Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבריי היקרים , אני מאמין , אם לא אפעל בדרך זו הלקוחות יעלמו אט אט , לדעתי הליכה בדרך זו היא דבר חיובי המקנה בטחון ללקוחות ואמינות ושם טוב למכון הבדיקה. עמוד פרסומת בעיתון גם עולה כסף.

דוד, עם כל הכבוד , התנהלות מעין זה לאורך זמן אולי תביא לקוחות , אך לפני כן היא תביא לפשיטת רגל כלכלית.

החלפת 2 מנועים לקורולה ללא שום סיבה ממשית אינה שירות לקוחות, היא בפירוש הוצאה מיותרת שאינה מביאה אותך לשום מקום חיובי, לטעמי נהפוך הוא.

הלקוח רואה אותך בתור נוכל אשר ניסה להעביר רכב עם מנוע פגום בדיקה , והעובדה היא שהחלפת 2 מנועים ..

פרופורציה נדרשת פה בדחיפות, לטעמי הנדיבות שלך בעוכרך , לעיתים יש להעמיד לקוח על מקומו מיידית, הרכב יצא תקין בבדיקה , יש לך בעיה אני מוכן לשמוע, אם לדעתך אין בעיה יש בית משפט שיפסוק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דוד, התנהלות כזו לדעתי תוציא לך שם של פראייר ועלולות להיסגר מאחורי גבך קומבינות בין המוכר לקונה הפוטנציאלים בהנחה שאתה תתקן את הרכב על חשבונך בכל מקרה.

(למשל : המוכר ימכור רכב עם מנוע גמור על סטרואידים זמניים לקונה שידע שאתה תחליף מנוע או 2 או 30 על חשבונך...)

צריך לדעת לכבד את הלקוחות אבל צריך גם לדעת איפה הלקוח הגזים.

נ.ב. נראה לי שאת הרכב הבא אני בא מתל אביב לבדוק אצלך... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני דווקא מסכים לחלוטין עם גישתו של דוד. שירות ואמינות מביאה פי כמה יותר לקוחות מאשר מכה \ "שיטת מצליח" חד פעמית.

נכון, אף פעם לא יהיו לקוחות מרוצים (כמו ידידנו מהסיפור הזה למשל) וצריך לדעת איפה לשים קו אדום, אבל אנשים מעריכים אמינות הרבה יותר ממה שנדמה, על אחת כמה וכמה בתחום הרכב מלא הרמאים והגזלנים.

לדוד הייתי מייעץ להמנע מהכנסת ראש למיטה חולה. המנועים של טויוטה משנתונים 2003 וחלק מ 2004 ידועים כבעייתיים. במקרים כאלה למה להסתבך? מחד כדאי להזהיר מראש את הלקוח לגבי האמינות של המנועים האלה, ומאידך להיות הכי פוליטקלי קורקט כדי לא לדפוק למוכר את העסקה.

הייתי הולך אפילו צעד יותר רחוק ומכין רשימת תקלות נפוצות ("מחלות") בדגמי הרכב השונים ומצרף אותה לכל דו"ח בדיקה. ככה גם אתה יוצא יותר מקצועי וגם הלקוח מקבל כלי חשוב לדעת למה ליחס חשיבות יתרה ולמה לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...