Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין החלפת הגיר האוטומטי שלי (רנו מגאן 97, בנזין) בגיר מיובא או מפירוק לבין שיפוץ הגיר.

הצעת מחיר לגבי שיפוץ אצל ג'ורג', שהבנתי שהוא מס' 1 בתחום באיזור יפו, היא 4000 ש"ח, אחריות ל-3 חודשים.

הצעת מחיר מ"לבונה חלפים" (מישהו מכיר), ברח' המסגר עבור גיר מיבוא- 3000 ש"ח, כולל עבודה.

גם לבונה נותן 3 חודשים אחריות, כאשר במידה של תקלה, יורכב גיר אחר ללא עלות עבודה.

גיר מפירוק עולה כ-2000 ש"ח לפני עבודה.

מחירון הרכב הוא כ-12000 ש"ח, אני מעריך את מחיר השוק ב-9000 עד 10000 כאשר הגיר תקין (הרכב עבר רק 160000 ק"מ).

ולשאלתי: אם אחליט על הגיר מיבוא- מה עליי לבדוק? האם ישנם מסמכי יבוא כלשהם? אין חשש שהגיר פורק מרכב גנוב? לבונה אמר כי אין אסמכתא לקילומטרז' שעבר הגיר שהוא מציע.

האם דרוש שינוי רישום במשרד הרישוי כפי שדרוש לאחר החלפת מנוע?

• תוכן חדש...