Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מקווה שהיכן שאני כותב את שאלתי זה באמת קשור לכאן. אם לא קבלו את התנצלותי והפנו אותי למקום הנכון.

יש לי סוזוקי ליאנה 2007 עם רדיו דיסק מקורי מובנה. האם מישהו יודע האם יש אולי אופציה כדי שאראה את שמות השירים? למרות שזה לא MP3 ? כמו כן שמתי לב שבסקירת תחנות הרדיו ,הוא מצליח למצוא לי תחנה אחת עם שמה המלא, אך תחנות אחרות שהוא מוצא זה ללא שם התחנה מישהו אולי יודע מה צריך לעשות?

ושוב אני מתנצל מראש אם זה אינו קשור לכאן.

***כותרת לא תקנית. ננעל***

פורסם

הגעת למקום הנכון אין ספק אבל:

א. אני לא יודע איך לעזור לך כאן למעט לנסות לדבר עם היבואן של סוזוקי או עם הסוכנות בה רכשת את הרכב - תשאל מי בית ההתקנות שלהם ושם תמצא את תשובתך ככל הנראה.

ב. תערוך את הכותרת - לא עניינית.

ג. אני פולני :-P (אמנם זה היה צריך לבוא עוד 4 אותיות קדימה אבל לא היו לי מספיק סעיפים).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא ברור מהשאלות שלך כלום:

להציג את שמות השירים היכן ומאיזה מקור ?

לפי מה שמבינים מהשאלה שלך אתה מתכוון להצגת השיר המושמע ברדיו, - לא זכור לי תחנת רדיו בישראל שמציגה את שמות השירים באמצעות טכנולוגיית ה RDS (פעם אמרו לי שגלגל'צ עושים זאת אבל לא סגור על זה )  

RDS זאת גם הטכנולוגיה שמאפשרת לך לראות את שם התחנה במידה וזאת מוצגת דרך המשדר (יש תחנות שלא מציגות שם וזה תלוי בסוג המשדר דרכו הן משדרות ) , דרך הערוץ הזה אפשר להעביר עוד נתונים כולל דיווחי תנועה (ממש לא פעיל בישראל)

אם הכוונה שלך להציג את שמות השירים של CD מתנגן , בדכ' האפשרות הזאת נתונה רק אם מתקיימים שני תנאים :

א. המכשיר תומך cd text

ב. הדיסק המושמע צריך שיהיה עליו ערוץ של הטקסט

זה תקן מיושן בן יותר מ 15 שנה , שלא תפס וגם יצרני המכשירים לא טרחו להטמיע את התמיכה בו ולדעתי גם המכשיר שלך לא תומך בו.

מעבר לכך : בשביל לראות רשימות השמעה, הצורה הנפוצה היא כמובן השמעת קבצי mp3 כאשר ה id3 tags ערוכים כמו שצריך . וגם זה רק בחיבור usb או בחיבור איפוד יעודי לכך. (ולא סתם דרך AUX )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אכן אתה צודק הכוונה שלי היא לראות את שמות השירים ב CD. חשבתי שניתן לראות את שמות השירים בעיקר אם זה בלועזית למרות הכול.

ולגבי התחנות רדיו. הוא מאתר לי תחנת רדיו אחת בערבית עם השם שלה. ולכן לא הבנתי למה רק תחנה אחת עם השם שלה הוא מוצא ?ועל תחנות שאני סורק ידנית ומקבע אותן בקליטה טובה אין שם זו כוונתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...