Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילדים בצמתים - לאף לאחד לא אכפת ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

כבר זמן מה אוכלת אותי השאלה , למה לאף אחד לא אכפת מהילדים הללו . היום עברתי בצומת אום אל פאחם , עומדות שם

שתי בנות קטנות ומבקשות כסף. אתמול גם בגשם עמדו , אחת מהן בנעלי בית בשלולית בקיצור כולה מים.

אני עברתי שם עם הילדים שלי והבת שלי שאלה "למה היא עושה את זה ", לא ממש הייתה לי תשובה נורמלית .

אני יודע שכולם חושבים שהן מסכנות , אבל הן לא נראות כך , ולא ממש נראות רעבות לאוכל .

לי זה נראה יותר כמו משימה של ההורים לגייס כספים .

והשאלה שלי היא :

איפה המשטרה ,איפה עובדות סוציאליות , איפה שירותי הרווחה , איפה כל העמותות שמתרימות כסף כל היום .

למה לא עוצרים את ההורים ? בגלל שהן ערביות ? למה ניידות עוברות שם ולא לוקחות אותן למשטרה עד שיבואו ההורים ויעצרו אותם.

זה פשוט נראה זוועתי , נראה לא טוב מכל הבחינות . ואני שואל מה יקרה כאשר יעבור איזה רכב שם ויעיף את הבנות הללו לאיזה 100 מטר , אז זה יהיה בחדשות?

דלק , שמלק ....כל היום.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

והכי חשוב - איפה ההורים (או - למה הן נשלחו לשם). מדובר לא רק בדבר מכאיב, אלא מסוכן מאוד. בצומת צבר בקריות היתה קבצנית שהסתובבה עם שלט שהיא אם חד הורית חרשת - בסופו של דבר היא נדרסה למוות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפיתרון היחיד לתופעה הזו זה פשוט להיות חזקים.

אני יודע שזה כואב לראות אנשים במצב כזה, אבל תבינו שכול שקל שאתם נותנים להם רק מסכן אותם, ואתכם!

היום כבר יש חוק, אסור לתת כסף לקבצנים ברמזור, ואומרים שמי שנתפס נקנס, אני לא יודע עד כמה זה נכון.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אולי בתור אבא אתה יותר רגיש לסוגיה , אך שאני ראיתי את הילדים האלה כמה וכמה פעמים , אני רק יכול להגיד לך שאני לא מרחם אני כועס וזה רק מאשש את הטענה שלי שמשהו דפוק אצל הערבים.

למה האמא הערביה שמחה שהבן שלה מתאבד והורג עשרות אנשים בשביל אללה?

למה האח רוצח את אחותו כי שכבה עם חבר שלה לפני החתונה ?

למה האבא רוצח את הבן כי דיבר בחוסר כבוד על שם המשפחה ?

מדוע הם לא מוכנים להתקדם בתרבות, בחשיבה.

אני בחיים לא יתן כסף לקבצן בחיים !, גם אם היה יהודי וגם אם ערבי וגם אם ילד קטן וגם אם ילד גדול.

ש י צ א ו ל ע ב ו ד !

ובאותה נשימה אני מדבר גם על החרדים ועל כל בטלן שלוקח לי מהביטוח הלאומי שאני משלם כל פעם שאני קורע את הת*ת בעבודה.

פורסם

וואו, כמה עצבים בהודעה אחת.

אני חושב שכדאי קצת לשמור על פרופורציות.

אם חס וחלילה אתה תהיה במצב חלש, תרצה/תצטרך עזרה.. לא?

ולגבי הדתיים, נראה לי שהם חיים בעוני, פשוטו כמשמעו - ואתה עוד בא אליהם בטענות? כאילו, לא נראה שאלה המקומות העיקריים שאליהם הולכים המיסים והביטוח לאומי שלנו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...