Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

REMOTE לא נותן מתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום פיוניר פרמייר 740 והכבל של הרמוט לא נותן מתח למגברים,זו בעיה אחת

הבעיה השנייה שכשאני מחבר את הרמוט של המגברים לפלוס של הסוויץ' יש את הרעשים של המנוע ברקע,מה לעשות?!

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

קודם כל לבדוק מדוע אין לך רימוט..זאת אומרת ללכת למי שמכר לך את האוטו

בקשר לרעשים - זה לא בגלל שאתה לוקח מתח מהסוויץ - זה בעיה בהתקנה - תנסה לשנות מיקום כבלי מתח וRCA..שלא יהיו צמודים מדי..וכמובן למצוא נקודת מינוס חדשה אולי יותר יציבה

זה בטוח לא קשור לסוויץ!

פורסם

1. בכמה מגברים מדובר. ובאילו עוצמות ?

2. הרימוט לא מסוגל להריץ את כולם ביחד ? זאת אומרת אחד הוא כן מפעיל?

3. מה זה רעשי מנוע ? יללה ? רעש רדיו ברקע? .

4. הרעשים קיימים גם כשהמנוע לא מונע?

פורסם

1.שני מגברים,שברדיו דיסקים אחרים לא עשו את הרעש הזה (הייתה שריקה קטנה לא ברמה כזו) וזה רעש אחיד שלא עולה או יורד,מהרגע שאני שם את הווליום על 1 ועד הסוף.

2.הוא לא מפעיל שום מגבר,אז משכתי את הרמוט מהפלוס של הסוויץ' אבל אני לא רוצה שזה ישאר ככה.

3.לא רעש אלטרנטור(מה שהיה בכל הרדיו דיסקים,,למרות שהיה חלש אז לא הפריע) אלא רעש חזק כשהרכב מכובה ומתחזק כשמניעים.

שלחו לי הודעה פרטית ואמרו לי שהמינוס של הRCA שרוף(?!) ובגלל זה הרעש.

ושהרמוט שרוף גם כן

ד"א-זה קורה רק עם הREAR RCA עם האחרים אין בעיה (3 יציאות RCA) אז השתמשתי בינתיים במפצלים לFRONT כדי שלא יהיה רעש

פורסם
1.שני מגברים,שברדיו דיסקים אחרים לא עשו את הרעש הזה (הייתה שריקה קטנה לא ברמה כזו) וזה רעש אחיד שלא עולה או יורד,מהרגע שאני שם את הווליום על 1 ועד הסוף.

2.הוא לא מפעיל שום מגבר,אז משכתי את הרמוט מהפלוס של הסוויץ' אבל אני לא רוצה שזה ישאר ככה.

3.לא רעש אלטרנטור(מה שהיה בכל הרדיו דיסקים,,למרות שהיה חלש אז לא הפריע) אלא רעש חזק כשהרכב מכובה ומתחזק כשמניעים.

שלחו לי הודעה פרטית ואמרו לי שהמינוס של הRCA שרוף(?!) ובגלל זה הרעש.

ושהרמוט שרוף גם כן

ד"א-זה קורה רק עם הREAR RCA עם האחרים אין בעיה (3 יציאות RCA) אז השתמשתי בינתיים במפצלים לFRONT כדי שלא יהיה רעש

תופעה דומה יש לי גם בפיוניר DEH 6400R יש לי 2 יציאות FRONT ולסאב..

מתי שאני מחבר ליציא של סאב הרמקולים האחוריים עושים רעש של שריקה כזו בגלל שיציאה של הסאב מתוכנן להיות רק קומפוננט וסאב ולא רמקולים אחוריים..

וכדי שהאחורייים יעבדו בלי בעיות צריך לחבר לFRONT את הRCA אבל אז אתה מאבד את השליטה של הסאב מHU..

כדי ליפתור את הבעיה צריך (ככה אני חושב) 2חוטי RCA 1 לסאב 2 לרמקולים ...כדי לחסוך קנית והתקנה של כבל כזה פשוט ליקנות 2מפצלי RCA גם למגבר וגם לHU..

כדי שיהיה 1יצאה לסאב ולרמקולים..

לדעתי זה פיתרון לבעיה...

ד''א

מאיזה רמקולים אתה שומעה את השריקה??

פורסם

הפיתרון שלך אדי נחמד אבל הוא יאבד סתם יציאת RCA לא חבל??

תנסה אולי לחבר את הרמוט לפלוס הקבוע של האוטו עם מפסק למרות שיש לזה בעיות

1 לא נוח

2 אתה עלול לשכוח את זה דלוק ויום אחרי אין מצבר

לך למתקין שינסה לסדר לך את זה ומה הכוונה אין רמוט? אין לך תכבל? או שהמכשיר לא מוציא מתח?

ואני מנחש שקנית מכשיר יד שנייה אז למי שקנית ממנו ותן לו בראש

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

1.קניתי אתה מחיר בידיעה לגבי הבעיות

2.הכבל של הרמוט שיוצא מהמכשיר לא נותן מתח

3.יש לי 3 יציאות-

FRONT-אין בעיות

SUB-אין בעיות

REAR-רעש חזק של המנוע (לא משתנה לפי טורים של המנוע)

פורסם

תנסה אולי לשלוח את המכשיר למעבדה שיוציאו לך את המתח מהרדיו דיסק (אני יודע שאתה שונא כבר לשלוח את המכשיר) או שתלך למתקין

0547379780 שלומי

פורסם

היה לי את זה באוטו גם. יש כמה דרכים לפתור את זה:

1) שבצד אחד של האוטו יעבור הכבל פלוס ובצד השני הכבל RCA.

אם זה ל עזר אז

2) תקנה משתיק רעשים זה עולה בסביבות 100 שקל אני לא שומע כלום יותר מהמנוע

מחפש ראש מנוע של גולף GTI דור 3 או של פולו 16V!!

יש פתגם סיני עתיק: כשאין מה לומר תגיד יש פתגם שיני עתיק! ( זכויות שמורות ליפתח)!

פורסם

הפתרונות שנתת הם להשתיק רת הרעש והם נכונים אבל לבחור זה לא מפריע מה שמפריע לו זה שאין מתח רמוט

0547379780 שלומי

פורסם

הבעייה שציינת היא אופיינית לפיוניר...

מה שצריך לעשות לגבי ה RCA אתה צריך לקחת חוט מהגוף של המכשיר (תתלבש על אחד מהברגים) בחוט זה יהיה מינוס , את המינוס הזה תחבר לחלק החיצוני של הRCA שיוצא מהמכשיר חשוב מאוד שזה יהיה מינוס מגוף המכשיר ולא סתם מינוס אחר (ענייין של "אדמות")

רעשי המנוע יעלמו לך...

לגבי הרימוט אמרתי לך זה מצריך תיקון מעבדה כי הוא שרוף...

בהצלחה

אם לא הבנת מה שכתבתי תתקשר אליי ואני יסביר לך בפרוט

זיו

• תוכן חדש...