Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר X-TYPE שנים 2002-2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר מתעניין ברכישת הרכב הנ"ל.

אני לא מצליח למצוא עליו הרבה פרטים ולהלן השאלות: :lol:

1. מוסכים - איפה מטפלים בכלל ביגואר? יש מוסכים "חיצוניים" שמתעסקים עם זה או שחייבים לקחת אותה לחברה? זה רכב שעולה עכשיו 65,000 אז אני מניח שמרבית הרכבים כבר מצאו בית בחוץ (חבל שמוסך רון לא מטפל ביגואר :-D)

2. אמינות - יש למישהו משהו מיוחד לספר לי לגבי האמינות שלהן? משהו מיוחד לחפש?

3. מנועים/רמות גימור - יש למישהון מושג מה ההבדל בין רמות הגימור ואיזה מהמנועים מומלץ? בעיקרון ההעדפה היא למנוע ה-2.5 בגלל שהוא נפוץ יותר בדגם הזה, זול יותר, וכנראה לוקח פחות דלק (לא שאפשר להגיד על מנוע 2.5 שהוא חסכוני) - מצד שני לדעתי מנוע ה-3.0 משותף לעוד דגמים ויהיה קל יותר למצוא לו חלקים - או שאני טועה?

4. כל דבר שיש לכם לומר על הרכב הזה יתקבל בברכה.

תודה :-D

פורסם

ה2.5 וה3 בעלות מנוע דומה מאוד, הרבה חלקים משותפים. זהו למעשה מנוע הדורטק של פורד (מונדיאו 2.5, טאורוס 3.0) עם תזמון שסתמוים משתנה.

מהיכרות שלי עם הם המנועים הנ"ל בגרסאות הרגילות (קוגר 2.5, טאורוס) הם אמינים מאוד, רוב הבעיות הן חיישנים קטנים שלא בעיה להחליף באמצעות מברג פיליפס ואפשר לרכוש אותם ממש בזול דרך אי-ביי. לי יש דלי מלא בכל החיישנים של המנוע הזה, כל ביקור בפירוקייה מוסיף איזה עשרה.

haters will hate

פורסם

ממה שאני זוכר מנהיגה קצרה מדובר ברכב דיי רך ומתנדנד ולא כל כך נוח.

המושב האחורי היווה את ההשראה ללקסוס ב-IS250 כלומר מושב אחורי לקטועי רגליים.

מבחינת תקלות, הרכב המדובר הוא של שכן שנסע עליו דיי הרבה ולא ממש ריחם על האוטו, לא זכורות לי תקלות מיוחדות מלבד בלאי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...