Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אם אתה רק צריך להתנייד כרגע אז תקנה משהו פשוט כמו אלטו , ואת החצי השני תשים בתיק השקעות טוב

על אלטו תנהג אתה, אין היום תיק השקעות ששווה להשקיע בו:lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש רק I20 אחת כזאת בארץ אז פרארי באמת הרבה פחות נדירה ממנה, יש לפחות פי 3 יותר פרארי מיונדאי! מי אמר שאנחנו מדינת עולם שלישי?? :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אהלן חבר'ה!

נחמד לדעת שיש דיון שלם עלי ועל האוטו שלי... :-P

כאמור המחיר אכן מוגזם וישנן 2 סיבות: יחודיות וחוסר לחץ למכור.

כשקניתי את הרכב, התרוצצתי כמו משוגע בין סוכנויות, עברתי מסכת עינויים והמתנתי לו חמישה חודשים (!).

כבר הציעו לי הרבה מעל המחירון (מעט מתחת ל110) ולא הסכמתי כי אני פשוט לא ממהר למכור.

תתפלאו יש הרבה טלפונים, הרוב מפה לאוזן ולא מאתרי היד שניה למיניהם.

בכל אופן, כל אדם יכול לבקש על מוצר יד שניה כמה שירצה, השאלה אם יהיה ביקוש. צודקים ב100% וזו הבעיה שלי.

כאמור אם ארצה למכור במהירות אתקשר למציע האחרון, אם לא יהיה רלוונטי אוריד את המחיר. פשוט מאוד. כך אני וכל עם ישראל היה נוהג.

פורסם

לפני כמה חודשים בשיחה עם סוכן של יונדאי בת"א, נאמר לי שניתן להזמין את ה-i20 1600 דגם ה-שלוש דלתות המאובזר בכ-100000 שח פלוס מינוס

פורסם
ראיתי כזאת 2 דלתות שחורה במודיעין.

יש לי שאלה אחרת, מה הייתם קונים לו היו לכם 110 אלף ש''ח והייתם ללא מכונית כרגע?:-D

הבחירה שלי היא GTI כמו של אייל , או המיאטה שמפורסמת במחיר דומה פה בפורום שהמליץ עליה redrose ,

אבל אם אתה רק צריך להתנייד כרגע אז תקנה משהו פשוט כמו אלטו , ואת החצי השני תשים בתיק השקעות טוב

אני מסכים איתך ולא חושב שיש משהו יותר טוב לקנות בגיזרת ה100K. להתפשר על גרסאות לא ספורטיביות (כמו הלאון 1.8T או דברים אחרים) זה נחמד אבל זה לחטוא למציאות. אם אתם לא צריכים רכב ספורטיבי- ניחא.

נורא קל. הולכים, מגרדים עוד כמה לירות וקונים פיאט בראבו ידני, או אפילו רובוטי. שם לפחות מקבלים עיצוב איטלקי נאה וחדוות נהיגה אמיתית. מתקשה להבין בכנות איך אנשים כאן מתוכחים על היותה של ה I20 שלוש דלתות מיוחדת ונדירה ולכן שווה, אפשר לחשוב שמדובר באיזה רכב אספנות אקזוטי. ולחשוב שהפורום הזה מיועד לאנשים שאוהבים מכוניות, הלא כל מה שמניע את רובכם חברים יקרים, היא השאלה מה יפסיד הכי פחות כשתרצו למכור אותו.

עם כל הכבוד לבראבו הידני שלך, חדוות הנהיגה וכל זה- היא לא רכב ספורטיבי כמו שמנסים לבנות אותה כאן בפורום והיא חלשה מדי בשביל רכב במחיר שלה.

בראבו מתאימה למי שרוצה האצ' משפחתית אולי עם טיפ טיפה פילפל ולהיות שונה מהעדר. הרכב נראה טוב, מאובזר לא רע. ספורטיבי הוא לא,חזק הוא לא.

בשביל ספורטיבי יש אבארת'.

מסכים איתך שיונדאי I20 זה רכב אפרורי ורגיל לחלוטין, לא רכב לנהג ואפילו לא קרוב. אז לקחו יונדאי I20 (גטס) בגרסת ציי רכב ושמו לה חישוקי מגנזיום, סאן רוף וצבע זרחני... SO WHAT.

אהלן חבר'ה!

נחמד לדעת שיש דיון שלם עלי ועל האוטו שלי... :-P

כאמור המחיר אכן מוגזם וישנן 2 סיבות: יחודיות וחוסר לחץ למכור.

כשקניתי את הרכב, התרוצצתי כמו משוגע בין סוכנויות, עברתי מסכת עינויים והמתנתי לו חמישה חודשים (!).

כבר הציעו לי הרבה מעל המחירון (מעט מתחת ל110) ולא הסכמתי כי אני פשוט לא ממהר למכור.

תתפלאו יש הרבה טלפונים, הרוב מפה לאוזן ולא מאתרי היד שניה למיניהם.

בכל אופן, כל אדם יכול לבקש על מוצר יד שניה כמה שירצה, השאלה אם יהיה ביקוש. צודקים ב100% וזו הבעיה שלי.

כאמור אם ארצה למכור במהירות אתקשר למציע האחרון, אם לא יהיה רלוונטי אוריד את המחיר. פשוט מאוד. כך אני וכל עם ישראל היה נוהג.

מצטער לא קונה את זה.

אם מצאת את השיכור שמוכן לשלם לך על רכב יונדאי משומש יותר מחדש - אתה פראייר שלא מכרת על המקום.

אני לא מאמין שמישהו יבוא עם כסף ביד ויתן על הרכב הזה סכומים כאלה מעל המחירון.

ייחודיות זה לקחת רכב בן כ10 שנים שנמכרו ממנו יחידות ספורות , נשמר היטב לאורך השנים ואז לבקש עליו סכום הגיוני מעל המחירון.

לקחת סתם קוריאנית מהסוכנות (סלח עם תיאורי התיזוז שלך, אתה יודע מה זה למצוא רכב ספורטיבי ראוי יד 2? ) ולומר שהיא נדירה? הצחקתני :D

ראית מישהו מבקש מעל המחירון על דיהטסו שרייד 3 דלתות? (יש כאלה..) :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אם היה מדובר בVW גולף 3 דלתות היחידה בארץ, הייתה לך דעה הפוכה לחלוטין.

אבל אתה יודע מה? זה לא משנה.. כי כבר מזמן שמתי לב שאתה וכחן ואתה חייב לשלול ולענות לכל דעה בצורה הפוכה לחלוטין.

מבחינתך אם לא מדובר בVW זה לא נדיר, לא יפה, לא טוב, לא חזק, לא יחודי ובקיצור לא גרמני.

אתה קייס קלאסי של אדם שמכר את נשמתו למותג.

פורסם
אני מסכים איתך ולא חושב שיש משהו יותר טוב לקנות בגיזרת ה100K. להתפשר על גרסאות לא ספורטיביות (כמו הלאון 1.8T או דברים אחרים) זה נחמד אבל זה לחטוא למציאות. אם אתם לא צריכים רכב ספורטיבי- ניחא.

עם כל הכבוד לבראבו הידני שלך, חדוות הנהיגה וכל זה- היא לא רכב ספורטיבי כמו שמנסים לבנות אותה כאן בפורום והיא חלשה מדי בשביל רכב במחיר שלה.

בראבו מתאימה למי שרוצה האצ' משפחתית אולי עם טיפ טיפה פילפל ולהיות שונה מהעדר. הרכב נראה טוב, מאובזר לא רע. ספורטיבי הוא לא,חזק הוא לא.

מסכים איתך שיונדאי I20 זה רכב אפרורי ורגיל לחלוטין, לא רכב לנהג ואפילו לא קרוב. אז לקחו יונדאי I20 (גטס) בגרסת ציי רכב ושמו לה חישוקי מגנזיום, סאן רוף וצבע זרחני... SO WHAT.

מצטער לא קונה את זה.

אם מצאת את השיכור שמוכן לשלם לך על רכב יונדאי משומש יותר מחדש - אתה פראייר שלא מכרת על המקום.

אני לא מאמין שמישהו יבוא עם כסף ביד ויתן על הרכב הזה סכומים כאלה מעל המחירון.

ייחודיות זה לקחת רכב בן כ10 שנים שנמכרו ממנו יחידות ספורות , נשמר היטב לאורך השנים ואז לבקש עליו סכום הגיוני מעל המחירון.

לקחת סתם קוריאנית מהסוכנות (סלח עם תיאורי התיזוז שלך, אתה יודע מה זה למצוא רכב ספורטיבי ראוי יד 2? ) ולומר שהיא נדירה? הצחקתני :D

ראית מישהו מבקש מעל המחירון על דיהטסו שרייד 3 דלתות? (יש כאלה..) :)

אני מתנצל מראש על הציטוט הארוך אבל באמת שלא יכלתי להתאפק.

אדון אייל היקר אני בתור חבר בפורום אומנם לא חבר פעיל אבל אחד שנכנס יותר מ 5 פעמים ביום וקורא כמעט כל שירשור באמת שעיצבנה אותי התגובה הילדותית והפוגענית שלך אין לי שום צד בעניין ועדיין.

טון הכתיבה שלך מגעיל ולא נעים לאף אחד.

תרסן את עצמך הרי המטרה פה היאלא לרדת על אנשים אלא ההפך ככה נראה לי לפחות או ככה הרבה פעמים אנשים פה אומרים.

אז אדוני תוריד את עצמך מהעץ הגדול שטיפסת עליו כי אני אם הייתי מנהל הייתי מוריד הודעה כזאת מזמן אלא אם כן עניין הפזם פה בפורום נותן לאנשים מסויימים חסינות

גועל נפש.

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

מתנצל אם פגעתי בציפור הנפש - הכתיבה קצת תקיפה כי אנשים מאבדים פה פרופורציות.

כמו שרועי אמר, זה פורום של חובבי רכב אי אפשר לחטוא כאן למציאות.

אנשים - יונדאי I20 יד 2 במחיר יקר יותר ממה שעולה בסוכנות. רק אני לא רואה את האבסורד?

זה לא רכב בן 10 נדיר שדורשים עליו 20 מעל המחירון.

זה רכב שככל הידוע לי , אפשר לגשת לסוכנות ולהזמין חדש. עוד לא שמעתי על מישהו שסירבו למכור לו רכב חדש, במיוחד לא כזה שכבר הגיע בעבר לארץ.

אייל, אם היה מדובר בVW גולף 3 דלתות היחידה בארץ, הייתה לך דעה הפוכה לחלוטין.

אבל אתה יודע מה? זה לא משנה.. כי כבר מזמן שמתי לב שאתה וכחן ואתה חייב לשלול ולענות לכל דעה בצורה הפוכה לחלוטין.

מבחינתך אם לא מדובר בVW זה לא נדיר, לא יפה, לא טוב, לא חזק, לא יחודי ובקיצור לא גרמני.

אתה קייס קלאסי של אדם שמכר את נשמתו למותג.

זה לא נכון , פשוט אין לך משהו חכם לומר כדי לסתור את הדברים הנכונים והתקיפים שאמרתי אז אתה מסיט את הדיון לקווים אישיים נגדי.

אם זו היתה גולף לא ספורטיבית או אפילו גולף GTI בת שנה -שנתיים - הייתי אומר בדיוק אותו דבר וגם אמרתי אותו דבר בשרשור שהיה כאן בעבר.

בוא נודה שאתה מחפש לעשות כאן קופה על האנשים, זה בסדר גמור, זכותך, זה מותר אבל צריך לקרוא בילד בשמו.

אתה נמצא בסיטואציה שאתה אומר: אני לא לחוץ למכור אבל אם יבוא הפראייר שישלם לי X שקלים שישתלמו לי מאוד, אני הולך על זה. לגיטימי.

אם תמכור ב110 או אפילו בסכום תלת ספרתי אני אהיה הראשון שאוכל את הכובע , אבל תביא הוכחה.

חבל, אנחנו מסכימים בהרבה דברים בשרשורים השונים , תקבל את חוות הדעת שלי בתור אחד שמכיר טוב את השוק ,ומתנצל אם הרסתי את המכירה אבל אני לא חושב שמישהו שקורא כאן גם ככה ישלם את הסכום הזה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ציפור הנפש בסדר תודה על הדאגה.

רק אומר שאתה יכול להביע את דעתך בצורה קצת יותר מתאימה ואולי בזה לשמש דוגמא למאבדי הפרופורציות למיניהם

רק שבמקום זה אתה בוחר בגועל אז בהצלחה עם פרצוף הישראלי המכוער הזה. שיבושם לך

ועוד דבר אני חובב רכב מאז שידעתי לדבר וזה לא גורם לי להיות גועלי לאנשים אז תעשה טובה לאנושות ואם אין לך משהו חכם להגיד אז תחסוך

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

אתה יודע מה ,במחשבה שניה- הבעיה היחידה שלי היא שאני תמיד מסתכל על חובב הנהיגה ותמיד חושב בראש של רכבים ספורטיביים ולכן אני מסנן אוטומטית אופציות פחות טובות או לא ספורטיביות.

יתכן שטעיתי כאן בתגובה בכך שב110K ישר חשבתי איזה ספורטיבי אפשר לקנות ולא מה אפשר באופן כללי לקנות לנהג הסולידי.

אני לא חושב שהתגובה שלי היתה הישראלי המכוער, בוא נגיד שאם אני הייתי דוגמא מייצגת ל"ישראלי המכוער" המצב שלנו היה טוב משמעותית כעם.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1. אני לא חרטטן, הציעו לי כבר 105 אלף על הרכב. לא מכרתי כי ה15 האלו שאני ארוויח לא שווים את החודשים שלי בלי רכב. אני עובד כל היום ומתפעל את העסק שלי ונוסע על הרכב כך שזה כאב ראש מטורף. 20 אלף זה כבר רווח שיניע אותי למכור ולהסתדר איכשהו עד הרכב הבא... נכון שזה נדמה לך חלומי אבל לא עד כדי כך.. ממש לא.

2. אני לא לחוץ למכור את הרכב - בכלל. זה כמו שיטת מצליח. מודה באשמה.

3. בוא נפסיק להתווכח. כבר קדחת לי חור בראש ואני מבזבז יותר מידי זמן בלהגיב! מהיום אתה מסכים עם כל מה שאני אומר.

פורסם

15 לא, 20 כן ? לא מתכוון להיכנס לשיקולים, אני אם הייתי במקומך הייתי רץ על המציאה.

מקובלת עליי השיטה, מקווה שיגיע הבנאדם שישלם ואתה תרוויח.

3. מה אתה רציני? מהיום שאייל יסכים עם כל מה שאתה כותב? אני מאוד מקווה שהמשפט נכתב בנימה צינית ובהומור.

פורסם

max, אתה הישראלי המכוער במלוא הדרו. מחכה לצוד איזה "פראייר" שיפול ברשתך.

ולא רק זה, אתה גם משקר במצח נחושה. במודעות שלך רשמת "לרגל מעבר לרכב חברה" ועכשיו אתה אומר שתהיה נטול רכב כמה חודשים?

אני מקווה שכל מי שיתעניין ברכב שלך יגיע לשרשור הזה ויראה מי אתה. גועל נפש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
1. אני לא חרטטן, הציעו לי כבר 105 אלף על הרכב. לא מכרתי כי ה15 האלו שאני ארוויח לא שווים את החודשים שלי בלי רכב. אני עובד כל היום ומתפעל את העסק שלי ונוסע על הרכב כך שזה כאב ראש מטורף. 20 אלף זה כבר רווח שיניע אותי למכור ולהסתדר איכשהו עד הרכב הבא... נכון שזה נדמה לך חלומי אבל לא עד כדי כך.. ממש לא.

2. אני לא לחוץ למכור את הרכב - בכלל. זה כמו שיטת מצליח. מודה באשמה.

3. בוא נפסיק להתווכח. כבר קדחת לי חור בראש ואני מבזבז יותר מידי זמן בלהגיב! מהיום אתה מסכים עם כל מה שאני אומר.

אתה יודע מה :

אם בא מישהו ומציע לי 20 מעל, אני היום מוכר את הרכב וזה בכלל לא משנה שאני לא רוצה למכור ושהרכב מושקע.

יש מחירים שאתה לא יכול לומר להם לא ובמיוחד במקרה שלך שגם אם היו נותנים לי 100 הייתי מוכר לפני שהבן אדם יתחרט.

אלא אם כן אתה שוחה בכסף ומנגב בשירותים עם שטרות אדומים .

בדרך כלל אנשים זורקים סכומים באוויר אבל כשזה מגיע לרגע האמת - הם מתחילים להשתנק.

עם זאת:

מכיוון שעברו מאז כמעט 4 שנים וחלה על זה התיישנות - אני חייב לציין שבעבר היתה לי סיטואציה מול חבר פורום שזרק לי סכום מטורף על גולף 3 דלתות ידנית שהיתה לי (אתה יכול לראות בגלריה)

בחנתי את הרצינות שלו בכך שפגשתי אותו, הבן אדם היה רציני לחלוטין - שם את הכסף על השולחן ולקח את הרכב על המקום. לא מצמצתי.

מכרתי את הרכב למרות שלא היתה לי אלטרנטיבה כי יש סכומים שאתה לא יכול לסרב להם. הייתי מציאותי, ידעתי שזו גולף דור 4 ,3 דלתות שאין בה ייחוד חוץ מזה שהיא 3 דלתות (ועם ג'נט של A8) וידעתי שזו הזדמנות טובה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איתמר:

1. התכנון הראשוני היה באמת לעבור לרכב ליסינג (זמני) ואז לרכוש משהו רציני, כרגע זה לא יצא לפועל מסיבות שונות.

2. מה לעזאזל הקשר לישראלי המכוער? מה רע בלנסות למכור את הרכב שהוא יחיד ומיוחד בפרמטרים מסוימים בהרבה מעל המחירון? ממה אתה עושה דרמה כזו גדולה? בסה"כ פרסמתי משהו למכירה במחיר שאני דורש עבורו, איך הפכת אותי לישראלי המכוער?

אייל:

אני לא שוחה בכסף אבל אני שוחה בחוסר זמן, כל הסיפור הזה לא היה שווה לי את הזמן.

כן אני זוכר את הגולף הכחולה שלך ואפילו ראיתי אותה כמה פעמים בעיר שלי. זה נכון שחלק מהאנשים משתנקים בזמן הקריטי אבל אני מבטיח לך שאני יכול לקחת מעל 100 על הרכב הזה. מבחינתי כרגע לא שווה לי למכור את הרכב ולקחת עליו עשירייה כשקניתי אותו לפני חצי שנה ואני נהנה איתו מאוד.

בקיצר חזרה לעבודה.

• תוכן חדש...