Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות קטנה לפני משפט הוכחות על עבירת חניה

שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן, קיבלתי דו"ח על עבירת חניה, מאחר ואני מקפיד על חניה חוקית סירבתי לשלם את הקנס וביקשתי להשפט (לא לפני ששלחתי מכתב בקשה מנומק ע"מ לבטל את הדו"ח), בקיצור נקבע לי משפט הוכחות, מאחר ומעולם לא הייתי במשפט תעבורה אני אודה לחברה בפורום עם ניסיון בתחום שיוכלו להמליץ לי איך לנהוג.

לגבי פרטי הדו"ח, נסעתי לתחנת המשטרה לצלם את הדו"ח וכבר במבט חטוף ראיתי שיש טעות רצינית בדו"ח:

"עצרת את הרכב הנ"ל באופן שיש בו משום הפרעה לתנועה" עבירה 71 (1) סמל סעיף 5938

נסיבות מיוחדות של המקרה (דברי השוטר): "ראיתי רכב פרטי חונה בהפרעה לתנועה בנתיב נסיעה ימני וחוסם את נתיב הנסיעה, הרכב חנה כך שעיכב את התנועה ונהגים נאלצו לעבור ולסטות לנתיב הנותר נתיב שמאלי דבר שגרם לעומס תנועה במקום. הרכב עמד בנתיב ימני מתוך 2 נתיבים, לא היה נהג בקרבת הרכב, הנהג הגיע לרכב לאחר כמה דקות, לא עסק בפריקה וטעינה, הרכב היה נעול וסגור. שפת המדרכה צבוע בצבע אדום לבן."

כל החלק של ההפרעה לתנועה ויצירת עומס לא מחובר למציאות אבל אני לא יודע כמה אפשר להפריך כזה דבר

מה שכן אני יכול להוכיח בקלות הוא ששפת המדרכה אינה צבועה באדום לבן אלא אפורה כביום היוולדה (אולי קצת פחות :-))

האם הטעות הזו יש בה מספיק ע"מ שאוכל לצאת זכאי במשפט?

תודה מראש למגיבים וסליחה על החפירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב חנה בקרבת המדרכה בנתיב שבו רכבים צריכים להאיץ על מנת להשתלב בתנועה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא מואשם בעצירה במקום בו יש מדרכה אדום לבן. זה רק כתוספת לתיאור. יש לך תמונה של המדרכה מיום האירוע כדי להוכיח כי המדרכה צבועה באפור. לא ? לא טוב, אלא אם תלך לעיריה / משטרה ותברר מה היה הצבע ביום הדו"ח.

לא הצלחת בזה , יהיה לך קשה מול עדות השוטר שמאשים אותך בחסימת הנתיב והפרעה לתנועה .

אלא אם תלך לשם עוד הפעם תניח את הרכב בדיוק כפי שהיה אז ותצלם כדי להראות שלא הפרעה ולא נעליים.

אחרת תשלם יקר.

ישיבה ראשונה תישאל מודה לא מודה. לא מודה , ישיבה נוספת בה יגיע גם השוטר לעדות.

בישיבה הראשונה השופט כבר יאיים עליך בענישה כבדה יותר אם תימצא אשם לאחר עדות השוטר.

אם אתה לא מצליח להראות את אשר כתבתי לעיל , ממליץ לך לסגור עם התובע/ת לפני הדיון כי תשלם את הקנס המקורי ותלכו הבייתה שמחים וטובי לב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. לפי התאור שלך ונסיבות המקרה, ניתן להבין כי לא היית בקרבת הרכב בזמן רישום הדוח, לכן הוא הוצמד לשמשה.

ב. שים לב הדוח הוא על הפרעה לתנועה, ללא שום קשר לצבע של אבני שפה (אדום לבן, אפור או בורדו).

ג. איך הגעת למסקנה שזה "לא מחובר למציאות", הרי כלל לא היית ליד הרכב ?

לפי דברי השוטר - חסמת נתיב נסיעה שלם, עיכבת תנועה וגרמת לעומס. על מה בדיוק אתה רוצה להישפט ?

תקנה 71(1) אומרת: לא יעצור אדם רכב, לא יעמידנו, לא יחנהו ולא ישאירנו עומד באופן -

שיש בו כדי להפריע או לעכב את התנועה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העמדת את הרכב בדרך דו-סיטרית, בעל נתיב אחד לכל כיוון, והנך טוען שלא גרמת להפרעה לתנועה?! :shock:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להבנתי היו שתי נתיבים בכיוון התנועה

נסיבות מיוחדות של המקרה (דברי השוטר): "ראיתי רכב פרטי חונה בהפרעה לתנועה בנתיב נסיעה ימני וחוסם את נתיב הנסיעה, הרכב חנה כך שעיכב את התנועה ונהגים נאלצו לעבור ולסטות לנתיב הנותר נתיב שמאלי דבר שגרם לעומס תנועה במקום. הרכב עמד בנתיב ימני מתוך 2 נתיבים, לא היה נהג בקרבת הרכב, הנהג הגיע לרכב לאחר כמה דקות, לא עסק בפריקה וטעינה, הרכב היה נעול וסגור. שפת המדרכה צבוע בצבע אדום לבן."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות. כמה הבהרות:

הדו"ח אכן נמסר לי ביד, סה"כ השארתי את הרכב לכ-15 דקות .

הכביש הוא חד סטרי, כשאחד הנתיבים משמש לחניה (בוודאות). חניתי את הרכב לא כל כך צמוד למדרכה (לא יותר מחצי מטר) בגלל שהיה שם זבל אולי זה מה שתפס לשוטר את העין.

הכביש לא היה עמוס וזאת אני יודע מכיוון שהייתי בקרבת מקום וגם האירוע התרחש בשעה 9 בערב בחולון, מי שמכיר יודע שהתנועה בשעות האלה דלילה (לפחות באזור שגרתי בו).

כמובן שצילמתי את הרכב וניתן לראות בבירור שהמדרכה צבועה אפור.

דבר נוסף הוא שקיבלתי את הדו"ח ממתנדב, זה משנה משהו?

ישה, אתה אומר שהעבירה המיוחסת לא קשורה לצבע המדרכה, אתה חושב שטענה שגויה כזו מטעם השוטר לא תוכל להועיל לי במשפט?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות. כמה הבהרות:

הדו"ח אכן נמסר לי ביד, סה"כ השארתי את הרכב לכ-15 דקות .

הכביש הוא חד סטרי, כשאחד הנתיבים משמש לחניה (בוודאות). חניתי את הרכב לא כל כך צמוד למדרכה (לא יותר מחצי מטר) בגלל שהיה שם זבל אולי זה מה שתפס לשוטר את העין.

הכביש לא היה עמוס וזאת אני יודע מכיוון שהייתי בקרבת מקום וגם האירוע התרחש בשעה 9 בערב בחולון, מי שמכיר יודע שהתנועה בשעות האלה דלילה (לפחות באזור שגרתי בו).

כמובן שצילמתי את הרכב וניתן לראות בבירור שהמדרכה צבועה אפור.

דבר נוסף הוא שקיבלתי את הדו"ח ממתנדב, זה משנה משהו?

ישה, אתה אומר שהעבירה המיוחסת לא קשורה לצבע המדרכה, אתה חושב שטענה שגויה כזו מטעם השוטר לא תוכל להועיל לי במשפט?

אני אמרתי כי אין קשר בין העבירה לצבע , לא אמרתי שהטעות לא יכולה לעזור לך . קרא את הודעתי ותראה.

יש צילום שמראה שהרכב חונה ליד מדרכה אפורה . יופי !!

האם רואים גם שהוא לא מפריע לתנועה וחונים עוד עשר מכוניות בשורה . יופי!!.

התהליך הוא כזה . ישיבה ראשונה . מודה לא מודה, לא מודה.

ישיבה שניה העד לא מופיע . אתה מבקש זיכוי השופט אומר כן ,הרווחת , אומר לא , פעם הבאה יובא העד באחריות המשטרה.

ישיבה שלישית לא הגיע העד , זיכוי , הגיע , מתקיים הדיון.

סיכוי שלא יגיע גדולים .למה ?הוא מתנדב וזה על חשבון זמנו הפרטי.

השופט קודם כל מקבל את עדות השוטר ורק במקרים קיצוניים מקבל את עדות הנהג. למה ? כי למה לשוטר עברי סתם להיטפל לאזרח שומר חוק.

ואז אתה חוקר אותו ומראה כי שגה בצבע המדרכה ואז עם הלחץ בו יהיה נתון על "השקר" הזה, סביר כי תוכל לחלץ ממנו שלא הייתה הפרעה לתנועה כי הרחוב דליל תנועה בשעת הערב בו נרשם הדו"ח ואז יש סיכוי שתצא זכאי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיין לא הבנתי מה הטעות הרצינית.

שכתוב שהיתה הפרעה לתנועה? זאת לא טעות, זאת התרשמות של השוטר שיהיה קשה לך לסתור אותה.

לדעתי אתה מנסה להאחז בקש. קיבלת ממתנדב, חנית רק רבע שעה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מבין אותך.

חנית בניגוד לחוק....מפריע לא מפריע בשעה כזו או אחרת של היממה לא רלוונטי.

למזלך הרע תפסו אותך.

אתה מנסה להתחכם ויזמברו אותך בבית המשפט, היות ובתי המשפט לא אוהבים חכמולוגים.

אין לך מה לטעון שאתה לא אשם....כי אתה כן, שוב חנית במקום שבו אסורה החניה ו/או חנית במקום בו הפרעת לתנועה (גם אם התנועה דלילה).

תעשה לעצמך טובה, שלם את הקנס.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סולל הדרך, עם תגובות כאלה אפשר לסגור את פורום דיני תעבורה, המשטרה תמיד צודקת (אין לך קשר אליהם, נכון?) וכל מה שנשאר לעשות זה לרוץ לשלם את הדו"ח ולפרסם הודעת התנצלות בעיתון על ההפרעה לתנועה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חושב שאתה חף מפשע, והדוח אינו מוצדק גש להשפט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהגת שודים, זה בדיוק מה שהחלטתי לעשות, אבל מאחר ובמשפט תעבורה (או כל משפט לצורך העניין) הצדק רק שני בחשיבותו ביקשתי עצות מאנשים עם נסיון במקרים כאלה על מנת שאדע איך להתנהל במשפט בצורה הנכונה ביותר (מעולם לא הייתי במשפט תעבורה).

שבת שלום!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...