Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VR6 עם קיט של GTI דור 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם עבודת צבע יותר טובה (או אולי אפילו צבע אחר) וג'נט אחר (אולי בורבאט) - נראית ממש טוב לדעתי.

פורסם
נראה טוב בערך כמו הקיט דמוקרטיה שעכשיו רוצים להלביש על מצרים.:)

LOL..

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מזכיר לי את התמונה של הסובארו DL שהוסבה לאימפרזה טורבו (רק הפרונט)

מישהו יודע אם התמונה עדיין קיימת ?

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

משתמש זה הורחק מהפורום לצמיתות בשל ניסיון להביע דעות גזעניות.

מכללי הפורום:

אין מקום לגזענות, אלימות פיזית או מילולית בפורום.

וזה לא משנה כלפי מי, או מה קרה באותו יום, זהו אתר רכב ולמרות שקיים גם פורום אוף-טופיק, אנחנו מעוניינים להמנע מריבים פוליטיים ורעיוניים בין המשתמשים. הטפה לאלימות ו\או גזענות כנגד משתמשים, פרטים או מגזרים בחברה לא ייתקבלו בהבנה.

פורסם

לא כ"כ אהבתי, זה לא משתלב ממש טוב עם הצורה הכללית. לMK3 יש קיטים ייעודים שנראים מדהים.

אבל באופן כללי זה נראה עשוי טוב ועבודה כמו שצריך.

V5

פורסם

אני יושב הרבה אצל חברים מנצרת וכפר כנא (ערבים) ואני רוצה להגיד שלפחות החברה שאני יושב איתם הרבה פחות גזענים ממכם. הלוואי ויגיע היום שבו תתפחו את הרכבים כמו שהם מתפחים. יש כאלה עם טעם טוב ויש כאלה עם טעם רע, לפחות הם באמת עושים שם פרוייקטים יפים ומושקעים (לא כולם אוהבים את הרכב שלהם סטנדרטי ומקורי מבחוץ). כניראה שכל הסצנה של טיונינג בעולם שקשורה לבודי קיטים ומראה מתבצעת ע"י ערבים כן?!:|

פורסם

אנשים שלא חושבים פעמים לפני שהם כותבים תגובות לא צריכים להיות פה, בשביל זה יש את YNET.

לאום או דת לא קשורים לאופי האדם או לטעמו האישי וד"א אני נפגע מהכללות גזעניות כלפי ערבים כאשר אינני ערבי, מכיוון שמי שפותח את הפה ומבצע הכללות דואג שיראו אותנו "הציבור היהודי" בהכללה כגזען.

אז אני מתנצל בשם המטומטמים שהגיבו פה לא במקום.

ולגביי הגולף, עבודה איכותית, למרות שאישית לא אהבתי, אני אוהב את המראה הנקי של הבודי הזה ולטעמי האישי אפילו בקליות שקופות הורסות את הרכב.

haters will hate

• תוכן חדש...