Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי חלקי מערכת מאד איכותיים למכירה של רוקפורד עוד מהימים שהייתה תוצרת ארה"ב ולא סין.

אין לי מושג כמה הם שווים ותהיתי אם תוכלו לתת לי הערכת שווי +- לשווים בתור יד שנייה כמובן.

1. סאב כפול "10 של רוקפורד בתיבת אטומה (SEALED) מסדרת הRFR (POWER

זה +- הדגם של הסאב:

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProdu ct=11821

2. מגבר 2 ערוצים של רוקפורד מדגם POWER 800 A2. נראה כזה:

http://www.google.com/images?hl=en&sugexp=gsihc&xhr= t&q=rockford+power+800a2&cp=16&wrapid=tljp129512 0714727033&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N& tab=wi&biw=1238&bih=675

3. מגבר 4 ערוצים של רוקפורד מדגם POWER 800 A4. נראה בדיוק כמו הקודם.

קחו בחשבון שאלו דגמים איכותיים וUNDER RATED ואין קשר בינם לבין הבררה הסיני שקרוי רוקפורד כיום.

4. קבל 1 פרד של LIGHTING AUDIO תוצרת ארה"ב.

תודה מראש לעונים!

פורסם

רוקפורד היא עדיין לא בררה סינית וחלק מהציוד שלהם עדיין מגיע מארה"ב.

לגבי המגברים, היו לי חמישה מגברים מהסדרה הזאת והם באמת מגברים מצויינים. בכמה אתה יכול למכור? שאלה טובה. להערכתי באיזור ה 800 לאחד זה מחיר הוגן, אל תשכח שמדובר במגברים ישנים וגם למגברים יש בלאי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה לא שאלה של בכמה אני יכול למכור, אני יכול לתת אותם בחינם אם רציתי. אני מעוניין לקבוע מחיר הוגן ל2 הצדדים ושהם ימכרו כמובן.

"שווי שוק" מה שנקרא.

מה לגבי שאר החלקים ?

אשמח לעוד דיעות בכל מקרה.

ואגב, על מגברים (למעט מגברי מנורות) אין שום בלאי. לכל היותר יש קבלים שמתיישנים, שאם הם באיכות טובה יכולים להחזיק עשרות שנים (וגם להחליפם זה לא סיפור גדול).

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***
פורסם

בשנת 99 רציתי לקנות מאוטופרט 800A4 המחיר היה 6000 שח ול-800A4 POWER בסביבות 8000 שח

היום הדברים מתנהלים אחרת עם מחירים אחרים ומיסוי אחר ,וגם המחירים למשומש לא מתאימים לעלות המוצר

כחדש מלפני 10 שנים,עם זאת מדובר במגברים טובים מאוד עם טכנולוגיה גבוהה לזמנם מבוססים על מעגלי "טראנסאנה"

של חברת הבת "האפלר" ,מאוד פופולאריים ב-EBAY מחירים ל 800A2\800A4 ניסגרים באזור ה-250$ ולמגבר כזה

מסידרת ה- POWER כניראה יותר.

אצלינו בארץ מחיר הוגן בסביבות ה-1000 שח לכול אחד

אם מדובר בשני סאבים הנ"ל :

http://home.online.no/~arban/Pics/Bassbox0b.jpg

מדובר בסאבים טובים מאוד שהיו מאוד יקרים בזמנו כול סאב עם שני סלילים של 4 אום 400RMS שניים כאלו כולל תיבה

מחיר הוגן 1200 שח.

הקבל הנל עולה חדש באזור ה-500 שח ,מחיר הוגן 200 שח

פורסם

אתה חיי בסרט אם אתה חושב שמישהו "ממזפזפי היד 2" ירים את השפורפרת, להתעניין אפילו במגבר יד שניה בן יותר מחמש במחיר שעולה על 300-400 ש"ח.

ולא. לא חשוב בכלל כמה איכותי הוא היה.. אם דגש על היה.

איני בא לחפש ויכוח,

זו דעתי האישית המלומדת(אם יורשה לציין) על מצב שוק יד 2 של מערכות הרכב כיום.

תקרא לזה איך שתקרא לזה, קהל היעד באתריי יד שנייה פשוט מחפש הכי טוב בהכי פחות.

לא חסר אנשים כמו ידידנו פותח השירשור, שרוצים להפוך את המחסן למזומן. ומה שהיה שווה בעבר יכול מאוד להיות שהיום לא שווה עבור בעליו מהומה..

בברכה,

אסף

הנדסאי רכב

פורסם

king15, אתה טועה בגדול.

נכון שקשה למכור ציוד יקר (יקר = למעלה מ 1000 ש"ח), אבל זה בהחלט אפשרי, בטח בתחום המגברים.

המגברים של פותח השרשור אומנם ישנים, אבל נשמעים מצויין. מבין כל הבררה שיש בלוחות היד שנייה זה כמו למצוא פורשה 911 במחיר של סובארו ג'אסטי.

1,000 שקל נשמע לי קצת גבוה, אבל נגיד שזה עוד מחיר בגבול ה"בסדר". התמחור של המגברים האלה כשהם היו חדשים היה בלתי פורפורציונלי בעליל, מצד שני אל תשכחו שזה היה לפני שרוב האנשים הכירו מושגים כמו "אי-ביי", "אינטרנט" או "ייבוא פרללי".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצטער על הציטוט, בפורומים אחרים זה כן מקובל ומקל על הקריאה.

תודה על תשובתך המנומקת.

אכן קלעת בול עם הסאב ונראה שזה הסאב שלי רק ב"10.

אכן זה עם הDVC ועם תיבת MDF קאסטום אטומה. מאד מדוייקים ומפרקים את הגב.

יש לי גם שאריות של DYNAMAT בנוסף.

זה כל מה ש2 כאלה שווים כולל התיבה ?!?

נראה לי שאני אנסה לפרסם אותם במחירים שציינת, אם ימכר מה טוב, אם לא, ניתן אותם מתנה לאחותי בת ה18, היא רק התגייסה ומגיע לה משהו איכותי ולא זבל סיני :)

פורסם
king15, אתה טועה בגדול.

נכון שקשה למכור ציוד יקר (יקר = למעלה מ 1000 ש"ח), אבל זה בהחלט אפשרי, בטח בתחום המגברים.

המגברים של פותח השרשור אומנם ישנים, אבל נשמעים מצויין. מבין כל הבררה שיש בלוחות היד שנייה זה כמו למצוא פורשה 911 במחיר של סובארו ג'אסטי.

1,000 שקל נשמע לי קצת גבוה, אבל נגיד שזה עוד מחיר בגבול ה"בסדר". התמחור של המגברים האלה כשהם היו חדשים היה בלתי פורפורציונלי בעליל, מצד שני אל תשכחו שזה היה לפני שרוב האנשים הכירו מושגים כמו "אי-ביי", "אינטרנט" או "ייבוא פרללי".

איתמר.

נכון שלמטבע יש שני צדידים תלוי איך כל אחד רואה את זה.

אני כתבתי את דעתי ונמקתי מנסיון. יכול להיות עיניין של מזל אך האחוזים הם לערך 30-70 מבחינת מצב שוק.

הלואי ויצליח למכור אני מאחל הצלחה מכירה לפעמים יש בא מין אפקט של מזל ומומנט.

הנדסאי רכב

פורסם

קינג יש לי מגבר של מקינטוש MC4000M שהוא יותר מ 10 שנים בשוק. לפי מה שאתה אומר אני צריך למכור אותו ב 300 ש"ח?

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

ב300 ש"ח גם אני בא לקחת :)

אחרי שראיתי שמישהו פה קנה את הדגם הפשוט יותר ב1200 ש"ח נראה לי שאני אבקש 2,000 ש"ח על שניהם.

ואגב יש לי את הברזל שמחבר בינהם כך שיראו כמו מגבר אחד גדול.

מתחת לזה כבר לא שווה לי למכור... שאחותי תהנה מהם :)

פורסם
ב300 ש"ח גם אני בא לקחת :)

אחרי שראיתי שמישהו פה קנה את הדגם הפשוט יותר ב1200 ש"ח נראה לי שאני אבקש 2,000 ש"ח על שניהם.

ואגב יש לי את הברזל שמחבר בינהם כך שיראו כמו מגבר אחד גדול.

מתחת לזה כבר לא שווה לי למכור... שאחותי תהנה מהם :)

מדובר באמת במגברים מצויינים וחזקים מאוד והיו בזמנם מאוד מבוקשים בארהב ואפילו היום הם די מבוקשים.ובמידה והמגברים תקינים זה מחיר סביר.

במקומך הייתי משאיר אותם ומתקין מערכת:-P

• תוכן חדש...