Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 במבצע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אולי קצת נסחפתי עם כל הנושאים שפתחתי אבל אני מאוד מתקשה להחליט.

כרגע עומדת על הפרק פיג'ו 308 שמוצעת בהנחה נאה של 8500 אלף שקלים ממחיר המחירון לחברי הסתדרות המורים.

לאחר ביקור בסוכנות קיבלתי הצעת מחיר של 115 עם חישוקי מגנזיום, דיבורית בלוטוס, חיישנים כפולים וכמובן קודן.

בנוסף גם קיבלתי הצעת ביטוח מחברת הבת של לובינסקי - לוביט. 2800 לביטוח חובה ו-5800 למקיף עם נהגת צעירה וחדשה.

הרכב מיועד לאמי ולאשתי, יעבור כ-20 אלף קילומטרים בשנה. רוב הנסיעות בין עירוניות משום שאנחנו מתגוררים באיזור כפרי. חשוב שיהיה נוח ושקט ובעל מושב אחורי שמתאים לנוסע בגובה 1.85.

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב והעיסקה ובמיוחד על גיר ה-AL4 שידוע כלא מוצלח במיוחד. אם קיימים בפורום בעלים של 308 אשמח בהחלט לשמוע את דעתם על הרכב.

תודה מראש וסוף שבוע נעים לכולם.

פורסם

אם זה אותו גיר שיש בפלואנס השכורה שלקחתי היום, מדובר פשוט בסיוט. טוב אולי נספחתי, אל בעצם לא. פשוט גיר נוראי.

לגבי ישיבה מאחור - אתה חייב לבדוק עצמאית משום שזה תלוי גם ביחס בין טורסו לרגליים. למשל, יש אנשים בגובה שלי שיכולים לשבת זקוף בפוקוס מאחור - אני לא יכול.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נוהג לסירוגין על ה- 308 של המשפחה במשך כשנה כבר (עברה 20 אלף ק"מ):

צריכה משולבת 1 ל- 12.5, מנוע מוצלח, שום בעיות עם הגיר, נסיעה מאוד נוחה ושקטה, אני 1.90 ויש לי המון מקום מאחור.

[URL="http://www.kra.co.il"]מאמרים[/URL] קצרים מכל עולמות התוכן.

פורסם

בבעלותי 308 ידנית 2009.

לגבי הגיר לא יודע להגיד. לגבי שאר הדברים- הרכב מאד נוח. אנחנו נוסעים מירושלים לצפון בתדירות די גבוהה, ומסיימים את הנסיעה רעננים לגמרי. עם זאת, אני לא יכול להגדיר את הרכב כ"שקט". אמנם אין לי יכולת להשוות לרכבים אחרים מהקטגוריה כי לא נהגתי/נסעתי באף אחד מהם, אבל אני מודה שכשרכשתי אותו הייתה לי תקווה לקצת יותר שקט בתא הנוסעים.

מעבר לזה, הרכב מאובזר בכל מה שצריך. הייתי שמח לכניסת USB, למראה מתכהה אוטומטית שיש לי במגאן, אבל בקטנה.

סה"כ אני מאד מומליץ.

פורסם

ברשותינו 308 ליס כמעט שנתיים.

עד כה גמעה 42 אק"מ ללא בעיות מיוחדות. פעם נשרפה נורת חזית , מצבר נפח נשמתו, ונדלקה התראה על מפלס לחץ שמן נמוך (מה שהתברר בסופו שפשוט לא מילאו מה שצריך כאשר החליפו בטיפול).

הרכב נעים מאד לשהיה, נוח מאד מאד מבחינת מושבים. מאובזר בצורה נחמדה מאד (ואם מדובר על גרסה "פרטית" אז בוודאי אפילו טוב יותר). הגיר הוא לא המצאת המאה אם נאמר את הדברים, לעיתים משגע אותי עם החלפות ההילוכים שלו, לעיתים מושך מידי, לעיתים אני מוצא עצמי ללא כוח. אבל בסופו של דבר סביר לשימוש. האוטו אינו סובל מתת כוח ומגיב היטב בייחוד

בשימוש בטיפטרוניק או במצב ספורט.

אני מסכים שהיה יכול להיות טיפה יותר שקט במצב שיוט של 120 קמ"ש וצפונה. הפוקוס שלי שקטה יותר בשיוט במהירות זאת.

מזגן טוב מאד (אם כי מרעיש מאד במקסימום). איכות הפלסטיקה (אולי עכשיו קצת השתפרה) אינה אחידה. הרוב הגדול נראה ומרגיש איכותי מאד מאד, חלקו (כמו למשל ידיות הדלתות ומסגרת מוט ההילוכים) מרשרש וחורק כבר מיומו הראשון של הרכב על הכביש וגם זה מעצבן.

לגבי עיצוב אפשר להתווכח. אני אוהב מאד את החזית האגרסיבית , ובכלל יש לאוטו לדעתי מראה שרירי ומצויין. יש שחושבים שהחרטום מוגזם והיא מכוערת.

צריכת דלק ממוצעת עירוני / בין עירוני נעה סביב 1/11 - 1/12.

במידה ויש משהו ספציפי אשמח לענות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה לכולם,

היום כבר לא יצא לי לעשות נסיעת מבחן אבל אני בהחלט אבצע אותה בקרוב.

לבעלים של הרכב, אשמח לשמוע מה הסל"ד במהירויות שיוט ובמהירויות גבוהות יותר (110 - 140).

האם הרכב קל ונוח לתמרון באיזורים צפופים (ערים), אני מתכוון לתפיסת הגודל של הרכב, מראות יעילות.

מה משקל ההגה, האם הוא מנותק וג'וייסטיקי או בעל משקל טוב ואחיד?

ידוע לי שמרווח הטיפולים גדול, האם לא כדי לצמצם את מרווחי החלפת השמן והמסנן ואולי עוד דברים או שזה לא יפגע באמינתו של הרכב בעתיד.

מה בעצם כל כך מרגיז ב-AL4? היתקעות בהילוכים? סרבנות להורדה? אולי להעלאה? מה עם התוכנה הלומדת, האם היא לומדת בטווח ארוך או שהיא פשוט מתאימה את עצמה לסגנון הנהיגה? נתקעת לעיתים על סגנון נהיגה מסויים?

אשמח לשמוע על עוד מעלות ונקודות אור קטנות או מגרעות אם יש.

תודה לכולם ושבת שלום!

• תוכן חדש...