כאן: http://www.auto.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%9D-1732-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-i10-1-25-%D7%90%D7%95%D7%98.aspx

אני סתם שואל כי אולי המשאבות בתחנה שאני מתדלק בה הרבה מזייפות?

האם אני צריך להראות את זה בתחנת הדלק בה תדלקתי?

פורסם

כנראה מילאת דלק ממש עד הסוף כולל מיכל העיבוי הקטן שיש בחלק מהמכוניות וגם את הצנרת מהמיכל לפייה. נתון נפח המיכל נכון רק לגבי המיכל עצמו ולא כולל את שאר המערכת

פורסם

לא יתכן, עבדו עליך בתחנת דלק. גם אחרי שהנורה נדלקת לא נכנס אפילו 30 ליטר במיכל של ה-I10.

ד"א, המנוע הוא 1250 ולא 1300.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נכון אתה צודק, המנוע הוא 1250, פשוט עיגלתי למעלה מטעמי נוחות, My BAD ...:wink:

** אכן מילאתי עדדדדדדדדד למעלה כי אני נוסע המון בעבודתי ואין לי כוח לתדלק כל יום.

אז מה אתם אומרים?

הדלק לא על חשבוני אבל יש כאן עניין של פרנציפ...

פורסם

אם אתה חושב שהמשאבה בתחנת הדלק מזייפת

תמלא לבקבוק 2 ליטר ותבדוק

יהיה לך קשה מאד להוכיח שהיא מזייפת

בהצלחה

פורסם

תנסה פעם הבאה להגיע עם המחוג פחות או יותר לאותה נקודה ותמלא בתחנה אחרת ותחזור אלינו עם התוצאות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

על פי החוק, חייבות תחנות הדלק לבצע בדיקה וכיול למכשירי התדלוק כל פרק זמן (חצי שנה, אני חושב).

על עמדת התדלוק ליד הפיה ישנה מדבקה ובא חתימה ותאריך של הבדיקה האחרונה - תבדוק אם היא בתוקף.

לי נראה הכי סביר שפשוט נכנס עוד דלק במערכת, מלבד המיכל.

פורסם

במציאות מיכל הדלק הרבה יותר גדול מ-35 ליטרים

יצרני הרכב לקחו בחשבון את התפשטות הדלק בתנאי מזג אוויר שונים

בקיץ נפח הדלק גדול יותר

בחורף נפח הדלק קטן יותר

לכן יכולת למלא יותר מ-35 ליטרים כפי שצויין בספר הרכב,

אגב, לידע הכללי, על פי חוק תחנות הדלק מחוייבות למכור לנו את הדלק כשהוא נמצא בטמפרטורה קרה של 15 מעלות!!

(נפח מולקולת דלק קטן יותר = יותר דלק במיכל)

אך מה קורה בפועל?? טוב נו, נחשו לבד, זו מדינת ישראל אחרי הכל.

• תוכן חדש...