Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי יונדאי טוסון 2005 מנוע 2.7 4X4,

הבולמים הקדמיים כנראה גמורים כי בכל חור בכביש או מכשול עם עושים רעש כמו דפיקה כזה,

אז רציתי לדעת האם כדאי להחליף אותם למקוריים מהחברה?

או תחליפי?

ואם תחליפי האם יש דגם מומלץ?

האם יש משהוא יותר טוב קצת מהמקורי?

ואם מחליפים לתחליפי צריך להחליף גם את האחוריים?

ביררתי בחברה יש להם מקורי כל אחד ב 1200ש"ח או תחליפי ב 750ש"ח, מה דעתכם?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים, עדיין לא היתי במוסך, אבל היתי בטסט והבוחן שבדק את האוטו ירד לבור והסתכל מלמטה ואמר לי שהבולמים נראים לו בסדר אבל הוא הציע לי לבדוק את המייצבים.

ואתמול היתי בנסיעה במהירות 90 קמ"ש והיה מכת רוח חזקה מאוד והרגשתי כאילו הג'יפ מאבד איזון וזז ככה עם הרוח ומרגישים שכאילו הולך להתהפך.

אז מה זה אומר?

(היתה לי בעיה דומה לפני כמה שנים בטנדר איסוזו שהיה מתנדנד הרבה עם רוח חזקה אז החלפנו משולשים אם אני זוכר נכון מקדימה בפרונט והכל הסתדר.)

וראיתי בתוך תא המנוע שיש בין שני המכסים של הבולמים הקדמיים מלעמעלה כזה מוט ברזל שמחובר ביניהם, האם זה מוט מייצב?

האם זה בא ככה מקורי? כי בטוסון דיזל לא ראיתי כזה.

אז מה יש לי פה בעיה? מיצבים? בולמים? משולשים?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...