Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש דרך לרכוש רכב,לשלם עליו לקחת אותו ולהעביר בעלות יום אחרי,בלי הנוכחות של בעל הרכב?

אני הולך לרכוש רכב בנאדם שנמצא 350 ק"מ ממני,יש זמן רק בשעות שאין דואר,מה עושים?

תודה.

פורסם

ניתן להוריד טופס העברת בעלות דרך האינטרנט ולצלם את תעודת הזהות של בעל המכונית הנוכחי. בנוסף, עלייך להציג את התעודת זהות שלך.

למרות זאת, זה ממש לא מומלץ.

אל תלחץ, בגלל המרחק. אם הרכב מבוקש ואתה מפחד שייחטף תוך לילה, תחתום עם הבעלים על זיכרון דברים.

נ.ב

את המכונית שלי קניתי גם מרחוק. יצא שראיתי אותה בשמונה בלילה ולמחרת, הייתי שם כבר בתשע והעברתי בעלות.

סבלנות תמיד משתלמת, בסופו של דבר.

פורסם

נסה לקבוע איתו מקום באמצע בדרך, בו תיפגשו בדואר, כמובן בסניף שעושה העברת בעלות.

אם לא מסתדר - קח יום חופש וסע אליו. תחגג קצת את קניית הרכב, זה לא קורה כל יום. וגם תנהג בו את כל המרחק חזרה לביתך כדי לוודא שהכל תקין...

פעם קניתי רכב ממישהו בצפון (בדיקה ונסיעת מבחן עשיתי עם ביתו הצעירה כשהם היו בחו"ל, אבל זה סיפור אחר).

הוא דווקא בא אלי, מעל 100 ק"מ, ואחרי השלמת הסידורים הסעתי אותו לנתניה. הזדמנות טובה לנהוג כמה עשרות ק"מ ביחד עם בעל הרכב ולשנוע עוד אי אילו דברים על הרכב.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...