Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין לרכוש יונדאי i10

lishaina
שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני הכל חשוב לציין שאני מעוניין ברכב חסכוני שישרת לטובת משפחה.

הייתי בסוכנות יונדאי וראיתי את ה i10 נראת חמודה יחסית בסדר מבחינת מקום אנחו לא אנשים גבוהים.

סיפרו לנו שבעוד כחודש וחצי ככה מגיע i 10 היותר חדישה עם מתיחת הפנים מה שאושר שאין ספויילר אין מערכת שמע מובנת ואין 4 חלונות חשמל אלא 2 וכל זה אני מניח כדי להיות מתמודדת ראויה נגד היריבות.

השאלה שלי כמה חסכונית ה i10 בגירסא 1.1 ידנית אחרי מתיחת הפנים ואיך היא מגיבה עם מזגן .

אשמח שמישהו שמחזיק אחת כזו לפני מתיחת הפנים יגיב

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי 1.25 אוטומט כבר יותר משנה וחצי. אני מעריך שהצריכת דלק תהיה באיזור ה-1:15. אני דווקא ממליץ לא להתקמצן ולקנות את הדגם לפני מתיחת הפנים מכיוון שהוא יותר מאובזר (לדעתי האבזור הנוסף שווה את התוספת של 10K ש"ח במחירון).

אם מחסור באבזור לא מפריע לך (ואתה מחפש גיר רגיל) כדאי לבדוק את הסוזוקי אלטו, סיטרואן C1 והשברולט ספארק שתגיע בקרוב לארץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שבדקתי לפי דעתי סוזוקי אלטו ו C1 קטנות למדיי , ה I10 קצת יותר מספקת.

עכשיו שמתי לב שהרבה אנשים לוקחים את המנוע 1.25 ולא את 1.1 , למה?!

ומה קורה שאתה מפעיל אצלך מזגן?

תודה

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאני מפעיל מזגן אז האוטו מקרר. אין השפעה על הביצועים. אני לקחתי 1.25 מכיוון שכשאני קניתי הדגמים האחרים (1.1 ידני ואטומט) לא היו קיימים. קח בחשבון שהמנוע 1.25 מגיע רק עם גיר אוטומט.

כדאי לשקול גם את הפיאט פנדה (גיר רגיל) שכרגע נמכרת במבצע ב-67K ש"ח. היא אומנם מיושנת טיפה אבל מרווחת כמו היונדאי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום אני "מתלבש על השרשור" (אם לא ילך נפתח חדש).

מה עדיף I10 ידנית (מבצע חבר 64K כולל מימון) חדשה או יונאי גטס 2008 מליסינג (מכיר את הרכב מיומו הראשון) עם 25K בלבד כמו חדשה ב52700 ש"ח

90% מהנסיעות בין עירוני ואני נוסע המון 3000 ק"מ בחודש דבר נוסף אני גבוה 1.99

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

I10 ללא ספק (הייתה לנו גטס 2006 לפני ה-I10), ההבדל בין 2 הרכבים הוא שלגטס תא מטען טיפה יותר גדול, בשאר הפרמטרים ה-I10 לוקחת בגדול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

I10 ללא ספק (הייתה לנו גטס 2006 לפני ה-I10), ההבדל בין 2 הרכבים הוא שלגטס תא מטען טיפה יותר גדול, בשאר הפרמטרים ה-I10 לוקחת בגדול.

ומה לגביי הביצועים? האם מדובר בגטס של ה1.35 או ה1.4? באיזו רמת גימור מדובר?

ברמת הגימור שלי בגטס, יש את כל האבזור הבטיחותי שקיים בi10 ולטעמי המושב מאחורה מעט יותר מרווח בגטס.

הi10 בוודאי יותר חסכונית, אך איך היא מבחינת נושא של ביצועים? הגטס עושה עבודה טובה בתחום הזה אצלי. אחלה בתור מכונית עירונית (שזה השימוש העיקרי שלה עבורי נכון לעכשיו).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2006 זה רק 1.4, הרמת גימור הבסיסית. לדעתי אתה טועה לגבי המרווח מאחורה והביצועים של ה-I10 טובים יותר בעיקר במהירויות נמוכות עקב מנוע גמיש יותר (במהירויות גבוהות יותר אני מאמין שיש יתרון לגטס עקב הנפח בגדול יותר).

אם אני זוכר נכון גם ברמת גימור הגבוהה אין לגטס ESP שיש ב-I10 אז אני לא בטוח שהאבזור בטיחותי שווה. בכל אופן, רכב שתוכנן ב-2003 לעומת רכש שתוכנן ב-2008 יש הבדלים גדולים מבחינת בטיחות (מספיק להסתכל על תוצאות מבחני NCAP).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2006 זה רק 1.4, הרמת גימור הבסיסית. לדעתי אתה טועה לגבי המרווח מאחורה והביצועים של ה-I10 טובים יותר בעיקר במהירויות נמוכות עקב מנוע גמיש יותר (במהירויות גבוהות יותר אני מאמין שיש יתרון לגטס עקב הנפח בגדול יותר).

אם אני זוכר נכון גם ברמת גימור הגבוהה אין לגטס ESP שיש ב-I10 אז אני לא בטוח שהאבזור בטיחותי שווה. בכל אופן, רכב שתוכנן ב-2003 לעומת רכש שתוכנן ב-2008 יש הבדלים גדולים מבחינת בטיחות (מספיק להסתכל על תוצאות מבחני NCAP).

יש לי ESP במודל 2008. גם אני הופתעתי מהעובדה, אבל זה אכן קיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל מקרה, הבדל של רכב שקבל כוכב וחצי במבחני ריסוק לעומת 4 כוכבים זה משמעותי, מספיק משמעותי בשביל להוסיף 10K ש"ח (ועוד לקבל רכב חדש יותר בשנתיים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ להזמין נסיעת מבחן, הביא אתך עוד זוג חבר'ה "כבדים" ולבדוק בלייב.

אם רוב החיים של הרכב הוא יעבור בנסיעה בינעירונית אז מומלץ להתעקש על המנוע הגדול יותר (1.25).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה מאות שקלים, תלוי בבנק. מה הבעיה לברר באיזה בנק המימון, להתקשר ולשאול?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...