Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, זה כלבים פסיכופטים ולא ממושמעים בדיוק כמו הבעלים הלא מאוזנים שלהם.

מה שנכון נכון, אני לא הכי מאוזן שבעולם :lol:

בכל מקרה קרה לי 3 מצבים שהכלב שלי היה צריך להגן ואני לא רואה בזה שום פסול.

פעם אחת זה היה המקרה עם הזאב, בפעם השנייה הייתה שפורץ נכנס הביתה עם מקל וכשראה אותי פשוט רץ אלי באמוק וניסה להלקות אותי (הכלב נשך אותו ברגל בזמן שנילחמתי איתו) ובפעם השלישית כשאישתי הלכה איתו לטיול בפארק ליד הבית ועובד בניין זר רדף אחריה וניסה לתפוס אותה בכוח.

אני אוהב את הכלב שלי כמו כמו אהבת אב לילד, הוא ישן איתי במיטה, הוא צמוד אליי רוב הזמן ואני ייתן לו לו את החיים שלי אבל במידה והוא צריך להגן עלי אני לא רואה בזה שום פסול.

בדיוק כמו שיש לי גם פקינז וגם עליה הוא מגן מכלבים אחרים!

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי את הבדיחה ! :lol:

אני נהג אוטובוס, אך לא באגד, כך שלא אוכל להעיד אם חברים יש רק באגד :-)

אני נהג אוטובוס בחברה אשר בבעלות אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

כשהכלבה שלי הייתה גורה (לפני משהו כמו 12 שנים) היא שיחקה עם דני ענק ורק אז הצלחתי להבין למה אומרים על הדני, שלמרות גודלו ואולי דווקא בזכותו, נחשב לג'נטלמן לא קטן והוא כלב מאוד עדין וטוב.

מצד שני, אני לא מקנא בפותח השרשור, תקיפה ע"י דני ענק נשמעת לי כמו לא פחות מסיוט וממש לא הייתי רוצה לפגוש אחד עצבני.

קראתי פה בשרשור שעדיף לא להרים את הכלב, כי זה נותן טריגר יותר חזק לתקיפה וזה נכון, אבל אתם לא יכולים להגיד לבעלי כלבים קטנים, כמוני, לא להרים את הכלב. רבאק, ביס אחד והכלבה שלי בעולם הבא ואני ממש לא מוכן לתת לזה לקרות.

לפי דעתי, כל אותם אנשים ,שמספרים שבשכונה שלהם יש כלבים מסוכנים מסתובבים, צריכים ללכת עם מקל של מטאטא. אני לא טוען כי צריכים להשתמש בו על מנת להכאות את אחד הכלבים, אלא רק כאמצעי הרתעה.

לפותח השרשור,

אני מבין לליבך ומקווה שפעם הבא תצטייד במקל, ע"מ שחייך לא יהיו בסכנה שוב.

עם כל האהבה העצומה שלי לכלבים, הדני הענק צריך להשלח להסגר ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

ובפעם השלישית כשאישתי הלכה איתו לטיול בפארק ליד הבית ועובד בניין זר רדף אחריה וניסה לתפוס אותה בכוח.

בדיוק כמו שיש לי גם פקינז וגם עליה הוא מגן מכלבים אחרים!

WTF!? למה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
כאשר ראיתי שהזאב מנסה לברוח והכלב שלי לא משחרר לו את הצוואר תפסתי את הכלב שלי ושיחררתי את הזאב.

עם כל האהבה לכלבים (ויש לי המון) לפעמים אין ברירה אחרת אלא רק בשיא הכח.

אם יש בעלים שהוא לא אחראי על הכלב שלו והכלב תוקף חיה ו\או בני אדם, שייקח בחשבון שלפעמים אין ברירה והכלב שלו "יחטוף".

חוץ מהתגובה הזו, שאני מתנגד לה בכל תוקף (לשסף את הכלב שלך בכלב אחר, גם אם האחרון "אשם"?), אני מסכים עם כל תגובה שלך פה.

התגובה הזו, באיזשהו מקום, כאבה לי.

"קרב כלבים", גם הוא "מקרי ול"דקה" לא צריך להתקיים - פשוט לא.

פורסם

אלו האינטראקציות עם אנשים שמתאימות לכלב בית.

תוקפנות לא באה בחשבון.

אגב, כן אפשר לרסן תוקפנות של כלב.

הכלבים שלי יודעים טוב מאוד שאם הם תוקפים מישהו בלי שאני אתן פקודה, הם יקבלו כאפה.

http://www.youtube.com/watch?v=y7FJRbSGb5c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=fkG6T787ALY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ואלו אינטראקציות שמתאימות לכלבים עם חיות:

http://www.youtube.com/watch?v=5gURcki4-ZA&feature=related דרך יוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=50cDFzpSwA4&NR=1 דרך יוטיוב
פורסם

קרב כלבים "שלא באשמת כלבך" הוא כשלון שלכם כמגדלי כלבים וכמנהיגי הלהקה.

מה שאתה מתאר פה הוא חוסר הבנה מוחלט של עולם הכלבים!

אף כלב לעולם לא יתקוף כלב אחר וינשך אותו אם הכלב הפולש יפגין אדישות או שיפגין כניעה.

כאשר אתה מטייל עם הכלב שלך וכלב תוקפני מגיע אליך, הכלב שלך מיד נדרך ומכין עצמו לקרב (פתיחה והרחבה של החזה, הרמה של הצוואר תוך הסטת הראש קצת לצד, הנפת הזנב למעלה וכו' ), הכלב התוקף קורא את זה ומיד ניגש למלאכת ה"חינוך".

אם תלמדו לזהות את הרגע הזה וע"י תיקון מהיר של ההתנהגות של הכלב שלכם תוציאו אותו ממצב התקיפה ותעבירו לו את המסר של "אתה כנוע עכשיו, אם מישהוא מטפל בעימות זה אני (כי אני פה הזכר אלפא)" תראו שמיד הכלב התוקף נרגע, מאט, מקיף אתכם ומתחיל לרחרח את אחורי הכלב שלכם ממרחק ןמאבד עניין בכם.

אבל מי שבכלל לא מזהה ולא יודע לקרוא את ההתנהגות הזאת, גומר עם זאבים שמתנפלים לו על האמסטף ופינצר צרפתי שנועל את האמסטף בדבל-סופלקס ושאר קשקשת ערסית של לוחמי כלבים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה אתה צודק, במיוחד אם הכלב חש צורך של להפגין בעלות עליך ו"לשמור" עלייך - שזה לא מצב תקין.

עדיין - רוב האנשים לא מכירים את זה מספיק טוב או לא הגיעו עדיין למצב הזה עם הכלב , ולדעתי העצה שלי (להעביר את הכלב מאחוריך שיבין את "מקומו" ולפנות באסרטיביות לכלב המתקרב) טובה לדעתי יותר לרוב האנשים.

בכלליות - מעטים הכלבים שיתקרבו לבעלים אסרטיבים של כלב עם הכלב שלו.

עדיין - גם עם זה - יש יוצאי דופן וכלבים מעורערים יותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בנוסף לכל מה שציינתי, מי שחושב ש"כלב נועד להגן עליך " לא מבין שהוא בעצם מפנה את הבמה בהכנעה ונותן לכלב בהערצה את תואר "זכר האלפא של הלהקה".

אח"כ הם מתראיינים בעיתונות ולא מבינים מה קרה לכלב כשהוא פתאום קרע לתינוקת שלהם את הפנים.

כשמגדלים כלב בבית יש אך ורק זכר אלפא אחד והוא לעולם לא על 4 רגליים.

פורסם

בגירה, אתה לא יכול לירות את תורת ההיררכייה של הזאבים ללא הסבר מפורט,

צריך לדעת סימנים מקדימים ל''קריאת תיגר'' של הכלב שלך (לכל כלב זה שונה וצריך לזהות, ליקוקים, קפיצות, הרמת/הורדת זנב פתיחת פה הוצאת לשון זיגזגים וכו')

פורסם

קריאת התיגר היא אוניברסלית לציוואווה ולזאב ארקטי ואם נתעלם מהניואנסים שציינת (שבהחלט קיימים), למגדל הכלבים ההדיוט, די במכלול הסימנים הכלליים שציינתי (פתיחה והרחבה של החזה, הרמה של הצוואר תוך הסטת הראש קצת לצד, הנפת הזנב למעלה).

פורסם

בגירה אני לא יודע למי ההודעה שלך מופנית

אך במידה והיא מופנית אליי אזי יש לך טעות חמורה והשיפוט שלך מוטעה ולא הוגן.

הכלב שלי יודע טוב מאוד את העמדה שלו, הכלב שלי לא מפגין רצון להפגנת דומיננטיות מול כלבים אחרים, הוא אפילו אדיש לחלוטין כלפיהם.

אני קורא המון על כלבים וחיות בכלל, מגיל מאוד מוקדם.

התנדבתי מספר פעמים אצל מאלפי כלבים ולמדתי המון על התנהגויות שונות של כלבים ודרכי התמודדות.

שוב, אני לא בטוח למי ההודעה שלך מופנית, אך אם היא אכן מופנית אליי, מדובר בזלזול מצידך לשפוט בכזו נחרצות על סמך כמה מילים בהודעה על גבי דפי הפורום מבלי להכיר את הדמות אשר מתכתבת מולך.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אף כלב לעולם לא יתקוף כלב אחר וינשך אותו אם הכלב הפולש יפגין אדישות או שיפגין כניעה.

לא מסכים בכלל!

ישנם גזעים דומיננטיים אשר לא יפסיקו לתקוף, גם כאשר הצד השני הוא כנוע וכל מה שהוא רוצה זה לעזוב את הטריטורייה ולהמשיך לחיות.

אותם גזעים לא יעזבו את הנתקף עד אשר הוא ימות, לא פחות.

גזעים אשר פותחו ע"מ לשמש ככלבי קרבות, כגון: אמסטף, פיטבול, דוגו ארגנטינו וכו", לעולם לא יעזבו את ה"קורבן" עד אשר הוא ימות - הם לא ייתנו לו סיכוי אחד קטן לחיות.

פורסם
WTF!? למה?

כנראה שגם הערבי אוהב בלונדיניות :lol:

חוץ מהתגובה הזו, שאני מתנגד לה בכל תוקף (לשסף את הכלב שלך בכלב אחר, גם אם האחרון "אשם"?), אני מסכים עם כל תגובה שלך פה.

התגובה הזו, באיזשהו מקום, כאבה לי.

"קרב כלבים", גם הוא "מקרי ול"דקה" לא צריך להתקיים - פשוט לא.

אז מה עדיף, שזאב גרמני ישסע לי את היד?

קרב כלבים "שלא באשמת כלבך" הוא כשלון שלכם כמגדלי כלבים וכמנהיגי הלהקה.

מה שאתה מתאר פה הוא חוסר הבנה מוחלט של עולם הכלבים!

כאשר אתה מטייל עם הכלב שלך וכלב תוקפני מגיע אליך, הכלב שלך מיד נדרך ומכין עצמו לקרב (פתיחה והרחבה של החזה, הרמה של הצוואר תוך הסטת הראש קצת לצד, הנפת הזנב למעלה וכו' ), הכלב התוקף קורא את זה ומיד ניגש למלאכת ה"חינוך".

אם תלמדו לזהות את הרגע הזה וע"י תיקון מהיר של ההתנהגות של הכלב שלכם תוציאו אותו ממצב התקיפה ותעבירו לו את המסר של "אתה כנוע עכשיו, אם מישהוא מטפל בעימות זה אני (כי אני פה הזכר אלפא)" תראו שמיד הכלב התוקף נרגע, מאט, מקיף אתכם ומתחיל לרחרח את אחורי הכלב שלכם ממרחק ןמאבד עניין בכם.

אבל מי שבכלל לא מזהה ולא יודע לקרוא את ההתנהגות הזאת, גומר עם זאבים שמתנפלים לו על האמסטף ופינצר צרפתי שנועל את האמסטף בדבל-סופלקס ושאר קשקשת ערסית של לוחמי כלבים.

הכל טוב יפה בתאוריה, וב90% מהפעמים אתה גם צודק ואני מצליח למנוע קרבות על בסיס יומי אבל במקרה עם הזאב הנ"ל זה פשוט לא עבד והזאב הצליח גם לתת לי ביס ברגל לפני ששיחררתי את הכלב שלי.

עם כל הכבוד למנהיג להקה, זכר אלפא וטיפול בעימותים לא תמיד זה עובד ועובדה שבמקרה אחד אצלי זה לא עבד ולא הייתה לי ברירה אחרת.

זה שאתה קורה לי ערס על גבי הפורום רק מוציא אותך יותר קטן כי עד שלא היית בסיטואציה כנראה שאתה לא תבין לעולם (ותקן אותי אם אני טועה אבל רשמת פה מקודם שאף פעם לא יצא לך להיות בסיטואציות כאלו)

הכלב רץ אלי מרחוק, זיהיתי את הסיטואציה יפה מאוד. לא עבד כל מה שניסיתי על הזאב ובנקודה מסויימת החלטתי שאני נותן לכלב להילחם כי איך שלא תהפוך את זה הוא יודע להילחם בכלב אחר יותר טוב ממני.

אגב, אם אתה ממשיך לדבוק בשטויות שלך על הערסיות ואתה בטוח שאתה סיזר מילאן אני מזמין אותך לבוא לחווה שבא אני מאלף את הכלב שלי ונדאג להעמיד אותך באותה סטואציה שאני הייתי (אל תידאג, תיהיה בסביבה מבוקרת) ואני מבטיח לך שאחרי הביס הראשון שתחטוף אתה או:

1. תיברח (מה שכמובן רק יחמיר את המצב עשרות מונים)

2. תיתן לכלב שלך להילחם ולהציל אותך ואת עצמו (במידה כמובן והכלב שלך מסוגל להילחם וזה לא כלב בית קטן) ואז תמלא את פיך במים.

אז את הקשקשת על "לוחמי כלבים", "ערסיות" "ופניצ'ר צרפתי שנועל על אמסטף" תשאיר בצד כשאתה על המקלדת ותנהל דיון ענייני ולא פוגעני בייחוד שמילים כמו שאתה רושם מגיעות ממנהל שאמור לכבד את עצמו ואת משתמשי הפורום ולא להרשות לעצמו להיתנהג בצורה דוחה שאסורה על חברי הפורום "הנחותים" יותר ואני אמנם בטוח שעכשיו תגיע עוד התרעה (אל תידאגו, אי אםשר להגיב עליה חזרה כי זה נשלח ממנהל מערכת ללא יכולת עירעור) ו\או מחיקה של דברי.

ועוד בנושא זה, אני ממש לא מותח ביקורת על מנהלי הפורום, אני מותח ביקורת עליך באופן אישי על זה שאתה מרשה לעצמך להיתנהג בצורה מחפירה, לזלזל, לקלל ולשים ללעג חברי פורום אשר לא מנהלים עקב הצבע הירוק של שימך הפורום.

אם כבר אתה הרשת לעצמך לקרוא לחבר פורום ערס (בכמה היזדמניות שונות בשירשור הנ"ל) אז מי פה הערס אשר לא יודע לנהל דיון עינייני ללא השמת שם אחרים ללעג????

• תוכן חדש...