Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו אברט -התרשמות ראשונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הזדמן לי לנהוג כ-30 דק על הפונטו איוו אברט החדשה...

כבר מזמן אני חובב פיאטים ובעצם את היסטוריית המכוניות שלי בטח הספורטיביות התחלתי על האונו טורבו דגם 1986 שהוחלפה בדגם החזק יותר_והיתה המכונית הראשונה שקניתי חדשה {49900 שח !עם סאן רוף}.

מאד אהבתי את אונו בזמנו והנהיגה בה תמיד היתה "מאתגרת"._ אתמול בכבישי הסופר לנד וחולון הרגשתי קצת מהניצוץ הזה._

הפונטו הפתיעה אותי עם תנוחת נהיגה מצויינת,_ הגה אומנם חשמלי וקצת מלאכותי אבל בהחלט הרבה יותר"אמיתי" מההגה של הלאון שלי או אפילו הגולף GTI שהייתה לי קודם.

הוא מאד "ישיר" ומדוייק לטעמי,_ הרכב מרגיש מאד DARTY והאחיזה מאד גבוהה,_ בפניות חזקות ובלחיצה מקסימאלית לא נרשם תת היגוי ליותר משבריר שנייה ואז הדיפרנציאל האלקטרוני תופס את האף והכל מתחבר לרצף פניות מענג וזורם שהאגזוז מנגן מאחור כולל בק פיירים קטנים בעזיבות גז חדות.

המנוע מרגיש מאד גמיש וחזק דווקא בסלד הנמוך כך ש4000מ סל''ד בעצם אין התגברות בדחיפה רק בצבירת נק' ברישיון ואפסיים שלילים בחשבון הבנק.

טוב שיש ברמבו חזקים מאד עם דיסקים 305 מ''מ שמרגישים ועוצרים טוב מאד.

נק' חלשה לטעמי היא איכות העברת ההילוכים-קצת צמיגית ולא מדוייקת בזה התיבה של הלאון מנצחת בגדול.

סה''כ ממש ממש אבל ממש נהנתי לנהוג בפונטו. היא הזכירה לי הוט הץ' של פעם,_קטנה,תזזתית מהירה מספיק ולעיתים מאד אבל הרבה יותר איכותית עם אפס קירקושים,_חומרים טובים בתא הנוסעים וטאץ' איטלקי כמו שרק האיטלקים יודעים לעשות.

רק המחיר קצת יותר מדי מול מוניטין המתחרות אבל כמו שאומרים באברט-"זה אוטו שאתה רוצה-לא אוטו שאתה צריך"...

צודקים.

רובי

פורסם

עוררת אצלי משהו, אז חיפשתי ומצאתי את ההתרשמות של "fifth gear" מהאוטו הזה, כמו גם גירסת ה "essesse" שלו ( איזה מין שם ). עושה רושם שגם שם מאוד אהבו.

• תוכן חדש...