Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תודה לח'ברה מE&A!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפצתי היום לסדנא לבדיקה כללי לאוטו,אחרי כמה שניות חיברו מחשב לאוטו ומייד אמרו לי שיש צינורות קרועים במערכת,פתחנו מכסה מנוע וראיתי שבאמת יש צינורות קרועים והייתה בריחה משם.

הוחלף הצינור הקרוע בצינור סיליקון איכותי,בוטל חיישן(אני לא זוכר את שמו)ובוצעה עידכון גרסה לצ'יפ.

האוטו עכשיו גודש 1.5 ונוסע הרבה הרבה יותר טוב וחזק,אין בעיות של אובר בוסט כמו שהיו לי לפני וסוף סוף המנורת צ'ק אנג'ין לא גודשת.

רציתי להגיד תודה רבה לאלי,אביחי וליאור(אם אני לא טועה בשמות) על שטיפלו בי במסירות והסבירו לי גם כמה דברים שלא ידעתי על האוטו,ממליץ בחום.

פורסם

אכן חברה מקצועיים עם שירות מעולה.

תזכיר לי בהזדמנות לגבות מהם עמלת תיווך על שהפניתי אותך אליהם:-D:-D:wink::wink:

פורסם

בציפים של UPSOLUTE אין סטייגים

ברכב הותקנה תוכנה המותאמת לבוסט קונטרולר/ברז מכני

מה שפותר את התקלות הכל כך אופיניות של גדישת יתר וחוסר גדישה

כמו כן בתוכנה בוטלו

N249

SAI{משאבת הנעת הבוקר}

RAER LAMBDA מה שפותר את בעיית נורת המנוע שנידלקת בגלל ממיר לא תקין/מבוטל

וחוסך החלפת למבדה לא תקינה

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

• חודש מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

זה רק לי נדמה או שלאחרונה יש בפורום הרבה טרולים שהעיסוק העיקרי שלהם הוא... טרולים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...