Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, אכן כך הדבר!

בדיקה באתר civinfo.com שהוא פורטל סיוויק בריטי ענק הביאה אותי למקום ממנו ניתן להזמין את המוצר לארץ בעלות כוללת של כ70 פאונד, או 112 דולר (מתוכם כ25 פאונד זה רק המשלוח לצערי), אם יש פה מישהו שרואה סיוויק בפירוקייה עם פרונט לא שבור, אני אשמח לדעת!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקטן גבוה, תודה רבה, מבדיקה שעשיתי אכן אין כאלה בגרסת ה4דל'

בכל מקרה, אם התמונה בקישור שבדף הראשון לא עובדת צירפתי את התמונה שוב, הפעם עם קצת "כישורי פוטושופ":attachment.php?attachmentid=232605&stc=1&d=1299087888

honda.jpg

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המחיר שלהם במורשה באמת מוגזם. פעם בשיטוט באיי בי ראיתי שמוכרים את כל הטמבון. לא בדקתי מחירים, אבל בטח יעלה ב 200-300 שקל יותר מהמכסים האלה במורשה. תבדוק גם את האופציה הזאת במקרה ולא תצליח למצוא את המכסים האלה.

פורסם

מצאתי את המכסים האלה ב70 פאונד כולל משלוח מאנגליה (כ410 ש"ח) הבעיה היא שזה עדיין יקר ורק המשלוח עצמו הוא זה שמייקר, שכן הם גובים 25 פאונד (כ150 ש"ח) רק על המשלוח.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מה? החרא העגול הקטן הזה 300 שקל?

כולה פלסטיק וצבע?

אין בושה?

מה אתה מתפלא ?

לי בתחנת דלק מתדלק אחד רצה לבוא לתדלק במקומי (בתום לב,גם ככה כנראה המנהלת לא אוהבת שמתנחלים לה במשרד אז היא "גירשה" אותו),ובדיוק שהודיתי לו שאני לא צריך והוא הסתובב,נתקל הבחור בדלתית תא דלק של האוטו ושבר אותה כאילו הייתה עשויה נייר.

כמה נזק? תחזיק חזק - 1250ש"ח כולל מע"מ ועבודה בצ'מפיון.

כן כן אתה קורא טוב,1250ש"ח על פלסטיק בגודל כמה ס"מ עם מדבקה :|

לפותח השרשור - בריאות לסבך היקר!

לפושעים הקטנים\גדולים - חיידק טורף,איידס,אלצהיימר,וכל דבר רע אחר שקשה להבריא ממנו (אם בכלל) :evil::mm_mad:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

סתם רעיון שעלה במוחי, אולי הוא טיפשי לחלוטין, אך זאת נראת לי חתיחת פלסטיק די פשוטה, בלי יותר מדי קימורים או פרטים, מה לגבי לעשות אחת חדשה מחתיכת פלסטיק ולצבוע אותה בצבע הרכב?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

קובי במאגר בדקתי, את השאר אני לא מכיר אך אבדוק מחר - תודה על הטיפ!

בקשר ללייצר את החתיכה, כבר חשבתי על זה, בסוף השבוע יהיה לי זמן להסתכל על העניין לעומק, אני שוקל גם לעשות טיול ברחוב אולי למצוא רכב עם חלק דומה ולחפש גם אותו בפירוקיות הרי בסופו של דבר מדובר בריבוע פלסטיק עם חוט אבטחה שאפשר לשפצר.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טוב חברים, מצאתי מקום שיעשה לי מכסים כאלה פחות או יותר (פחות נשלפים יותר עמידים לערסים) מה שכן - צבע, מאיפה אני משיג 3 גרם וחצי של צבע בגוון של האוטו שלי בלי לשלם על זה ימבה שקלים?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קניתי פעם באייבי צבע לרכב, לפי הקוד צבע. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290490054127&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT

זה כמובן טיפה שונה מצבע הרכב אבל לא משהו משמעותיתי, הצבע על הרכב יותר דהוי בגלל השמש.

יכול בעתיד לשמש אותך למילוי שריטות.

פורסם

קרה לי אותו דבר עם המרצדס לפני שנתיים. אפילו ידעתי מי גנב את החלק (פתאום החלק לא חסר מה E-קלאס החיפאית היחדה שיש לה את אותו הצבע).

בסוף קרוב משפחה שעובד בפחחות אירגן לנו איכשהו חתיכת פלסטיק שפחות או יותר התאימה.

אם אתה צריך עזרה עם הזמנת החלק מחו"ל אני מוכן לעזור (כרגע בארה"ב, בעוד שבעיים חוזר לגרמניה ולקראת סוף החודש בא לביקור בארץ).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תודה רבה לכולם על ההצעות, החלקים בידי, ואני הולך להדביק אותם בסיליקום (בתקוה שלא אצטרך להשתמש בוו גרירה בקרוב).

עדיין מחפש הצעות נוספות לצבע, את הצעת האיביי אני בודק ברגעים אלו ממש.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
קרה לי אותו דבר עם המרצדס לפני שנתיים. אפילו ידעתי מי גנב את החלק (פתאום החלק לא חסר מה E-קלאס החיפאית היחדה שיש לה את אותו הצבע).

בסוף קרוב משפחה שעובד בפחחות אירגן לנו איכשהו חתיכת פלסטיק שפחות או יותר התאימה.

אם אתה צריך עזרה עם הזמנת החלק מחו"ל אני מוכן לעזור (כרגע בארה"ב, בעוד שבעיים חוזר לגרמניה ולקראת סוף החודש בא לביקור בארץ).

מזכיר לי בדיוק את מה שקרה לי לפני עשור ויותר - הייתי הבעלים הגאה (באמת!) של אופל אסטרה GSI, כאשר באחד הבקרים נחרדתי לגלות ש"קילפו" לי את כל הפרונט - גריל, טמבון, פנסי ערפל, הכל הלך. פתחתי מיד עיתון ואיתרתי רכב זהה למכירה באיזור "בן-דודי" בעיר. טלפון אחד גילה לי באיזה רחוב, נסיעה של 5 דקות והופה - את הטמבון שלי עם השריטה והשפשוף הייתי מזהה גם ממאה מטר...

שיחה עם חבר קצין משטרה לא ממש עזרה - ברור שאני לא אצליח להוכיח שהטמבון שלי, ובמקסימום הוא תמיד יוכל לטעון שמצא אותו זרוק. שלא לדבר על כך שבתגובה ה"חבר" יגיע אליי הביתה וידאג להשמיד את מה שהשאיר מאחור.

הפתרון? 25 שקלים קנו לי נוזל בלמים, שהוא כידוע מסיר צבע מעולה. בערב נסעתי ליד המכונית ה"מותרמת" פתחתי את המיכל והנחתי אותו על הגג. הפוך כמובן. בואו נאמר כך - בבוקר הבחור גילה שהרכב שלו שינה קצת את הצבע... ואני קיבלתי מהביטוח טמבון חדש, בלי שריטה ושפשוף.

ועל כך נאמר - DON'T GET MAD - GET EVEN!

לפתוח השרשור - רק בריאות ואושר. אל תיקח ללב כי בסופו של דבר זוהי רק מכונית (להגיד דבר שכזה בפורום רכב זה ממש כמו לאכול חזיר בפיתה עם נגיעות גבנ"צ בליל יום כיפור, בשורה השניה של עזרת הנשים. ואני גבר.)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...