Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי את הקיט ואני מעוניין לדעת איך הכי נכון להדביק אותו ברכב שלי(בכוונה הדגשתי בשחור) אצלי ברכב ישנה טיפה בעיה לשים את זה ישר פלס בגלל שיש לי בדיוק מאחורי הרמקול מוט לאורך כל הדלת,משהו כזה:

dynamatapplied.jpg

רק שאצלי גם איך שזה מורכב בתמונה לא אפשרי,כי בין המוט לפח עצמו אין רווח כלל כדי לשים את זה ביניהם.

לכן רציתי להתייעץ עם מומחי הפורום איפה הכי טוב למקם את זה בדלת שלי,אשמח לתמונה עם תיאור מהדוגמא שהבאתי.

Scan Speak

פורסם

אני גם כן גיליתי להפתעתי הרבה שאני ניצב מול אותה בעיה בדיוק כאשר בוצעה ההתקנה באוונסיס - לכן - וויתרתי על יישום הרעיון.

לא נורא - לא כל דבר בחיים חייבים ליישם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אגב עם כבר פתחנו שרשור בנושא, יש לי קיט של SS.

כיצד אני מדביק אותו בדיוק? עם איזה דבק?

יש לי אפוקסי כזה (מין מזרק כפול) האם זה מתאים?

יש לי איטום לכן זה ידבק לאלומיניום.

פורסם

אני חושב שחבל על המאמץ במקרה שלך, אתה יכול כמובן לגזור תבנית מאיזה קוביית גומי שתתלבש ישר על המוט הזה.

אבל לא היתי משקיע, אולי כדאי פשוט לאטום טוב טוב את החלק הזה של הפח והמוט מאחורי הרמקול ולקוות לטוב.

פורסם

כל התכנון של המשטח הזה מתבסס על כך שהוא צריך להיות פרוס ישר - בצורה שלו.

על המוט העגול הזה זה פשוט לא יתן לך את האפקט שהוא מתוכנן לתת וגם אז מדובר באפקט עם הבדל שמיע מאוד קטן.

אתה יכול לחתוך אותו לרוחב שלו ולהדביק חלק מעל המוט וחלק מתחת למוט - גם ככה המוט לא ישר ולכן יפזר את גלי הקול שפוגעים בו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני דווקא חשבתי לחתוך אותו ל 3 חתיכות,אחד צמוד למוט מלמטה,אחד על המוט ואחד מעל המוט גם כן צמוד הכי נמוך שיש..

מה אומר?

עריכה:או ככה,לחתוך אותו איפה הפסים הצהובים ולהקריב כמה שיותר לכיוון הברזל.

lex3123123.jpg

Scan Speak

פורסם

נראה לי שנתפסת חזק על הקיט הזה - התרומה שלו מינימלית אם תהיה בכלל מורגשת בתוך רכב.

לך על זה :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

כמו שאתה רואה בתמונה - גם בעל הרכב הזה לא שם את האקסורב על המוט ריסוק בתוך הדלת... הוא כנראה התיז עליו דיינא-שילד... (או חומר מאוד דומה כי ככה לא נראה השלב הסופי של דיינאשילד)

Pioneer TS-X150

פורסם

מה? מי?

פולני - איזה מוח :-P

איזה חומר? :-D

למי ועל מה לכל הרוחות אתה מדבר?!?!?! :?

Pioneer TS-X150

פורסם

היה לי יום קשה?

קשה?!

לא - היתה לי משמרת לילה (מכסה על חופשות הסילבסטר של המוקדים ההודיים והאמריקאיים והאוסטראליים שלנו) אחת (אתמול)

היום היה לי יום קשה בעבודה - ועוד מהבית שזה בכלל מרגיז לעבוד קשה מהבית

והלילה יש לי משמרת עד למחר ב8 בבוקר בכדי לכסות עד סוף החופשה של שאר המוקדים.

מחר אני עם פתקית השבתה :shock:

ואני בטוח שאתה מבין שאני + שתי לילות ללא שינה אמיתית = אין שום צורך בחומר :evil:

ואני גם ככה היי בנטורל - כל מה שאתה רואה וקורא - זה טבעי...

בלי סיליקון :)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...