Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 3000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מחפש רכב עד 3000 שקל שיכול לנסוע

בלי שאלות על למה ואיך..

לא אכפת לי משום דבר אחר כרגע. אם מישהו יודע מישהו שמוכר, או שיכול להמליץ לי על מקום שמוכר דברים כאלה..

תודה רבה!

פורסם

היום במקרה ראיתי רנו אקספרס שנת 1994 עם טסט לשנה ב 2500 שקל, אבל היא לא מפורסמת ביד-2 או ב WINWIN כך שאין לי את הטלפון. מה שכן, יש כאלה אחרות שדורשים עליהן קצת יותר - אבל גמיש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תעבור רכב רכב ביד 2 ותבדוק הסטוריות טיפולים. רכב שנראה הכי פחות מתפרק, נשמע הכי פחות כמו מכסחת דשא ועבר הכי מעט ימי מוסך שלא כטיפול שגרתי זה כנראה הרכב שאתה צריך. אולי תיקח אותו לבדיקה במוסך שאתה מכיר.

מכוני בדיקה או התמקדות בדגם מסוים נראה לי מיותר.

פורסם

סקודה אוקטביה ידנית, טורבו דיזל צבע לבן.

מרצדס c200 אוטומט, ריפוד עור שחור וכיסוי הגה עבודת יד, צבע לבן.

אתה מקבל את שתיהן עם נהג צמוד ולא סימפטי במיוחד :wink:

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

עוד אחד שמנסה לעשות רווח על גריטה.

כבר לא מוכרים רכבים נוסעים בפחות מ3000, זה פשוט לא משתלם, יותר משתלם לגרוט אותם.

אם מצאת אחד שמוכר הוא כנראה לא מודע לעניין הגריטה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כבר לא מוכרים רכבים נוסעים בפחות מ3000, זה פשוט לא משתלם, יותר משתלם לגרוט אותם.

אני ממש לא מנסה לעשות רווח על שום דבר.. אני פשוט רוצה רכב ראשוני שיהיה לי שאני אלמד קצת על המכניקה שלו..

פשוט להרגיש את הרכב.. לדעת מה זה אומר מתלים נוקשים לעומת רכים, איך משנים את הצמיגים של הרכב ועוד כל מני ניסיונות כאלה.

תודה רבה על העזרה, ולמען האמת אני באמת לא מודע למה זה גריטה...

פורסם

סוזוקי סוויפט, הרכב המושלם בישבילך ולמטרותיך.

בבעלותי אחת שנת 92 ידנית שנקנתה לפני 3 שנים ב4.5 אש"ח.

בכל שלושת השנים חוץ מטיפולי בלאי (תפוחים להגה כיוון פרונט ועוד כמה דברים קטנים) בכדי לעבור טסט שום דבר לא דרש הרכב.

ועד היום נוסע כמו גדול, אפילו עד ירושלים הגיע עם 4 אנשים ומטען!

חלפים זולים ואוטו מאוד מאוד אמין, מכאניקה פשוטה.

בהצלחה.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=28&SubModelID=254&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

סוזוקי סוויפט, דייהטסו שרייד, סקודה פליסיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תוכל לקבל רכב בקצת יותר מ-3000 ש"ח באופן הבא:

תעמוד בכניסה למשרד הרישוי ותשאל מי בא לגרוט רכב נוסע.

תציע לו 3000 ש"ח במזומן + יתרת אגרת הרישוי.

תעבירו בעלות בסניף הדואר הקרוב תמורת 202 ש"ח

תתחדש!

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תוכל לקבל רכב בקצת יותר מ-3000 ש"ח באופן הבא:

תעמוד בכניסה למשרד הרישוי ותשאל מי בא לגרוט רכב נוסע.

תציע לו 3000 ש"ח במזומן + יתרת אגרת הרישוי.

תעבירו בעלות בסניף הדואר הקרוב תמורת 202 ש"ח

תתחדש!

מקורי בהחלט!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רכב במחיר כזה זה גרוטאה נוסעת שכל חלק שילך לו יעלה יותר מההשקעה הראשונית, בחייכם... ואתם עוד ממליצים??

ב-3000 שקלים לך תקנה קורקינט חשמלי מודל 2011

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
רכב במחיר כזה זה גרוטאה נוסעת שכל חלק שילך לו יעלה יותר מההשקעה הראשונית, בחייכם... ואתם עוד ממליצים??

ב-3000 שקלים לך תקנה קורקינט חשמלי מודל 2011

בגלל זה מומלץ לקנות אוטו יפני קטן ואמין רצוי משנת 92 ומטה שעוד שנה יוכל לקבל עליו החזר כספי (גריטה).

רק צריך למצוא אקזמפלר טוב, לדוגמא הסוויפט שיש אצלי היא יד 13 (!) ומעולם לא נעשה לה מנוע והיא נוסעת פשוט מצויין.

ב3 שנים רק תיקוני בלאי ושום הפתעות.

אמינות לשמה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אחרי כמה שנים שהרכב על הכביש אפשר להוריד אותו לגריטה?

פורסם
שלום רב!

מחפש רכב עד 3000 שקל שיכול לנסוע

בלי שאלות על למה ואיך..

לא אכפת לי משום דבר אחר כרגע. אם מישהו יודע מישהו שמוכר, או שיכול להמליץ לי על מקום שמוכר דברים כאלה..

תודה רבה!

יש לי סויפט 1993 1300 + מזגן 5 דלתות(הקטנה) טסט עד 08.2011 ללא תיקון צבע, הרכב במצב מדהים ב 4500 ש"ח 0524072572
  • תוכן חדש...