Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין פה שום קשר לסוג הגזע באם כלב אשר תוקף ללא סיבה ייסוג או לא, הסיבה היחידה היא האופי של הכלב עצמו.

1. כלב תמיד תוקף עם סיבה.

2. תמיד יש קשר בין גנטיקה (גזע) לטמפרמנט ("אופי").

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מסומן למעלה מה ההסבר (במקור מודגשות המילים "לעולם לא"). אין כזה דבר "לעולם לא" כאשר אתה מתייחס להתנהגות בע"ח. יש נטיות, מובהקות יותר ומובהקות פחות.

נעזוב פילוסופיות בצד.

לפי דברייך,

אמסטף גזעי (ברשותך, נעזוב לרגע את עניין התעודות) דומיננטי אשר תוקף זכר אחד, לא בהכרח ינסה להרוג את הצד השני, אלא רק להרחיקו/להראות לו מי שולט - זוהי כוונתך?

אם כן, קיימים בינינו חילוקי דיעות.

FISH,

ניתן להתווכח על הרבה דברים, אך לצערי כן קיימת ההגדרה "כלבי לחימה/קרבות". קיימים האנשים שמנסים להדחיק זאת, אך את המציאות אי אפשר לשנות.

אני בעצמי מנסה להדחיק את עצם הקיום של הדבר הזה, למרות שאני מודע לכך שבמדינות לא מפותחות, הדבר נעשה על בסיס קבוע ע"מ לשעשע אנשים טיפשים.

נ.ב

שלא נדבר על המצב בארץ, זוהי ההדחקה הכי גדולה שלי.

פורסם
1. כלב תמיד תוקף עם סיבה.

2. תמיד יש קשר בין גנטיקה (גזע) לטמפרמנט ("אופי").

הכוונה הייתה "סיבה רציונאלית" שאנו יכולים להבין ולפעמים גם לצפות מבעוד מועד.

אם כלב רץ אליי באמוק ממרחק של כ500 מטר בלי שהייתי בכלל בטווח הראייה שלו (וכמובן שאני לא ידעתי על הימצאותו) איך בדיוק אני יכול לנחש את הסיבה? :roll:

ועל סעיף 2 אני חולק עליך, אופי זה לא טמפרמנט, טמפרמנט זה אולי חלק מאופי כולל אבל ממש לא מרכיב גורף.

Black Joker היקר, אנא הער את עיניי לפי מה מחליטים האם גזע מסויים הוא כלב קרבות או לא.(ואני לא מכחיש שגזעים מסויימים נכללים תחת ההגדרה הנ"ל)

בולדוג צרפתי זה כלב קרבות?

בוסטון טרייר?

כלב זאב?

דני ענק?

רועה קווקאזי?

אני לא טענתי לרגע שאין "כלבי קרבות", הכוונה שלי הייתה שזה לא מתאים לתיאור כללי של כלבים תוקפניים!

*אגב, לפני כמה שנים פתחתי שירשור על האשמת התקשורת בהוצאת שם רע בדיוק לגזעים שמוגדרים "כלבי קרבות" ואני מתנגד לשם זה בכל תוקף!*

פורסם

בעבר, היה נהוג לזווג גזעים מסויימים, ע"מ ליצור גזעים אשר יוכלו לעמוד בקרבות ולשעשע את הקהל הרחב (והטיפש).

אם שאלת זאת ברצינות (אני די בספק) והעניין מעניין אותך, ערוך חיפוש באינטרנט ותגלה הרבה דברים מעניינים. בעבר, זה מאוד עניין אותי והגעתי להרבה מקורות, שאומנם היו קשים, אבל גילו לי הרבה דברים. לדוגמא, ההסטוריה הרחוקה של פיטבול או מה ההבדל בין אמסטף לפיטבול וכדומה...

אני לא מתכוון להכנס פה לעימות, אני רואה שלכולנו פה אכפת מהחברים על ארבע וזה מה שמעניין אותי.

פורסם
נ

אמסטף גזעי (ברשותך, נעזוב לרגע את עניין התעודות) דומיננטי אשר תוקף זכר אחד, לא בהכרח ינסה להרוג את הצד השני, אלא רק להרחיקו/להראות לו מי שולט - זוהי כוונתך?

אם כן, קיימים בינינו חילוקי דיעות.

ראיתי בעיניים שלי...

אתה יכול גם לפנות ליובל מנדלוביץ' להבהרות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רועה קווקזי זה חתיכת גזע קשוח, יש לך מזל :).

.

למעשה במקרה הזה, למרות שהוא נשאר די פסיבי כלפי, פצעתי את עצמי ע"י חיכוך עם שינייו/קולר/משהו שהיה באיזור הפגיע.

באחת מן המכות קיבלתי סריטה לאורך כף הרגל ועד מעל הקרסול, ובמכה השניה כנראה אחת השיניים שלו פגע בי ונכנסה די עמוק ונזקקתי למס' תפרים.

להבא אגיע מצוייד עם נעליים סגורות ולא אלחם בכלבים שוטים עם כפכפים ושורט קצר.

• תוכן חדש...