Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי עיני על הונדה סיוויק 5 דלתות ידנית ולקחתי אותה לבדיקת קניה

המוכר התחייב שאין פגיעות שלדה אך הממצאים היו מעט שונים

נמצאה פגיעה בקורה שמאלית קדמית(לטענת הבודק עיקום שיושר ונצבע) ובנוסף הוחלפה כנף שמאל קדמית ומכסה מנוע

היו עוד ממצאים אך נראים לי פחות משמעותיים - זוג צמיגים שחוק, מעיכות ושפשופים בתחתית שריטות, בלאי מצמד

ובנוסף רעשים ונקישות מהמתלה, רעש מערכת תיזמון ושסתומים, סימני נזילה בחיבורים....

מה % הורדה סביר למצב המתואר

תודה רבה על העזרה

פורסם

אני לא יודע להגיד לך כמה ירידת ערך באחוזים יש על הפגיעה שציינת, זה רק בוחן רכב יוכל לאמר לך אבל רציתי להתיחס למה שכתבת בנוגע לכל הדברים "הפחות משמעותיים" כפי שציינת... צמיגים שחוקים? בלאי מצמד?? נזילות ונקישות??? כנראה שאתה לא מבין בכמה כסף תוכל לגמור יישור קו לרכב במצב כזה! זה בכלל בכלל לא "פחות משמעותי" ואני במקומך חוסך זמן וכסף ומוריד את הרכב הזה מהעיניים!

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

כדי לדעת, כמה צריך להשקיע ברכב, צריך לגשת למוסך עם תוצאות הבדיקה.

לא כל מה שרשום בטופס הבדיקה דרוש תיקון ללא דיחוי, ולפעמים במוסך לא מוצאים על מה מדובר (בעיקר "רעשים", "בלאי") .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קיים הבדל בין ירידת ערך שמאית למסחרית.

כלומר אם שמאי העריך את הנזק ב-5% מערכו,ואז הבעלים קיבל מהביטוח X כסף,זה שונה מאשר כמה בשוק משלמים על רכב עם קצה שילדה.

יכול להיות מצב שהרכב יסחר גם 20% מתחת לערכו.

יש לזכור ששמאי הביטוח "פוסקים" לטובת חברות הביטוח בכדי לצמצם הוצאות.

אני חושב שאפשר למצוא עוד רכבים כאלה בשוק היד השניה לא מדובר ברכב נדיר\יוצא דופן המשך את החיפוש לאחת עם שילדה נקייה.

לגבי היישור קו צריך להשקיע כמה אלפי שקלים,לא סוף העולם.

פורסם

היי THE-VET

מבלי להקל ראש ברעש מהמתלה, תזמון שסתומים ושאר הדברים, הדבר המשמעותי ביותר הוא כמובן פגיעת השילדה

חשוב לדעת- האם יש לו טסט? האם יעבור שוב טסט? בן כמה הרכב? לכמה זמן אתה מתכנן להחזיק אותו? האם הרכב ישן ואתה מתכוון לנהוג עליו " עד שישבוק"?

בהנחה שלרכב יש טסט או שהוא יעבור טסט להערכת הבודק אתה יכול לתת לו הצעה של פחות 10% - 30% , אך מה שחשוב להבין הוא שאם אתה תרצה למכור את הרכב , אוטומטית אתה יורד לסוף הרשימה

ואז תצטרך להתפשר במחיר (תוך שיקלול של המחיר שקנית וחסכת...)

ההחלטה לא פשוטה אבל בסופו של דבר-הכל מסתכם במחיר ובצמצום הנזק שלך

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

פורסם

תודה לעונים

תשובותיכם חשובות ומאירות נקודות משמעותיות

בעלים יהיה מוכן לסגור ב- 15% מתחת למחירון

ואני מתלבט האם זה משתלם

הבוחן אמר שהרכב יעבור טסט בלי בעיה משמעותית למעט זוג צמיגים

תודה רבה על העזרה

פורסם

בקש לראות הסטוריה ביטוחית של הרכב או דו"ח השמאות של התאונה.

ע"פ ממצאים אלו תוכל להעריך את שווי השוק של הרכב[יש להוסיף כ-5%(לדעתי הלא מקצועית) לירידת הערך שקבע השמאי].

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...