Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב מיד 2 שהיו מותקנים בו 2 שעונים על הקורה והיום פירקתי אותם ושמתי לב שהצינור שהשעונים היו מחוברים אליו שואבים אויר.

רציתי לדעת איך אני מבטל את "השאיבה" הזאת.זה גם מציק לאוזן וגם סתם מיותר.האוטו הוא 206 CC אם זה עוזר.

תודה לעונים.

פורסם

בכל זאת?

מה שאני עשיתי זה רק לפתוח עם מברג את הפוד של השעונים עם השעונים וניתקתי 2 חוטים אדומים שמחוברים ו-2 שחורים,והיה צינור שקוף כזה שגם היה מחובר ופשוט הוצאתי אותו בשביל להוציא את השעונים,ועכשיו הקצה השני שנשאר שואב אוויר.

ועוד שאלה על הדרך:רציתי לפרק את הקסנון באוטו והלכתי היום לחשמלאי רכב והוא רצה 200 שקל לפנס בשביל להוציא את הקסנון ולשים מנורות רגילות!לא נשמע לי הגיוני לשלם 400 שקל על 10 דק' עבודה.קסנון עולה 500 ש"ח,הגיוני שלפרק עולה 400?(לא מצאתי עוד חשמלאי רכב אחר בעיר)

פורסם

השעון שאתה רוצה לפרק הוא שעון וואקום, כרגע הוא מחובר בעזרת מחבר, בצורת T לצינור יניקה, אתה צריך לבטל את הT בעזרת צינור בעובי דומה ולחבר את הצינור וואקום של הרכב אחד לשני בעזרת צינור אחד ישר.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

אל תשאיר את הצינוריות מנותקות כך זה פוגע בצריכת הדלק ועלול לגרום לזיופים בפעולת המנוע.

תאתר לאן מתחבר הצינור בתא המנוע, ישנו מפצל T, אותו אתה צריך לבטל יחד עם הצינור שמוביל לשעון.

אני משער שביצעו חיתוך של צינורית ואקום על מנת להוסיף את המפצל T, ולכן תצטרך לרכוש צינורית וואקום חדשה(עלות שקלים בודדים).

• תוכן חדש...