Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב עם מנוע לא גדול. עד 20000 שקל. נידלקתי על הפג'ו 306 5 דלתות מנוע 1400 או 1600

מודל 99/2000 ורציתי לשאול מה דעתכם על הרכב מבחינת אמינות דלק החזקה ונסיעה.

נ"ב ומה הייתם ממליצים לי על פיאט בראבו 98

תודה לעוזרים:wink:

פורסם

לא יודע למה התקציב שלך כל כך ענק !

אני קניתי 306 די שמורה שנת 2000 ב 7500 ש"ח.

מלבד יישור קו עצבני שעשיתי למערכת הקירור (רדיאטור וטרמוסטט מקורי), הרכב מגלה אמינות גבוהה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

נהנה מאוד מהרכב בסך הכל יש תמורה טובה למחיר הנמוך

מחזיק את הרכב 5 שנים ומגלה אמינות טובה

אחלה רכב

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

מניסיון אישי שלי אני יכול לומר לך שהייתי לי פיזו 306 סדאן מנוע 1400 ידנית שנת 2001,

זה היה רכב מעולה, צריכת הדלק שלי ברכב הייתה 1:17, כשהייתי מגיע ל - 900 או 920 ק"מ הייתי מתדלק 52 ליטר (טנק דלק של 59 ליטר!!!)

החזקתי את הרכב שלוש שנים ועשיתי לו רק טיפולים ללא תיקונים, אני אישית ממליץ בחום!!!!!

פורסם

חסכונית מאוד זה נכון (1.4 99 ידנית 1/16 ממוצע) אחזקה לא הכי זולה אני עם הרכב שנתיים (ורוצה למכור!) השנה האחרונה היתה לא זולה טימיינג, ציריות, צמיגים, אגזוז, ברקסים וכו' 7K ש"ח תיקונים!

• תוכן חדש...