Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[השקה] פיג'ו 508

ZionH
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיוויתי למשהו מוצלח יותר. מאחורה ומקדימה נראית ממש מוזר ולא טוב לטעמי - אני מקווה שבמציאות תיראה יותר טוב. מתי יוותרו כבר על הלוע הקדמי המיותר הזה? מהצד מזכיר מאוד פאסאט.

מבפנים - נראה מפואר אבל כ"כ הרבה כפתורים, ועוד שימוש בסטיק המטופש הזה א-לה אאודי ו- BMW (בסדר הפוך, כמובן)... מתי כבר יבינו ששימוש במסך מגע להקלדת כתובת ו/או חיוג ו/או בכלל, נוח עשרות מונים מאשר להקליד כתובת על ידי סיבוב חוגה שבוחרת אותיות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
קיוויתי למשהו מוצלח יותר. מאחורה ומקדימה נראית ממש מוזר ולא טוב לטעמי - אני מקווה שבמציאות תיראה יותר טוב. מתי יוותרו כבר על הלוע הקדמי המיותר הזה? מהצד מזכיר מאוד פאסאט.

מבפנים - נראה מפואר אבל כ"כ הרבה כפתורים, ועוד שימוש בסטיק המטופש הזה א-לה אאודי ו- BMW (בסדר הפוך, כמובן)... מתי כבר יבינו ששימוש במסך מגע להקלדת כתובת ו/או חיוג ו/או בכלל, נוח עשרות מונים מאשר להקליד כתובת על ידי סיבוב חוגה שבוחרת אותיות?

אני כבר מחכה למבחן השוואתי מול הפאסאט בארץ.

פורסם

הקדימה לדעתי נראה נהדר, האחורה לא התחברתי.

עכשיו צריך ליהיות מבחן השוואתי בין הרכבים הבאים:

סופרב, אינסיגה, מונדיאו, פאסאט, C5 וה508.

פורסם
הקדימה לדעתי נראה נהדר, האחורה לא התחברתי.

עכשיו צריך ליהיות מבחן השוואתי בין הרכבים הבאים:

סופרב, אינסיגה, מונדיאו, פאסאט, C5 וה508.

זה רק אני או שפתאום כולם השכילו והעתיקו מקונצרן פולקסוואגן, שימוש במנוע קטן יותר מבחינת נפח אבל מוגדש.

המונדיאו החדשה 2.0T, הפאסאט והסופרב גם כן, ה508 גם 1.6T נראה שיצרניות הרכב מתחילות להתפכח

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
זה רק אני או שפתאום כולם השכילו והעתיקו מקונצרן פולקסוואגן, שימוש במנוע קטן יותר מבחינת נפח אבל מוגדש.

המונדיאו החדשה 2.0T, הפאסאט והסופרב גם כן, ה508 גם 1.6T נראה שיצרניות הרכב מתחילות להתפכח

הם באמת היו הראשונים שיצאו עם טכנולוגיה כ"כ מורכבת ברכבים עממיים.(ואני מוריד בפניהם את הכובע, בהחלט צעד אמיץ שהקפיץ את השוק)

אבל בקשר ל1.6T שהצרפתיים משתמשים בו(BMW פתחו אותו באיזור 2008 אם אני לא טועה), הם מעולם לא ניסו לדחוף אותו, הם לא צריכים ואין להם ביקוש, רוב הפיתוח שלהם מתמקד במנועי דיזל מצויינים(ועם זה אף אחד לא יתווכח).

אני בטוח שאם היה להם ביקוש, הם היו החלוצים גם בתחום הזה.(כמו המון המון תחומים בעולם הרכב שנראים לנו היום כמובן מאליו)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לשניים שמעליי - האמת, ממזמן היה כבר מנוע קטן עם טורבו, 1000 סמ"ק בדיהטסו שרייד GTTI. כן, יש כזה אוטו ועד כמה שידוע לי לא בארץ.

images?q=tbn:ANd9GcT-vfrjwy2Rpu-rXaSKsXWfqDDDV8rQhlCZTFmvJMEHgaDktMq-&t=1

בקשר לפיג'ו, העיצובים שלהם כבר מזמן לא מה שהיה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סוף סוף. אהבתי. אגב, נראה לי שהכתב קצת הגזים עם הפיוטיות שלו, כלומר זה אחלה, מעשיר ומה לא (ואם לא שום דבר אחר, מעניין הרבה יותר לקריאה ממספר כתבים אחרים), אבל הנסיון שלו להרשים בכתיבה מערפל את ההתרשמות האמיתית מהרכב (בהנחה, הנאיבית-משהו, שבאמת יש כזו).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

דבר אחד אני לא מבין,לובנסקי הצהירו שהם ישווקו את הרכב ב160000 ש"ח.

ה308 טורבו עם אותו המנוע עולה 157000ש"ח.

איך לעזאזל זה מסתדר??

פורסם

וואו! רכב ממש יפה ואלגנטי לדעתי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ניסית את ה"סטיק המטופש הזה" הזה בכלל שאתה ממהר ללכלך עליו בכלל? או שאתה יושר קופץ בראש ודוחף כהרגלך את פולקסווגן לכל שרשור קיים וזועק: "שלי יותר טוב!!!"

אמנם את ה-508 עוד לא ניסיתי, אבל יצא לי לעבוד עם הסטיקים הללו והם נופלים ליד ש"נחה" על הכרית בין המושבים מצויין.

וגם בזמן נהיגה זה פשוט הרבה יותר בטיחותי וטבעי להתעסק עם עם הסטיק מאשר לדחוף את היד לקונסולה המרכזית ולהתחיל לנבור בין הכפתורים (או במסך מגע).

ד.א, מה אתם מעדיפים שהרכב שלכם יהיה אה-לה אודי-ב.מ.וו-מרצדס או אה-לה-פולקסווגן?

פורסם

קסנון, אתה תמיד לוקח כל דבר אישית. גם באאודי וגם ב- BMW אני חושב שזה חרא של מוצר.

מאחר שממילא זה מחייב אותת להסתכל על המסך, גם אם אתה משחק עם העיגול למטה, עדיף כבר להושיט את היד למסך, שהוא גם קרוב יותר להגה, אגב. זה לא נגד סיטרואן, זה נגד הסטיק המטופש הזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה זה שכנראה שלוקח את העניין אישי, כי אם זה לא כמו בגולף אז כנראה שזה לא מוצלח ויש לצאת נגד הדבר (וזה דיי בולט שאתה מדבר על מסך המגע של הגולף).

לי אין סיבה לקחת את זה באופן אישי מהסיבה הפשוטה שב-C5 שלי אין ג'ויסטיק כזה, יש לה הרבה כפתורים על טבור ההגה בכדי לשוטט בתפריטים השונים ואין לי שום בעיה להודות שזה פתרון פחות מוצלח מהג'ויסטיק.

הפתרון של ג'ויסטיק יותר מוצלח מכיוון שבמידה ואתה מניח את יד ימין בכרית שבין המושבים- ומדובר בפעולה טבעית למדי ונפוצה בנהיגה ובו זמנית יש לך ג'ויסטיק שנופל לך לאצבעות- והוא גורם לפחות הסטת העיניים מהכביש אז כנראה שמדובר באביזר נוחות (ובטיחות) מוצלח.

מצד שני לשלוח יד לקונסולה המרכזית היא לא פעולה טבעית אלא פעולה שנוצרת כהכרח של פעולה מסויימת שאתה רוצה לבצע, היד לא תמיד תשאר שם באוויר ובסוף תחזור להגה או למשענת היד. זו פעולה שדורשת יותר תשומת לב וריכוז (גם להושיט את היד לכפתור הרצוי, גם לחפש את הכפתור וגם להסתכל על המסך) וגם פחות נוחה לביצוע.

• תוכן חדש...