Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה חודשים, קרובת משפחה קנתה לי כמה בגדים בחנויות בארה"ב ושלחה לי אותם חדשים, כולל ה- TICKETS שלהם, כאשר סכום הבגדים הכולל היה 350$ וסכום המשלוח היה 100$.

דרשו ממני בארץ לשלם 100 ש"ח מכס.

לפני שבוע הזמנתי 2 חולצות שהשווי הכולל שלהן היה 86$ + 40$ דמי משלוח מארה"ב לישראל.

המוצר הגיע לארץ וחייבו אותי על 220 ש"ח מכס.

איך זה הגיוני לעזאזל ?

פורסם

לא מכיר.

בכל מקרה, אני מניח ששילמת 33% מכס + 16% מע"מ

החבילה שלך שווה 126$ שזה בסביבות 450 ש"ח

תוסיף 16% מע"מ + 33% מכס וזה יוצא 220 ש"ח

כמו שחששתי (לפי עוד מקרה מפה ומקרה אישי שלי) נראה לי שכל חבילה שנכנסת לארץ נבדקת ואם הסכום עולה על 50$ - נצטרך לשלם מע"מ + מכס.

פורסם

40$ מתוך החבילה זה דמי המשלוח

למה לעזאזל אני משלם מע"מ ומכס על דמי המשלוח !?

עוד מעט ידרשו ממני לשלם את עלות הדלק של שליח הדואר שמספק לי את החבילה עד לדלת הבית.

בכל אופן,

איך לפני חודשיים בערך כשקבלתי חבילה ששווה 350$ שילמתי רק 100 ש"ח?

פורסם

במידה והיית צריך לשלם מכס, תמיד היית משלם גם על המשלוח מכס ומע"מ (אל תשאל אותי למה).

אתה זוכר שהיה את הבלאגן עם הדואר? שרצו לקחת עמלה 35 ש"ח על כל שחרור מהמכס?

אז רצו לעשות את זה מה 1.1.2011

הייתה מחאה וכו' וביטלו את העניין הזה, מה שלא סיפרו לאף אחד שככל הנראה הם עכשיו בודקים כל חבילה בעלות של מעל 50$, מצאו דרך עקיפה לגבות מאיתנו "מס".

אין לי מושג למה שילמת "רק" 100 ש"ח מכס (אולי המוצר פטור ממכס ושילמת רק מע"מ? לא יודע) בפעם הקודמת אבל אני מניח שהנהלים השתנו ועכשיו עושים מאמצים שנשלם כמה שיותר.

פורסם
מסכים איתך

כנראה שכל דבר שנרצה להזמין עכשיו נצטרך לבקש מהמוכר שיצהיר על סכום נמוך

איך עושים דבר כזה?

איפה הוא "מצהיר" על שווי המוצר?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
מסכים איתך

כנראה שכל דבר שנרצה להזמין עכשיו נצטרך לבקש מהמוכר שיצהיר על סכום נמוך

לא ממש עובד בכל פעם,אם הם מחליטים לבדוק את החבילה והשווי שהוצהר נראה להם נמוך הם משערכים אותו לבד ותוקעים לך תשלום מכס.

מנסיון !

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
איך עושים דבר כזה?

איפה הוא "מצהיר" על שווי המוצר?

מדברים עם המוכר ומתנים את הקניה בכך שיצהיר על מחיר נמוך של X דולרים - לא כולם יסכימו

יוסי - זה יכול לקרות, צריך לעשות את זה בצורה סבירה ולא להגיד למוכר להצהיר 50 דולר על מוצר שעולה 700 דולר

Transporter- מה שרשמתי זאת רק השערה כשאני מבסס אותה על מספר מקרים ששמעתי שלקחו מכס על חבילה במחיר לא גבוה יחסית (וגם לי אישית קרה מקרה כזה לפני כשבוע), הלוואי ואני טועה.

פורסם
לא ממש עובד בכל פעם,אם הם מחליטים לבדוק את החבילה והשווי שהוצהר נראה להם נמוך הם משערכים אותו לבד ותוקעים לך תשלום מכס.

מנסיון !

יש עוד המון שיטות (לא ארחיב כאן).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...