Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוסי , כ-100 אלף ק"מ . המנוע שרף שמן בנפח של 1,5 ליטר ב-3000 ק"מ ולא ב-1000 ק"מ (סליחה על הטעות).

בסוף החלפתי לרכב הזה שני מנועים. ראה שרשור חדש בנושא .

בס״ד

דוד איש יקר,

כול הפעולות שנקטת עד עכשיו מיותרות ולא יפתרו את בעיית צריכת השמן המוגזמת לכול הדעות.

המנוע המדובר סובל מתיכנון לקוי של מערכת השימון והקירור המשפיעה באופן ישיר על צריכת השמן.

רק החלפת בלוק המנוע בבלוק חדש או מפירוק שעברו רה-תיכנון מחדש יפתור את הבעיה.

אתה מוזמן להתקשר אלי ביום ראשון למוסך לשם קבלת פרטים נוספים.

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דוד, אני נוטה לאמין שאת ספר הרכב כתבו מהנדסי טויוטה בפיקוח עורכי דין של טויוטה לכן בדיון משפטי תציג את הכתוב בספר הרכב.

לדוגמא צירפתי לך את הרשום בספר הרכב של יאריס 2006.

מרק ידידי , המסמך ששלחתי לי נועד לכיסוי תחת באופן הברור ביותר .

אשמח להציג אותו בפני הלקוח וזאת למרות שהוחלפו ברכב שלו שני מנועים.

הבעייה שלי היא שבמסמך אין את הלוגו של טויוטה , האם תוכל להביא לשרשור הזה מסמך "מושלם" הכולל את הפירמה.

לגבי השאלה באיזה סוג שמן השתמשתי ? :

בשמן המקורי של טויוטה 10W30 .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

עינים לו ולא יראה...:roll:.כיסוי תחת זה בדיוק מה שאתה הצריך!!! אחרת תמשיך לממן את הצרה הזו.... קח את הספר רכב שיש במכונית (אם אין תשיג כזה מרכב אחר או מהשירות של טויוטה) ותגיד ללקוח שהכל תקין וזה הנחיות היצרן וזה יעמוד בכל בית משפט.

פורסם
מרק ידידי , המסמך ששלחתי לי נועד לכיסוי תחת באופן הברור ביותר .

אשמח להציג אותו בפני הלקוח וזאת למרות שהוחלפו ברכב שלו שני מנועים.

הבעייה שלי היא שבמסמך אין את הלוגו של טויוטה , האם תוכל להביא לשרשור הזה מסמך "מושלם" הכולל את הפירמה.

לגבי השאלה באיזה סוג שמן השתמשתי ? :

בשמן המקורי של טויוטה 10W30 .

צלם מספר רכב של טויוטה רנקס/קורולה מאותם שנים מכיוון שלי אין.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום חברים,

דנן-ידין חברי , כבר הוחלף מנוע שני לרכב , אני רציתי פתרון מהיר , הצרה שלי היא הלקוח שמסרב לקחת את רכבו , והוא נוסע עם רכב שכור על חשבוני, הבוקר קבלתי טלפון ממנו ומסר דברים חדים וברורים : "דוד .אל תתקשרו יותר אל אישתי היא בהריון חודש תשיעי ,די לה מכל עוגמת הנפש שגרמתם לה. דוד , אני כתבתי לך מכתב , אבקש ממך כל מה שיש לך לומר כתוב לי בכתב, שלום ".

נו חברים יקרים , מה אתם אומרים ? , עם מי נפלתי. , איזה לקוח קשה ! , אני פעלתי ביושר עם כל האטיקה המקצועית , לקחתי אחריות גם כאשר אינני יודע מה הלקוח עשה עם הרכב בתקופה של חודש ימים , איך הוא נסע וכו'.

פורסם

אם אין בעיה והלקוח מסרב לקחת את הרכב למרות שהוא אמור לנשק אותך מאחר והרכב שלו עכשיו סופר תקין ,תתקשר אליו והפעם תהיה תקיף {כניראה שהוא התחרט על הקניה ועכשיו מנסה למקסם רווחים על חשבונך ,אל תיתן לו }שיבוא ויקח את הרכב שלו ,אם לא ניראה לו שיתבע אותך {אין לו קייס} אם לא יחזיר תתבע אתה אותו כולל סחירת הרכב מהיום בו ניתבקש להחזירו , כמו כן אני בטוח שאתה גם עובד עם עורך דין או משהו ,זה ב דיוק הזמן להפעילו

פורסם

שלום חברים ,

לאחר שאחי (עו"ד) ניסח מכתב חריף עם כל הפלפולים הנחוצים , האיש הסכים לקבל את רכבו ובתנאי שאנו ניסע עם הרכב 400 ק"מ , ולאחר מכן מוסך טויוטה מרכזי יבצע בדיקת מנוע , הסכתי לתנאים האלה , היום בשעה 16.30 הוא יבוא ויקח את המכונית .....אוף איזו הקלה.

המנוע נבדק אצלינו וכל הפרמטרים מראים שהמנוע תקין , נסענו עם המכונים מבאר שבע לירושלים ומשם לתל אביב ובחזרה לבאר שבע , המנוע עבד כמו שעו סייקו , ללא רעשים ללא נזילות שמן וללא שריפת שמן.

במוסך טויוטה בדקו דחיסה במנוע , בדקו גזים ובצעו נסיעת מבחן והנפיקו לי טופס בדיקת מנוע עם המילה "מנע תקין". בהערות מוסך טויוטה כתב שאין אחריות על המנוע ותוכף הבדיקה הוא לאותו יום הבדיקה בלבד.

תודה לכם חבריי על הסיוע והרצון הטוב לתת לי שכם.

פורסם
אני שמח שהכל בסדר ,אבל הלקוח שלך ממש חוצפן לדעתי נקודה .

אתה נשמע לי אחלה בנאדם !

תודה רבה לך , תגובותיכם כל כך חיוניות עבורי וגם מאוד מחשלות אותי.

פורסם

מסור לו את רכב יחד עם אישור תקינות המנוע מומסך טויוטה ושלח אותו על טיל ממך שיעשה מה שרוצה, ברגע שטויטה נתנו אישור תקינות זה קביל בבית משפט.

פורסם

אכן מלחיץ, ומבלי לפגוע בך אתה האשם בעניין הזה, אתה גרמת לזה להיראות כדבר חמור.

הרי החלפת מנוע לחינם, יכלת לקחת את הרכב למוסך טויוטה ולשלם להם על בדיקה לתקינות המנוע מההתחלה, אתה מקבל את אותו טופס שקיבלת וחוסך לעצמך את ההוצאות המיותרות על החלפת מנוע.

מה כבר אותו אדם יעשה? יתבע אותך? יש בידך טופס בדיקה ממוסך החברה נפנף איתו לשופט ואתה יוצא בשלום.

כמובן מבלי לפגוע בך, כבר ידוע שאתה תמיד מחבק כל אחד שחוזר אליך עם תקלה שנתגלתה לאחר בדיקה אצלך, כי אתה אוהב לעזור לאנשים.

ובכללי, ידוע שצריכת שמן של ליטר על אלף ק"מ נחשבת לנתון תקין .

פורסם

דוד

כבר היו מקרים כאלו בעבר ואתה שוב חוזר על כך-זה עסק תפסיק להיות כל כך טוב עם אנשים!

אתה מפסיד מזה כסף לא מרוויח.כבר קיבלת עצה בעבר להחזיק איש שרות שיתעסק עם אנשים כאלו ויתמודד איתם.

בידידות.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

חבריי היקרים , אני מאמין , אם לא אפעל בדרך זו הלקוחות יעלמו אט אט , לדעתי הליכה בדרך זו היא דבר חיובי המקנה בטחון ללקוחות ואמינות ושם טוב למכון הבדיקה. עמוד פרסומת בעיתון גם עולה כסף.

• תוכן חדש...