Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזלי וגם מזלו :x

בפעם האחרונה שבעל כלב איים עלי, הוא התקפל מהר מאוד.

הבוקסר הקשיש שלו היה משוחרר ותקף את הכלב שלי (שהיה ברצועה) והבעלים עוד איים עלי על זה שנתתי מכות לכלב שלו כדי שיעזוב את הכלב שלי.

אחרי שאיים לשלוח עלי את הבוקסר הקשיש, שלפתי פלאפון, והודעתי לו שאו שהוא מתחפף מהמקום או שאני מתקשר למשטרה ומתלונן על איומים ועל תקיפה פלוס זימון של פקח עירוני שיקח את הכלב.

באותו הרגע הבחור ברח.

לעומת זאת, כשהכלבה הפסיכוטית של שכן שלי תקפה וגם תפסה את הכלב שלי (היתה משוחררת ושלי ברצועה) השכן ידע טוב מאוד לבדוק שהכלב שלי בסדר והתנצל מליון פעם. אז הכלבה שלו והכלב שלי לא חברים, אבל יחסי אנוש יש בנינו.

אל תהיה גיבור גדול, ברגע האמת גם אתה תתקפל בסוף, ושנינו יודעים שזה היה עולה לך הרבה (כספית בעיקר) אם הוא היה מתלונן.

אי שם בשנות ה-90 לדוד שלי היתה כלבה מעורבת שמעטים האנשים שקיבלו ממנה אישור כניסה לבית. אתה אפילו לא מבין כמה כספים הלכו על הנשיכות שלה כשמישהו זר בא, שלא לדבר על כמות הפעמים שהיא היתה בהסגרים וכל פעם מחדש היה חשש שהיא לא תחזור. נראה לי שכל שליחי הפיצה והבורגר בראשון זכו להכיר אותה ולא בצורה הטובה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במקרה הנ"ל אין לך כל כך מה לעשות

הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך זה להבא לא להרים את הכלב כדי להגן עליו

כי מה שיקרה זה שאתה תינשך הכלב יפול לרצפה וינשך גם הוא

במקרים כאלה (ויצא לי להיות בכמה כאלה משני הצדדים ) צריך לשחרר את הכלב כדי שיוכל להגן על עצמו או לברוח

ולנסות לתפוס את הכלב לפחות עד שהוא נרגע (או מת )

בקיצור, אתה שולח את הכלב שלך למות

דני ענק לא ישיג בולדוג קצר רגליים?

אתה אומר " אני על הזין שלי, לא אקבל נשיכה בשביל הכלב שלי. שיברח. מקסימום ימות או ידרס".

הרי אתה מסכן אותו יותר. וליותר אפשרויות פגיעה.

ההגיון אומר, תפוס את הכלב בידיים ותסתובב. עם הגב. ככה לפחות לא יהרסו הפנים היפות שלך. או הביצים.

המוח יגיד, תפוס אבן, או משהו חד, אפילו הפלאפון שלך, ותזרוק אותו על הדני, תנבח כמו מטורף ותניף את הרגליים באוויר.

לא משנה מה יהיה, כלב הכי אימתי, אם תראה לו דומיננטיות ועצבים, ולא פחד, הוא יברח עם זנב מקופל.

השאלה היא, האם האיפון שלך יקר יותר מהכלב.

פורסם

srack

הייתי רוצה שתדגים לי את דומיננטיות ועצבים שלך על הכלב שלי (מלינואה ''פשוט''),

ואם אתה לא מסוגל (ותאמין לי, אתה לא), אז לא לכתוב ללא הבנה.

פורסם

srack

אתה מוזמן לעבור גם אצלי, אחרי שהמלינואה יעביר לך סדנת דומיננטיות ועצבים.

אצלי תעבור סדנת דומיננטיות ועצבים למתקדמים ואיך זה לא עוזר לך מול כלב שמדמיין אותך כמו שווארמה כבש..

כלל ראשון והכי חשוב- לא להרים ידיים מול כלב גם לא להניף רגליים. פעולה כזו גוררת תקיפה כמעט מיידית מצדו. חוק ידוע שלצערי למרות שהכרתי אותו הרמתי ידיים מול כלב (הייתי ילד קטן) וננשכתי.

דבר שני, לעולם אל תפנה גב למישהו שתוקף אותך ולא משנה מי זה או מה זה.

מול כלב שבא לתקוף אותך/את הכלב שלך, לא יעזור לך לא אבן וגם לא אייפון.

החיים שלך והשלמות הגופנית שלך יותר חשובים מכלב - ואני רושם את זה בעוד הכלבה שלי נוחרת לידי..

קשה שלא להראות פחד לכלב זה כבר עניין אינדיבידואלי, בן אדם שרגיל להיות בין כלבים גדולים/תוקפניים יראה פחות פחד אם בכלל מאשר אדם שלא רגיל לסיטוציה כזו. וכמו שידוע לכלב לא צריך להראות כלום, הוא מריח וקורא תנועות גוף ומפרש אותן לפחד או לא לפחד.

גם להסתער על כלב זה די נתון לכישלון, את זה לא צריך להסביר.

פורסם
בפעם האחרונה שבעל כלב איים עלי, הוא התקפל מהר מאוד.

הבוקסר הקשיש שלו היה משוחרר ותקף את הכלב שלי (שהיה ברצועה) והבעלים עוד איים עלי על זה שנתתי מכות לכלב שלו כדי שיעזוב את הכלב שלי.

אחרי שאיים לשלוח עלי את הבוקסר הקשיש, שלפתי פלאפון, והודעתי לו שאו שהוא מתחפף מהמקום או שאני מתקשר למשטרה ומתלונן על איומים ועל תקיפה פלוס זימון של פקח עירוני שיקח את הכלב.

באותו הרגע הבחור ברח.

לעומת זאת, כשהכלבה הפסיכוטית של שכן שלי תקפה וגם תפסה את הכלב שלי (היתה משוחררת ושלי ברצועה) השכן ידע טוב מאוד לבדוק שהכלב שלי בסדר והתנצל מליון פעם. אז הכלבה שלו והכלב שלי לא חברים, אבל יחסי אנוש יש בנינו.

אל תהיה גיבור גדול, ברגע האמת גם אתה תתקפל בסוף, ושנינו יודעים שזה היה עולה לך הרבה (כספית בעיקר) אם הוא היה מתלונן.

אי שם בשנות ה-90 לדוד שלי היתה כלבה מעורבת שמעטים האנשים שקיבלו ממנה אישור כניסה לבית. אתה אפילו לא מבין כמה כספים הלכו על הנשיכות שלה כשמישהו זר בא, שלא לדבר על כמות הפעמים שהיא היתה בהסגרים וכל פעם מחדש היה חשש שהיא לא תחזור. נראה לי שכל שליחי הפיצה והבורגר בראשון זכו להכיר אותה ולא בצורה הטובה.

הסיפור שלך פה לא קשור בכלל למה שאני רשמתי (ומחקו לי)

אני קודם כל היתנצלתי, אחרי זה הוכחתי לו שהכלב מחוסן ואז גם הצעתי פיצוי כספי.

אם אחרי כל זה ומישהו מספיק בן ז**ה כדי לכלוא את הכלב שלי סתם ולגרום לו לטראומה (הכלב לא ישן לילה אחד בחיים שלו לבד) אז כן, אני מבטיח לך שלא רק שלא הייתי מתקפל, במקרה כזה גם על הז*ן שלי כסף (וגם שווה "לאכול" תיק במשטרה ) :evil:

אם היתי במקום השכן שלך הייתי מגיב בדיוק אותו דבר, שים לב שאני לוקח אחריות מלאה על הכלב שלי ותמיד בוחן איפה אני הייתי לא בסדר לפני שאני מאשים אחרים.

אגב, קרה לי מקרה שבו הכלב שלי תקף כלב של שכן והשכן בעט בו כדי להציל את היורקשייר טרייר האומלל ואין לי מילה רעה אחת להגיד על זה.

פורסם

אתה אומר " אני על הזין שלי, לא אקבל נשיכה בשביל הכלב שלי. שיברח. מקסימום ימות או ידרס".

ההגיון אומר, תפוס את הכלב בידיים ותסתובב. עם הגב. ככה לפחות לא יהרסו הפנים היפות שלך. או הביצים.

המוח יגיד, תפוס אבן, או משהו חד, אפילו הפלאפון שלך, ותזרוק אותו על הדני, תנבח כמו מטורף ותניף את הרגליים באוויר.

לא משנה מה יהיה, כלב הכי אימתי, אם תראה לו דומיננטיות ועצבים, ולא פחד, הוא יברח עם זנב מקופל.

כנראה שלא ראית בולדוג צרפתי רץ, אני לא אתפלא אם הוא ירוץ מהר יותר מהדני (ל2 דקות עד שניגמר לו האוויר)

אגב, עוד לא יצא לי להיתקל בבולדוג צרפתי שיברח, בדר"כ הם יילחמו עד מוות ובייחוד שזה קשור להגנה על הבעלים.

וכן, התפקיד של הכלב שלי הוא להגן עלי ויהי מה! אם זה או שאני יילחם בכלב או שהוא יילחם אז שהמניאק הקטן יתחיל לעבוד :twisted:

מניסיון אני יכול להגיד לך שגם הכלב שלי וגם של אחותי (לה יש בולדוג צרפתי מלא) יגנו על הבעלים בחירוף נפש והם יודעים להילחם מצויין ועומדים בכבוד מול כלבים גדולים וחזקים מהם פי כמה וזה גם תפקידם.

אויי ואבוי לכלב שלי אם הוא לא יגן עלי כשצריך אותו, יום אחרי הוא יימצא את עצמו באילוף תקיפה עם כל הכאב לב שהכלב עובר באילוף כזה!

אגב, אני מכיר לא מעט כלבים שלא משנה כמה דומיננטיות תראה לו הוא יתקוף בלי שניה של היסוס, אחד מהם זה הכלבה הקודמת שלי (בול טרייר עם אמסטף) והשני זה הכלב של אבא שלי (פקינז קטן אבל תוקפן מאוד והכי חשוב: אמיץ בטירוף!)

פורסם
וכן, התפקיד של הכלב שלי הוא להגן עלי ויהי מה! אם זה או שאני יילחם בכלב או שהוא יילחם אז שהמניאק הקטן יתחיל לעבוד :twisted:

מניסיון אני יכול להגיד לך שגם הכלב שלי וגם של אחותי (לה יש בולדוג צרפתי מלא) יגנו על הבעלים בחירוף נפש והם יודעים להילחם מצויין ועומדים בכבוד מול כלבים גדולים וחזקים מהם פי כמה וזה גם תפקידם.

מה אתם? משפחה של ערסים? פסיכופטים? סוחרי סמים?

היו לי עשרות כלבים בחיי, מעולם אף כלב לא היה צריך להגן עלי לא בחירוף נפש ולא בחירוף נעליים.

לשלוח את הכלב שלי להגן עלי נשמע כמו לשלוח את האחיין שלי בן 10 שיגן עלי, שלא לדבר על זה שממרומי 40 שנות חיי, מעולם לא הייתי צריך להגן על עצמי, קל וחומר שמישהוא אחר יגן עליי.

כלב זה חבר נפש שלי, לא כלי הגנה!

אויי ואבוי לכלב שלי אם הוא לא יגן עלי כשצריך אותו, יום אחרי הוא יימצא את עצמו באילוף תקיפה עם כל הכאב לב שהכלב עובר באילוף כזה!

אתה אמיתי או שפתאום נתקפת בוירוס הטרולים?

אגב, אני מכיר לא מעט כלבים שלא משנה כמה דומיננטיות תראה לו הוא יתקוף בלי שניה של היסוס, אחד מהם זה הכלבה הקודמת שלי (בול טרייר עם אמסטף) והשני זה הכלב של אבא שלי (פקינז קטן אבל תוקפן מאוד והכי חשוב: אמיץ בטירוף!)

טוב, זה כלבים פסיכופטים ולא ממושמעים בדיוק כמו הבעלים הלא מאוזנים שלהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפעם היחידה שאני תקפתי מישהו בצורה חמורה הייתה בכיתה ה'.

הוא התחיל להתגרות בכלבה שלי (משהו קטן ומכוער, אולי הכלאה בין פודל לדודג' דארט) ובסוף היא התקרבה אליו ועשתה כאילו שהיא נושכת (לא נגעה בו).

לקחו אותה ל10 ימים להסגר.

היא חזרה עם טראומה מטורפת והתחילה לרעוד כל פעם שמישהו התקרב אליה.

לפני ההסגר היא הייתה תמיד מבסוטה והכלב הכי פחות תוקפני שפגשתי.

כשהיא חזרה ראיתי את הטראומה שלה אז החלטתי לנקום בו.

יומיים אחר כך, באמצע מבחן באנגלית, קמתי, תפסתי אותו בצוואר, גררתי אותו מחוץ לכיתה, התחלתי לבעוט בו ולקפוץ עליו והרגתי אחת מהכליות שלו. הוא היה מאושפז שבוע לפי מה שאמרו לי.

בגלל זה אני מציע לך לא להתלונן ישר כדי לא לדפוק את הדני. דבר עם הבעלים. אם הוא מתנגד ולא אכפת לו, אז תגיש תלונה.

לכלב שלך אין מה להגן עליך. התפקיד שלו הוא להיות חיית מחמד והתפקיד שלך הוא למנוע כל סוג של אגרסיות כלפיו כדי שלא יהיו בעיות.

מי שמשתמש בכלב בשביל להגן על עצמו פשוט מחליא אותי.

אולי הכלב יכול לראות את התפקיד שלו כשומר אבל לך אסור לראות את זה ככה.

מצ"ב כמה תמונות של כלבים שיש/היו לי. אף אחד מהם לא שימש ככלב שמירה ונעשה כל מאמץ אפשרי לנטרל את האגרסיביות שלהם. הלבנה עדיין אצלי והיא ממש לא אגרסיבית (לא ברור אם זה כי היא סתומה ולא מבינה או סתם חברותית).

הסאן ברנרדית הראתה פעמיים בחיים סימנים של אגרסיה, פעם אחת כשחברה של אחותי ניסתה לתקוף את אחותי (קיבלה נהימה) ופעם אחרת אני קיבלתי נהימה די מפחידה כשנכנסתי הביתה דרך הסלון באמצע הלילה (כשהדלקתי את האור היא זיהתה אותי ונרגעה).

אין סיבה שכלב יהיה אגרסיבי, ותאמין לי שהמפלצת ההיפראקטיבית הזאת הייתה יכולה בכיף להוריד אדם בוגר אם היא רוצה.

$SC01729.jpg

MOLLY.jpg

molly 1.jpg

100_3397.jpg

100_3383.jpg

Mula bebida.jpg

Mula.jpg

פורסם

לעשות גב לכלב ? אתה רציני ? :roll:

הדני יקפוץ עליך מאחורה, ואם הוא מספיק גדול הוא תופס אותך מהראש :-o

משחררים את הכלב שלך וקופצים על הדני , עצבני ככל שיהיה , רוב הכלבים נרתעים שהם חוטפים פצצה לאף

פורסם

קרה לי בדיוק את אותו המקרה עם כלב זאב.

טיילתי עם הפינצ'רית שלי, לפתע אני קולט זאב גדול רץ לכיוון שלי.

הרמתי את הכלבה על הידיים, והזאב התחיל לקפוץ עליי, שרט לי את כל הבטן והגב עם הציפורניים שלו.

הבעלים של הכלב היה מרוחק ממנו כ 50 מטר, עוד שניה הייתי נותן לזאב בעיטה באף. אבל אני אוהב חיות.

יכול להיות שהזאב היה רק מריח לכלבה את המנוש, כי ראיתי שזה זכר, וזכרים בד"כ לא תוקפים נקבות.

אבל מתוך אנסטינקט הרמתי את הכלבה.

ממש כעסתי על אותו בנאדם ואמרתי לו כלב תמיד קשור!!!

כשהייתי בן 15 כלבה מסוג דני ענק התנפלה עליי ועל הכלבה שלי. הדנית נשכה אותי ביד, אבל הכלבה שלי הגנה עלי והבריחה אותה ממני.

יוסי פרנקוס

אם תוקף אותך כלב/בנאדם

והכלב שלך מתחיל לנבוך עליו, מה תגיד לכלב שלך שקט?

כמובן שאני לא אומר שאתה צריך לשלוח את הכלב שלך לתקיפה. אבל זה כמו חבר אפילו יותר מחבר.

אם ירביצו לחבר שלך, מה תעמוד בצד? מינימום תפריד.

לא משנה כמה תהייה עם ביצים של בת יענה, כשבא מולך כלב את משקשק! במיוחד אם זאת חבורה של כלבים כנענים ששותים מיי ביוב ואוכלים אבנים.

לפעמים אני רוכב על האופנים/אופנוע שלי בשטחים בדרום, ואני מגיע לאזור שיש מאהל בדואי, אני מנסה לעקוף כמה שיותר, אבל לא פעם רדפו אחרי כ4-5 כלבים. זאת סיבה מעולה להחזיק תרסיס פלפל בתיק.

n1045630611_184509_1934.jpg

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

רוב הכלבים ליד הבעלים שלהם אמנם "אמיצים" ולא יזוזו אחורה, אבל כשהם לבד בפני עצמם והם ניגשים לכלב זר , גם באגרסיביות - אם הם כלבים איכשהו נורמטיבים - אדם אסרטיבי (לא תקיפה השתוללות וכו) - יצליח לגרש את רובם , ואם לא כנאמר - בעיטה או 2 תשנה להם את הדעה (עם כל האהבה לכלבים אם זה הכלב שלי או כלב שניגש לתקוף את הכלב שלי - אז זה הכלב שלי - נקודה).

כמובן שיש יוצאים מהכלל - אבל הם מעטים מאוד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כמובן שיש יוצאים מהכלל - אבל הם מעטים מאוד.

אתה צודק, ומי שבמכיר כלבים ידע לרב להבדיל, אבל אם אתה נתקל באחד מהמעטים - אללה יוסתור. גם כלב בינוני, עם גישה מספיק תוקפנית, יכול לעשות חתיכת נזק...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

התפתח דיון מעניין עקב המקרה שלי.

אחרי שקראתי את כל המקרים ולהפתעתי היו לא מעט כאלה, אני מבין שלא פחות חשוב ללמוד מה לעשות במצבי קיצון כמו אלה כשמטיילים עם הכלב.

אבצע היום בדיקה ואברר איפה בדיוק נמצא הבעלים של הכלב.

אחרי שאדבר איתו אעדכן אתכם לאן התפתח העניין.

ד״א, אני בהחלט לא מסכים עם העובדה שכלב צריך להגן עליי, הכלב שלי זה החבר הכי טוב שלי.

הוא ישן ביני לבין החברה שלי, הוא בוכה כשאני הולך וקופץ עד התקרה כשאני חוזר.

הוא ידיד נפש, לא שומר.

בבית הספר הגנתי על עצמי, כשצריך כסא או שולחן נרתמו לעזרתי.

בצבא הנשק עשה עבודה נפלאה.

באזרחות אני נהג אוטובוס ולכן אקדח צמוד לאגן שלי.

אבל כשמדובר בכלב, הנושא רגיש, בעיקר בגלל הסיבה שאין את האפשרות לתקשר (לפחות לא למי שמאלף כלבים מקצועי או יוצא יחידת עוקץ) והכוונות של הכלב לא תמיד ברורות.

הכי קל זה לדפוק יריה באויר/אבן לראש/סכין בבטן. לא במקרה שלי. 

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

ד״א, אני בהחלט לא מסכים עם העובדה שכלב צריך להגן עליי, הכלב שלי זה החבר הכי טוב שלי.

-----------------------------

באזרחות אני נהג אוטובוס ולכן אקדח צמוד לאגן שלי.

ואני חשבתי שחברים יש רק באגד

(הבנתם אוטבוס + חבר הכי טוב שלי :-D)

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

רגע של הומור:

3 כלבים נפגשים אצל הווטרינר, פודל זקן, בולדוג עצבני ודני ענק.

בזמן שהם נמצאים בחדר המתנה, הבולדוג פונה לפודל ושואל אותו: "למה אתה כאן?", עונה לו הפודל: "אני כבר זקן , לא שולט על הצרכים שלי ומידי פעם אני משתין על השטיח, אז הבעלים הביא אותי לכאן כדי להרדים אותי".

הפודל שואל את הבולדוג: "ולמה אתה כאן?" עונה לו הבולדוג: "בזמן האחרון אני מאוד עצבני, נושך כל מה שזז, אז הבעלים של הביא אותי לכאן כדי להרדים אותי".

מסתכלים שניהם לרצפה בכבדות ואז מפנים את הראש למעלה לכיוון הדני ושואלים: "ולמה אתה כאן?" עונה להם הדני: "הבעלים שלי זו בחורה צעירה, ובזמן האחרון היא מסתובבת עירומה בבית. בפעם האחרונה היא התקופפה להרים משהו, לא יכולתי לעצור את עצמי, אז קפצתי עליה מאחור והבאתי לה את כל מה שיש לי" , מסתכלים עליו שני הכלבים ואומרים לו יחד : "אז גם אותך הביאו לכאן כדי להרדים", מסתכל עליהם הדני מלמעלה ועונה: "לא, הביאו אותי לכאן כדי לגזוז ציפורניים".

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...