Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים סוף סוף הרכבתי מערכת ב מונדאו החדשה שלי

ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המערכת תודה למגיבים

HU-KCD 6047 KENWOOD

מקדימה מורל שמורכב מ 3 חלקים א-וופר של דוטק אוביישן 6 -ב- מיד של חברת מקרום MACROM - ג- טוויטר של BM LAB הסידרה ALT-7

מגבר - KICKER ZX 650.4

וסאב של סרווין וגה 500 RMS ה VMAXX 122 - סלילים של 2 אום *2

אם יצא לי אני יאלה תמונות בקרוב .

פורסם

סאב חביב - יש לו גם כוח וגם יכולת ניגון טובה.

מגבר - ראוי ביותר!

סט קדמי - מוראל פעם ייצרה אלמנטים למקרום ואני מאמין שזו התאמה טובה של רכיבים אבל את הטוויטר אני לא מכיר - אני יודע שמוראל מכרו לאחרונה איזשהו סט שלושה חלקים קמובינה וכנראה זה מה שאתה רכשת.

סה"כ מבלי להכיר את הטוויטר והמיד נראה שבחרת רכיבי מערכת פשוטים אבל עם פוטנציאל טוב אפילו טוב מאוד.

לגבי המגבר - יש לי איתו נסיון ארוך טווח - זה מגבר טוב, חזק מאוד! מפלצת למען האמת וגם בשילוב עם רכיבים של מוראל הוא מספק תוצאה יפהיפיה לאוזן.

אני מאמין שגם את הסאב לא תהיה שום בעיה להזיז כמו שצריך.

לגבי היחידת ראש - לא יודע, לא מכיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שאלה נוספת, הסאב כרגע עובד אצלי ב 4 אום

האם אתה חושב שהקיקר יהיה מסוגל לפתוח את הסאב ב 2 אום?

פורסם

איך התקנת את הסט? איפה ממוקם המיד והטוויטר?

בעיקרון הסט אמור להיות אחלה ויותר מבסיסי, אני חושב שעדיף להשקיע ב- 2 חלקים טוב מאשר 3 חלקים בינוני, אבל כבר קנית.

המגבר טוב, חזק מאוד, את הסרווין ווגה החדשים אני פחות מחבב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אין לך אפשרות לחבר את הסאב ב 2 אוהם.

או 4 או 1 אוהם (חיבור טורי או מקבילי בהתאמה).

מתחדשת*

פורסם

כן אתה צודק בקשר לסאב, בכלל לא חשבתי על זה אצלי מחובר על 4 אום אני בהמשך רוצה מונו או דואל מונו שירד ל 1 אום בשביל הסאב או לחבר דואל מונו בתיבה שיהיה שם 2 סלילים כי כל סליל הוא 2 אום

המערכת מותקנת :

רמקולים בדלתות

טויטרים בקורות

והמידים בקיק פאנל

כמובן מדובר על הגברה פסיבית דרך קרוס.

• תוכן חדש...