Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבת שלום.

נניח ויש לי סאב רמקולים אחוריים וקומפננט,כאשר אני מגביר רק את הסאב והקומפננט ומשאיר את האחוריים על הרדיו דיסק,בעוצמה גבוהה הרמקול האחורי יהרוס את השמיעה?

ואם כן עד כמה?

תודה.

8)
פורסם

it´s a matter of taste...

some prefer with rear speakers that are not amplified

some prefer with amplified rear speakers

and some prefer without rear speakers at all.

you can try all the configurations and then decide what´s good for you.

you can also try so amplify the rear and the front speakers and give just a little more gain for the front...

the most important thins is that YOU try it and DECIDE what you like.

אם אני לא בסדר סימן שההורים שלי אשמים

i already told you that you are not OK... :lol::lol::lol:

פורסם

קראתי את זה כמה פעמים,אבל אף פעם לא לעומק..

אתה כתבת את המאמר הזה?

בכל מקרה לפי מה שהבנתי שם - אין צורך להגביר את האחוריים ,להיפך ,צריך שהם יהיו הכי פחות דומיננטים לתוצאות טובות.

הבנתי נכון?

זאת אומרת שהתשובה לשאלה הראשונה שלי היא לא?

8)
פורסם

לדעתי לא צריך אחוריים בכלל...

אם היה לך רדיו דיסק אם יציאה ניפרדת לסאב אז יכלת לחבר אליו קומפוננט וסאב והם היו נישמעים פצצה בגלל הערוץ הניפרד לסאב...

אבל חיבור האחוריים שלך לHU לא יהרוס כלום(תלוי ברמקולים)...

פורסם

אם היה לך רדיו דיסק אם יציאה ניפרדת לסאב אז יכלת לחבר אליו קומפוננט וסאב והם היו נישמעים פצצה בגלל הערוץ הניפרד לסאב...

אדי,לפי מה שזכור לי גם לך יש רמקולים אחוריים לא?

ויש לי שליטה נפרדת לסאב מהרדיו דיסק.

8)
פורסם

אני לא כתבתי את המאמר, אבל לפי דעתי הוא מסביר הכי טוב את עיקרון הסאונד באוטו :) .

לשאלה שלך, זה באמת יותר טוב שהרמקולים הקדמיים יהיו יותר חזקים ודומיננטיים מהאחוריים. למרות שיש אנשים שדווקא אוהבים גם צליל מאחורה (הכל עניין של טעם).

יש לי חבר שהייתה לו בעיה ברמקולים הקדמיים ונסענו למקום מרוחק, הוא ביטל את הרמקולים הקדמיים דרך ה-HU ונסענו רק עם האחוריים. זה היה פשוט בלתי נסבל והתעללות לשמה! אי אפשר היה לשמוע מוזיקה בצורה נורמלית, כי הראש כאב. זה כמו שמישהו יושב מאחורה ומדבר איתך, פשוט לא נעים!

פורסם

עוד שאלה:

שאלתי את זה כבר אבל לא ענו לי לעומק,אני מעוניין לחתוך את הבאסים מהרמקולים הקדמיים,איך אני עושה את זה? במערכת שלי הכוונה.

אני צריך קרוס אובר וכאלה?

(המערכת שלי נמצאת בחתימה )

8)
פורסם

זה תלוי בסוג המגבר שלך אבל כעיקרון צריך קרוסאובר (היום כמעט לכל המגברים יש קרוסאובר מובנה) כל מה שאתה צריך לעשות זה לכוון את הרמקולים הקדמיים להייפאס (Highpass) וזה לא יוציא לך יותר באסים מהרמקול הקדמי

מחפש ראש מנוע של גולף GTI דור 3 או של פולו 16V!!

יש פתגם סיני עתיק: כשאין מה לומר תגיד יש פתגם שיני עתיק! ( זכויות שמורות ליפתח)!

פורסם

אני מהמר שלא...

אבל אם כן, זה לא בעייתי לבדוק

פשוט תסתכל על המגבר - אמור להיות שם בורר של

high/low pass

ומאין פוטנציומטר שבכל אחד מהצדדים שלו יצוין מספר בהרצים.

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

אדי,לפי מה שזכור לי גם לך יש רמקולים אחוריים לא?

ויש לי שליטה נפרדת לסאב מהרדיו דיסק.

כן ובנתיים הם מנותקים(סיבות אישיות)...

• תוכן חדש...