Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אי אפשר להחליף מכון תוך 30 יום ממתי שנכנסת למכון הישן.

כלומר בשנה הבאה אין שום בעיה.

2. זו לא המלצה לביצוע שום פעולה - אבל נניח שהיית מגיע לרישום המידה החדשה עם גלגלים 5.5" (מושאלים מחבר?), מה רע?

הרי בטסט השוטף (למיטב ידיעתי...) לא מפשפשים ברוחב החישוקים אלא רק מעיפים מבט על מידת הצמיגים.

מידת החישוקים גם לא מופיעה ברשיון הרכב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אתה צודק! :roll:

1. הרכב שלך חורג מן התקנות.

2. אתה מבקש מבוחן רכב שיעלים עין.

3. יש לך סיבה מוצדקת.

תודה רבה על ההבחנה ;) חחחחח

מה לדעתך אתה היית עושה במקרה כמו שלי?

1. אי אפשר להחליף מכון תוך 30 יום ממתי שנכנסת למכון הישן.

כלומר בשנה הבאה אין שום בעיה.

2. זו לא המלצה לביצוע שום פעולה - אבל נניח שהיית מגיע לרישום המידה החדשה עם גלגלים 5.5" (מושאלים מחבר?), מה רע?

הרי בטסט השוטף (למיטב ידיעתי...) לא מפשפשים ברוחב החישוקים אלא רק מעיפים מבט על מידת הצמיגים.

מידת החישוקים גם לא מופיעה ברשיון הרכב.

תודה על ההתייחסות, היום מישהו אמר בצחוק על הרכב שלי B4 ואמרתי לו אם היה לי B4 לא היו לי צרות כאלה חחח, אם היה לי חבר עם מידת גלגלים כזאת (לא מדובר על רגילים במקרה נכון? לא ממש מבין בזה).

גם אני שמעתי שבטסט עצמו לא באמת עושים "טסט" לכל גלגל ספציפית, אבל זה סיכון די גדול ויקר.. =/

כרגע אני במסע חיפושים אחרי מכון רישוי שכן יאשר, 2 ראשונים בדקו בדקדקנות ואמרו לא לצערי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...