Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

השתחררתי מהמאסר של חברת פלאפון, על שני קווים (שלי ושל רעייתי), ואני רוצה לרעות בשדות זרים.

אני צריך שני קווים שאחד מהם מדבר בין 300 ל 400 דקות בחודש, והשני עד 150 דקות בחודש.

אורנג' הציעו את הצעה הבאה:

400 דקות לכל היעדים + 400 SMS לכל היעדים + חבילת גלישה משודרגת (WTF) + מכשיר נוקיה E5 ב 180 שקלים (מכשיר בלאקברי מעלה את המחיר ל 215 שקלים)

או

400 דקות + 400 SMS + חבילת גלישה בסיסית + טלפון פשוט (לא סמארטפון) ב 140 שקלים לחודש

ו

150 דקות + 150 SMS + חב' גלישה בסיסית + טלפון פשוט ב 70 שקלים

או

35 אג' לדקה לכל היעדים + 21 אג' ל SMS + 35 שקלים דמי תכנית חודשית

סלקום לא עונים לצערי במוקד ההצטרפות בזמן סביר, שזה אומר שללקוחות הם כנראה עונים עוד יותר פחות...

ההצעות של ה 400 + 400 הן אטרקטיביות תחת ההנחה שאכן הקווים מדברים את כמות השיחות האמורות?

אני ממש לא רוצה עוד להישאר עם פלאפון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מציע לך להתעזר בסבלנות ולקחת גם הצעה מסלקום. הכי טוב זה לגשת למוקד שירות (סלקום או אורנג') וכמובן לבדוק היטב את כל תנאי ההצטרפות הרשומים בחוזה.

אורנג' הם אלופים בלספר סיפורים ולכתוב ההפך בחוזה. מספיק שתעשה חיפוש כאן בפורום ותראה כמה אנשים (רק מתוך הפורום הזה !) עזבו\נטשו\רבו\התכסחו עם אורנג' ב 2009-2010.

נכון, זה נבלה וההוא טרפה - אבל מאורנג' תיזהר !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה,

קיבלתי הרגע הצעה מסלקום, אני באמת לא יודע איך להתייחס אליה...

350 דקות או SMS-ים (נניח 200 דקות + 150 SMS) - במחיר מבצע של 240 שקלים כולל מעמ. המחיר כבר כולל 39.90 שקלים עבור חבילת גלישה דור שלישי. אין התחייבות (באמת? זה החוק...). כל חשבונית שלישית מקבלים 25% הנחה, למשך 18 חשבוניות, כלומר שש פעמים הנחה של 25% מהחשבונית.

אפשרות נוספת - 1200 דקות + 1200 SMS (לא טעות - אלף ומאתיים) תמורת תשלום חודשי של 209 שקלים לחודש (אז למה בזבזת לי ת'זמן על ההצעה הקודמת?), + 25% הנחה על כל חשבונית שלישית, כולל דמי שימוש במכשיר דור 3.

אם אני מנתח את ההנחה של ה 25%, ותחת ההנחה שאני לא חורג מהדקות, לעסקה הראשונה היא שווה פחות 20 שקלים בחודש, כלומר 220 שקלים לחודש, ובעסקה השניה היא שווה הנחה של 17.5 שקלים לחשבונית, כלומר 191.5 שקלים לחודש.

שתי ההצעות כוללות החזר עבור מכשיר לפי שימוש, שזה תרגיל למכור לנו מכשיר סלולרי ב 36 תשלומים.

אורנג' בהצעה נגדית מציעים:

1000 דקות + 1000 SMS+ חבילת גלישה של 1GB ב 240 שקלים, או עם חבילת גלישה בסיסית של 5MB ב 200 שקלים אבל עם מכשיר פשוט ולא עם E5.

סלקום בהצעת נגד חירפנו אותי באופן מוחלט. אני אנסה לעשות סדר בדברים:

חבילת הגלישה הבסיסית של סלקום היא של 150MB. בתוספת של 10 שקלים מקבלים 300MB.

אם לוקחים סמארטפון HTC אז חבילת הגלישה הבסיסית עולה 49.90 והחשבונית היא בעצם 209+10 = 219 שקלים, אחרי ההחזר של ה 25% מדי שלוש חשבוניות זה יוצא 201 שקלים.

אם לוקחים בלקברי יש להוסיף עוד 35 שקלים, כלומר 209+35=244, אחרי ההחזר זה יוצא 224 שקלים לחודש.

בשני המקרים המכשירים הם בהחזר מלא מעל ל 209 שקלים. (אני מוותר על ההסבר של המתנה נעימה, וידאו או GPS)

כעת נחזור לזה שאני צריך גם מכשיר נוסף, זה שידבר פחות,

כאן ההצעה של אורנג' היא 150 דקות + 150 סמס כולל מכשיר פשוט ב 70 שקלים.

סלקום לעומתם מציעה 150 דקות ב 150 שקלים...

לגבי רכישת סים בלבד, וקניית מכשיר באופן פרטי, כאן אורנג' מפחיתים 12 שקלים ממחיר העסקה, אך לא כוללים את חבילת הגליה שעלותה 40 שקלים...

בשורה התחתונה - צריך לשכנע את האשה שהיא לא צריכה מיילים בטלפון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...