Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HTC LEGEND VS MOTOROLA MILESTONE מסלקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

במסגרת השדרוג, אפשר לקבל ללא שום תשלום נוסף את שני המכשירים (ללא חבילת גלישה).

בהתחלה פזלתי לכיוון של נוקיה N8 או אייפון, אבל צריך לשלם עליהם תשלום כל חודש .

בנוסף הזיכוי ניתן על 250 ש"ח בשיחות, וזה גבולי מבחינתי. וכאשר לא מגיעים ל 250 ש"ח, משלמים סכום רציני עבור המכשיר.

רוב החשבונות הם בין 210-260 ש"ח, לכן ההתלבטות בין LEGEND לבין MILESTONE.

מסיבות אישיות, קנית מכשיר בחנות פרטית וקבלת החזר מסלקום על המכשיר לא אפשרות.

היתרון של מוטורולה הוא גודל המסך ומקלדת נשלפת.

היתרונות של HTC הם מהירות המעבד, רדיו (לא משמעותי מבחינתי) ותדמית החברה (בהשווא למוטורולה).

הדרישות מהמכשיר הן GPS, גלישה ב WIFI ומצלמה באיכות סבירה.

השאלה שלי היא : איזה מכשיר יותר מוצלח מבחינתי (מצלמה, קליטה WIFI, איכות המסך\מגע וסוללה).

ממה שהבנתי, הסוללה של מוטורולה יותר חלשה ובשימוש אינטנסיבי לא מחזיקה יום שלם (האם זה נכון?).

תודה למי שמכיר את שני המכשירים:

MILESTONE

LEGEND

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפשר להגדיל את מהירות המעבד של המיילסטון, את המסך של ה-HTC אי אפשר.

ע"פ gsmarena לשניהם יש מעבד 600MHz

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
תדמית החברה (בהשווא למוטורולה).

קצת אוף טופיק.

אם היית חוזר 10 שנים אחורה, היית מגלה שמוטורולה, נוקיה ואריקסון (שעוד לא היה להם את המילה "סוני" בשם) שולטות בשוק ביד רמה.

HTC? מה זה?

אפל? חברה שמייצרת מחשבי גרפיקה, שחוץ מגרפיקה אין מה לעשות איתם, ועולה הון לתקן?

סמסונג? טלפונים קוריאניים זולים שמתפרקים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יכול להשוות למוטורולה, לגבי ה-LEGEND המכשיר איכותי, מסך טוב (לצפיה ו-TOUCH) נופל רק במקצת מאייפון, המצלמה בינונית (יצאו לי תמונות טובות יותר ב-LG VIEWTY הפשוט יחסית שהיה לי קודם). לא יודע מה זה שימוש אינטנסיבי - אם תבלה את כל היום בגלישה או משחקים אני מניח שהסוללה תגמר לפני סוף היום. בשימוש נורמלי, לעומת זאת, שכולל שיחות טלפון, גלישה קלה וכשעתיים ANGRY BIRDS, המכשיר מחזיק לי את סוף השבוע ללא טעינה (אני בד"כ משאיר את המטען במשרד).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אהלן!

אז בתור אחד שחווה את המיילסטון כשלושה חודשים עד שנמאס אני אסביר לך עליו קצת,כמובן,לפי מה שחוויתי איתו.

מצלמה - מצלמה 5 מגה-פיקסל,איכותית ונוחה. כל מיני פונקציות ואפקטים יש לך שם.התמונות שיוצאות ממנה ממש טובות.

קליטה WIFI - המכשיר קולט WIFI ממש טוב,גם ממרחק. למרות שלא הייתי משתמש בWIFI כמעט ובכלל בפעמים הבודדות שכן יצא להשתמש זה עבד מצויין.

סוללה\עבודה- פה המכשיר נפל בגדול אצלי. סוללה חלשה מאוד,וזה כנראה מה שגרם לי להפטר מהמכשיר. הסוללה לא תחזיק מעמד במשך יום שלם אם אתה מבצע שיחות,מטייל באינטרנט או סתם בוחן כל מני אפליקציות במכשיר.

מה גם שהמסך נורא כהה,ובאור יום חזק לא תוכל לראות כלום,ולכן תצטרך להגביר את בהירות המסך,דבר שיטחן לך סוללה כמו משוגע.

עריכה:

בנוסף,דברים ששכחתי להוסיף שגרמו לי לרדת מהמכשיר:

מסובך ביותר,קשה לתפעול ועד שאתה מבין בו משהו אתה כבר מתייאש.

כמה שיראה לך מצחיק,במכשיר הזה אין מצלמה קדמית! זתומרת,אין שיחות וידיאו.

אצלי לפעמים הוא היה נכבה\נתקע סתם ככה.הבנתי גם מחברים אחרים שברשותם המכשיר שגם אצלם זה קורה אחת לאיזה זמן.

בנוסף מתחם בטירוף בזמן שימוש מאסיבי.למשל,תנסה לראות סרטון באורך של 2 דק' והמכשיר כבר ב50 מעלות צ'.

שיתוף BlueTooth - במכשיר אתה יכול לשתף למכשיר אחר אך ורק תמונות. אם תרצה לשתף גם שירים ונראה לי שגם סרטונים תצטרך להוריד תוכנה מהMARKET שנקראת Estrong.

נגן מוזיקה - האמת נגן לא משהו בכלל. אני הורדתי Winamp מהמרקט.

המכשיר מצוייד בגרסאת אנדרואיד 2.1. גרסא 2.2 זמינה אבל רק באנגלית,זתומרת שתצטרך לוותר על המקלדת ולהשתמש רק בוירטואלית. כמובן ששדרוג לגרסא 2.2 הוא פיראטי וסלקום לא יהיו מוכנים לתקן את המכשיר אם ניסית לבצע בו שדרוג והוא פשוט התקלקל.

פורסם

תודה רבה לכולם.

כנראה, אזמין את HTC LEGEND, כי מוטורולה גדול מדי\ כבד מדי ומצטייר כמסורבל לשימוש.

אני מעדיף משהו שקל להכניס לכיס, ואין לי צורך אמיתי במיקלדת נשלפת (את ההודעות בפורום אכתוב מהמחשב בבית).:lol:

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בנוסף,דברים ששכחתי להוסיף שגרמו לי לרדת מהמכשיר:

מסובך ביותר,קשה לתפעול ועד שאתה מבין בו משהו אתה כבר מתייאש.

כמה שיראה לך מצחיק,במכשיר הזה אין מצלמה קדמית! זתומרת,אין שיחות וידיאו.

אצלי לפעמים הוא היה נכבה\נתקע סתם ככה.הבנתי גם מחברים אחרים שברשותם המכשיר שגם אצלם זה קורה אחת לאיזה זמן.

בנוסף מתחם בטירוף בזמן שימוש מאסיבי.למשל,תנסה לראות סרטון באורך של 2 דק' והמכשיר כבר ב50 מעלות צ'.

שיתוף BlueTooth - במכשיר אתה יכול לשתף למכשיר אחר אך ורק תמונות. אם תרצה לשתף גם שירים ונראה לי שגם סרטונים תצטרך להוריד תוכנה מהMARKET שנקראת Estrong.

נגן מוזיקה - האמת נגן לא משהו בכלל. אני הורדתי Winamp מהמרקט.

המכשיר מצוייד בגרסאת אנדרואיד 2.1. גרסא 2.2 זמינה אבל רק באנגלית,זתומרת שתצטרך לוותר על המקלדת ולהשתמש רק בוירטואלית. כמובן ששדרוג לגרסא 2.2 הוא פיראטי וסלקום לא יהיו מוכנים לתקן את המכשיר אם ניסית לבצע בו שדרוג והוא פשוט התקלקל.

כל מה שכתבת פה זהה לחלוטין לכל אנדרואיד אחר..

ותקנו אותי אם אני טועה, אבל לג'נד זה הגרסה המוחלשת של הדזייר (ז"א בלי האצה גרפית ראויה וכיו"ב), והדזייר והמיילסטון הם באותה קטגוריה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
יצאו לי תמונות טובות יותר ב-LG VIEWTY הפשוט יחסית שהיה לי קודם

KU990 הוא קאמרה-פון שמצוייד במטריצה משובחת (לפי מיטב זכרוני CCD) ועדשה של שניידר-קרוינצך. כמובן שתוציא ממנו תמונות יותר טובות מHTC שלא יודעים לעשות מצלמות לטלפונים.

לפותח שרשור. אני הייתי הולך על מיילסטון. אין תחליף למסך. זה הממשק שמולו אתה עובד והוא מגמד שאר אספקטים.

פורסם

בדיוק אתמול החזקתי ביד SONY ERICSSON SATIO , והוא שוקל בדיוק כמו HTC LEGEND, רק יותר עבה.

אין לי שום חשק לסחוב מכשיר עוד יותר גדול ומשמעותית יותר כבד .

אני מעדיף משהו יותר קומפקטי, גם אם המסך יהיה פחות גדול.

תודה רבה לכולכם, הוזמן LEGEND.

פורסם

יכול להיות, אבל, כמו שאומרים ברוסית:

"לא בודקים שיניים לסוס שקיבלת במתנה."

פורסם
יכול להיות, אבל, כמו שאומרים ברוסית:

"לא בודקים שיניים לסוס שקיבלת במתנה."

השאלה אם יש פתגם ברוסית ל-מה קורה אם אתה חושב שקיבלת סוס אבל בגלל שלא בדקת - קיבלת חמור.

השאלה גם אם יש פתגם ברוסית ל - " אין מתנות חינם בעולם הזה " לכן אם כבר "חינם", שיהיה משהו מהטופ. :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...