Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הליסינג, כמו שחן ציין, לפי מה שהבנתי חברות הליסינג לא מקבלות את הרכב הזה בהנחה משמעותית, בעיקר בגלל שהרכב מאובזר מאוד ואין דגם "מופשט" כמו שיש ברוב הדגמים שחברות הליסינג קונות.

מעבר לזה, בכל זאת יש משמעות אם היד היא פרטית או ליסינג.

זה נכון, אם יש רכב ליסינג עם מעט קילומטרז' אז זה קצת יותר בעייתי, אבל בסופו של דבר רכב ליסינג יהיה עם קילומטרז' גבוה יותר וכן, אנשים פרטיים תמיד יעדיפו רכב מיד פרטית.

גם בחישוב שלך קצת בעייתי, בסופו של דבר, נכון, חברות הליסינג רוצות להיפטר מרכבים, אבל זה בעיקר רכבים בעייתים עם ק"מ גבוה או תאונות. תהיה בטוח שאם יש רכב עם מעט מאוד ק"מ ובלי תאונות, אין מצב שיורידו 30% מערך הרכב.

בכל מקרה, אין שום רכב בטוח, הרי לסקודה יש מנוע ותיבת הילוכים חדשה, אי אפשר לדעת מה יהיה עוד 3 שנים, האם המערכת תהיה הצלחה בראיה לאחור או לא, אופל זה יותר הימור מבחינת איך יצליח היבואן החדש לדחוף את הרכב לשוק כי כרכב הוא סבבה לגמרי.

האמת, הרכב שהוא הכי פחות הימור אבל גם עליו אפשר לומר שיש הימור כלשהו הוא הסוויפט, אם המנוע החדש יתגלה כנפילה.

בכל אופן, ברור שאי אפשר לדעת מה יהיה עוד 3 שנים וזה לא שאני מחפש את הרכב הכי "בטוח" מבחינת הימור אלא את הרכב שיתן לי את החבילה המשתלמת ביותר כי יש מצב שאני בכלל לא ארצה למכור את הרכב עוד 3 שנים.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני כשנתיים הייתי באותו מצב בדיוק והחלטתי שאני לא ממשיך עם הליסינג.

חיפשתי לרכוש רכב חדש ועברתי הרבה מC4 THP (שזוגתי אהבה) עד מאזדה2 (ששנינו לא אהבנו).

בסוף הלכתי לסוכנות לקנות סויפט וקניתי SX4. (קניתי מהראשונות במחיר השקה של 103K).

השנה חיפשתי רכב לחמותי, הייתי סגור על I20 1.4. על הנייר היא הייתה חבילה מנצחת בלי מתחרות. עד שנסעתי בה.

הרכב עגלה טוטאלית וממש לא חסכוני.

בסוף הלכנו עם חמותי לקנות לה סויפט וקנינו סוזוקי ספלאש בדיוק בשביל הצרכים שציינת.

אני בחיים לא הייתי קונה רכב כזה למשפחה. אבל בתור "אופניים" לעבודה וחזרה וסידורים מסביב - היא מעולה.

פורסם

אם רק הספלאש היתה נראית כמו האלטו...

יש לה מנוע כמו לסוויפט החדשה, היא גם נראית חמודה מבפנים, אבל איך שהיא נחתכת בסוף, קצת מבאס.

פורסם

הפורד פיאסטה אופציה מצויינת,יש דגם אחד מאוד מאובזר ובטיחותי והמחיר שלה 105K,תזמין נסיעת מבחן על הפיאסטה ה--I20 והסוויפט ותראה מה הכי מתאים.

פורסם
תהיה בטוח שאם יש רכב עם מעט מאוד ק"מ ובלי תאונות, אין מצב שיורידו 30% מערך הרכב.

במבצע האחרון של AVIS, ההנחה הייתה 27% מהמחירון. על כל המכוניות של יונדאי.

היו שם סטוקים אדירים של יונדאי גטס, בכל מיני ק"מ - וכולם היו ב-27% הנחה לפני מיקוח.

פורסם

בגלל הסטוקים ובגלל שכבר יש מחליפה לגטס.

בכל מקרה, אני מסכים שרכב מליסינג עם ק"מ נמוך וללא תאונות בהחלט יכול להוות חלופה לרכב מיד פרטית לאנשים מסויימים.

יחד עם זאת, אני לא מסתכל על הרכב כעל נכס מניב, ז"א לא מחפש תשואה עליו.

זה נכון שאני מעדיף רכב שהסחירות שלו תהיה גבוהה יותר כדי לא להפסיד יותר, אבל בסופו של דבר המטרה היא שיהיה לי נוח, כיף ובטוח ברכב וזה יותר חשוב מהכל.

לגבי הפיאסטה, האמת שלא חשבתי עליה בהתחלה, אבל אולי באמת כדאי לחשוב.

ושוב, עדיין נשארתי עם האופציות, יותר מזה, אפילו לא הצלחתי עדיין להוריד אפילו אופציה אחת כדי לנסות ולהתכנס לשתיים סופיות.

פורסם

אני לא ניסיתי לבאס אותך, שלא תחשוב שאני אנטי יונדאי. הרכבים האלה עושים את העבודה באמינות והם סוסים מנצחים למי שצריך רכב טוב שלא ייכנס למוסך על שטויות.

רק מה - מה לעשות ודואגים להיפטר מהם במחירי סוף העונה.

זה לא משנה אם יש סטוקים, רכב מחליף וכו' וכו'. מה שמשנה בסופו של דבר זו העובדה שביום המכירה, יד2 ומגרשי הרכב מלאים ברכבים זולים ב*הרבה* משלך, וקשה למכור.

במילים אחרות - אתה מסבסד את חברות הליסינג שקונות בהנחה מאוד רצינית.

פורסם

לא חשבתי שאתה אנטי יונדאי.

ברורה לי הדיעה שלך וגם לא שללתי אותה לגמרי, יחד עם זאת, לא חסרים האנשים שיעדיפו יד פרטית גם אם זה יעלה להם יותר.

לגבי הi20 באופן ספציפי, לפי מה שהבנתי, היות שהיא מאובזרת מאוד בדגם הבסיס, המחיר שקיבלו חברות הליסינג הוא נמוך באחוזים בודדים בלבד ממחיר המחירון ככה שלא סביר שהרכבים הנ"ל ימכרו במחירים נמוכים בעשרות אחוזים ממחיר המחירון.

אני באמת חושב שכרגע לפחות אני מתכנס לכיוון ה-i20 או הסוויפט החדשה כאשר אם הכיוון יהיה i20 אני לא שולל לקנות יד שניה אם תמצא איזושהי מציאה.

פורסם

שמע עם מחירי הדלק שהולכים ועולים יכול להיות שכדאי יהיה לך לקחת את ההונדה ג'אז ההיברידית.

אמנם 117K אבל עדיין

תעשה חישוב ותראה שבמרחק של 5 שנים לצורך העניין אולי אתה תקנה רכב זול יחסית אבל תוציא על דלק ותאבד במחירון כמה אחוזים.

כמו שזה נראה היום ההונדה ג'אז הולכת להיות חסכונית ותשמור על המחירון ואפילו יש סיכוי שתוכל להוציא יותר מהמחירון.

האמינות יחסית גבוהה וגם הגודל סביר ופרודוקטיבי.

פורסם

כן הייתי וראינו את כל הרכבים שדיברתי עליהם, מלבד הפיאט שבכל מקרה לא נראית לי רלוונטית.

לגבי נסיעת מבחן, נעשה, פשוט תכננתי להתכנס קודם לכיוון שתיים, שכרגע כנראה הכיוון הוא i20 או סוויפט.

• תוכן חדש...