Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מטופל, עבר טיפול גדול לפני 5000 ק"מ.

לאחרונה גם התחילו צלצולים קטנים מהמנוע אבל לא תמיד, בעיקר בבוקר ולפעמים גם אחרי נסיעה.

בעיקר מה שמפריע לי זה שבמהירות 100 בערך, המנוע מרגיש חנוק. במהירות 120, מרגישים כאילו המנוע מתאמץ ממש.

בתחילת נסיעה, צריך לחיצה בריאה על הדוושה כדי להמשיך נסיעה במהירות סבירה.

רציתי לדעת מה עלי לעשות?

הרכב צריך לעבור טיימינג עוד מעט (אני מתכנן לעשות זאת עוד 5000 ק"מ בעזרת השם.)

תודה!

פורסם

יש לי את אותה בעיה בסופר לנסר האוטומט (בידני הכל בריא:] ), בהתחלה אמרו לי להחליף משאבת דלק, החלפתי ולא עזר.

הלכתי למוסך מורשה, עשיתי בדיקה ואמרו לי שיש לי קומפריסה במנוע במקום 110 יש לי 90 (אין לי מושג מה זה אומר).

אז מצטרף לשאלה :) (אצלי הרכב סוגר גג 140 אחרי הרבה זמן, בירידה 150בלחץ ולמנוע עושה רעש חזק)

פורסם

בדקו מה מצב הפלאגים וההצתה ,לחץ דלק,מזרקים, אגזוז סתום גם גורם לזה.

מתי הרכב עבר טיפול של שמנים, פילטרים ,פלאגים?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הרכב שלי עבר טיפול פלאגים,פילטרים,שמנים לפני 5000 ק"מ

הסעפת+האגזוז הוחלפו בחדשים גם כן טיפה אחרי משהו כמו 4500 ק"מ.

האם יש משהו אחר שאני צריך לבדוק ? טיימינג יכול לגרום לדבר כזה? אני מתכוון למנוע חנוק וצלצולים במנוע בזמן עמידה (ללא גז, עם גז הצלצולים נפסקים)

פורסם

אני חושד לכיוון הצתה לקוי או חיישן שאחראי על זה נדפק.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...