Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למחשב נייד בסיסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

TheWolf, תוכל אולי להרחיב טיפה יותר?

אחרי שבדקתי בעוד קצת מקומות הבנתי שהמחיר הוא מכיוון שהחברה היא מהפחות ידועות,

מעבד i5 לא נמכר פחות מ3,500-4,000 (בסביבות הנתונים שהצגתי), כך שהמחיר מאוד קורץ לי,

אם ארצה לעבור יצרן, לדוגמא lenovo אצטרך או להוסיף כסף, או, לרדת בשאר הנתונים.

כרגע אני אצטרך סיבות קצת יותר טובות או בהרחבה על אלו כדי לרדת מהמחשב הנייד הנ"ל.

עריכה :

מצאתי מחשב נייד של LENOVO

סדרה G560 יציאות VGA , USB , RJ-45 (רשת) כונן אופטי כולל מידות גודל מסך (אינטש) 15.6 אינטש משקל (ק"ג) 2.6 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד Intel core i5 נפח זכרון(RAM) (MB) 2048 MB סוג הזכרון DDR3 דיסק קשיח (GB) 500 GB מהירות דיסק קשיח (RPM) 5400 RPM מצלמת רשת כולל סוג מסך LED רשת אלחוטית 802.11g , 802.11b Bluetooth לא כולל מודם סלולארי לא כולל דגם מעבד M460.

הנתונים הם בערך זהים, אבל, אני יורד בRAM מ4 ל2, אין פה מערכת הפעלה (בACER WIN7), וכל זה בשביל לעבור לLENOVO? לא חושב שזה שווה. תתקנו אותי?

תודה רבה ומעריך את העזרה :-D

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

המעבד קצת יותר טוב, כל השאר בפירוש פחות מוצלח.

חצי מכמות הזיכרון, 140 ג'יגה פחות, הכרטיס מסך מובנה, אין יציאת HDMI ואין מערכת הפעלה.

מה ההתלבטות?

פורסם

הכל תלוי בשימושים שלך, לא הלנובו שציינת ולא האייסר לדעתי מתאימים לשימוש מאומץ.

לא מבחינת איכות החומרים ולא מבחינת ההרכבה שלהם.

על המחיר אין עוררין הוא מחיר מעולה לכל הדעות.

אבל אני חושב לא על היום, אלא על עוד כמה חודשים שתרצה לנקות את מעברי האויר שלהם כי המחשב יתחמם לך אחרי שימוש לצורכי תקלוט, לא האייסר ולא הלנובו סדרת B/G הם פרקטיים לעבודה מאומצת לדעתי. אם חס וחלילה הוא יפול לך אז סיכוי טוב שהניידים האלה יהיו יותר עדינים ושבירים מהדגמים המאסיביים יותר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בדקתי עכשיו אופציה "לרדת" למעבד i3, עם חברה אחרת (HP לדוגמא).

אך אני יורד גם במובנים אחרים, זיכרון למשל.

השאלה אם כדאי לי כבר לרדת למעבדי i3? הבעיה היחידה שאני חושב עלייה היא מה יהיה בעוד כמה חודשים, שנים.

לא עדיף ללכת על i5? אפילו אם הוא של חברה קצת פחות ידועה?

בבקשה תתבססו על ידע\ ניסיון.

פורסם

אני עם I3 370 של לנובו מסדרת הG560.

לפעמים יש לו האטה מסויימת, אך יש זמנים(רוב הזמן) שהמחשב עובד ללא עצירה ולו הקטנה.

אני חושב להוסיף עוד 2G RAM בעתיד הלא רחוק..

לא השתמשתי איתו לצרכים כמו שלך אלה לעבודה מול מסמכים, גלישה, שימוש כמקור למוזיקה ביום-הולדת וזהו :)

ד"א- בתור דיג'י , איפה כל המוזיקה שלך נמצאת?

פורסם

כמה RAM יש לך כרגע?

אני דיי לחוץ על העניין הזה, יש לי אירוע ביום חמישי,

ועל המחשב הנייד הנוכחי אני כבר לא יכול לסמוך אחרי שהוא הראה לי מה הוא שווה באמצע אירוע (!).

פורסם

כרגע יש לי 2 RAM. אני מניח שלהריץ תוכנה של DJ'S וכמה תיקיות , לא יקרה כלום. המכשיר לא עשה לי ריסט מעצמו מעולם.

המחשב נקנה ב2800. ראיתי אותו חדש בכחמש מאות שקל פחות בשבת האחרונה (איזה עולם אכזר) לאחר חודש וחצי.

לשימושים שלי לא הייתי קונה אותו שוב (לא הייתי קונה לפ טופ בעצם ) אך לשימושים שלך, לא חושב שצריך מעבר(יציאת HDMI ובגלל שכשאתה מתקלט המחשב מחובר למחשב שמים על ביצועים הכי גבוהים, משנים קצת הגדרות וזהו ,אם כל המוזיקה שלך על הארד דיסק חיצוני או בדיסקים{סלח לי לא מתמצא} לא מוצא למה צריך מעל 320GB{לי יש 250 })

סמוך על ארז(the wolf) הוא מבין בהרבה יותר ממני ויש לו ניסיון רב

פורסם

לא צריך מעל 320, ובגדול לא צריך גם את ה320 האלה.

המוזיקה שלי נמצאת על דיסק און קי.

וכן אני מחכה לתגובות שלו,

כרגע כמו שהבנת רוב ההתלבטות שלי היא אם להשאר על i3 ולעבור לחברה מקצועית יותר?

או להשאר על i5 של ACER (שזאת לדעתי האופציה הכי טובה, כי אחרי הכל המחשב חדש, אני שומר מאוד מאוד על הציוד,

וגם בהסתכלות קצת יותר קדימה, אני לא רוצה להשאר מאחור עם מעבד ישן בוא נאמר).

TheWolf , מחכים לך :-P

פורסם

יש לי חודש וחצי את המחשב כך שעל נאמנותו אין לי מה להגיד.

אולי DELL עם שלוש שנות אחריות.

בקיצור , הכל תלוי בארז(מהיכרות קצרצרה איתו הוא ישמח לעזור :)

פורסם

ארז דווקה ה G550/G560 שתיקנתי בחודשים האחרונים עקב נפילה, כולם אותו הדבר בדיוק, פינה ימין/שמאל נשברת התושבת לבורג, הדיסק קשיח שובק חיים אבל שורה תחתונה המסך שורד, בכללי אף מחשב לא שורד נפילה בטוב :)

אודי A4

דימה.

פורסם

תתחדש ומקוה שיסב לך רק טוב ונחת והצלחה!

מצטער אך רק עכשיו אני קורא את השרשור, משום מה לא קבלתי עדכונים במייל על התקדמות השרשור הזה.

AVE, לא רשמתי שהG550/560 עמידים, אפילו ציינתי שהם לא הדגמים ה"רציניים" של לנובו, הטובים שלהם זה סדרת הTHINKPAD.

מוטי תודה על הפרגון, אני באמת שמח לעזור אך המחיר שהוא קבל הוא מצויין ושווה מאד ולרוב מסתכלים על זה, בטח בנייד ראשון (אני מניח), לאחר הניסיון הראשון יודעים קצת יותר מה הדרישות האמיתיות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה רבה! :-)

האמת שזה לא הנייד הראשון, אבל הראשון הוא יותר בשביל המשפחה כולה, ליד יש את הנייח שלי.

אבל בעקבות כך שהנייד הישן לא במצב הכי טוב לעבוד איתו ולסמוך עליו, אז העדפתי לקנות אחד אחר.

תודה רבה לכולם :-o

• תוכן חדש...