Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי כרגע סאב 10" בתוך קופסא סטנדרטית בבגאז', אני צריך את המקום שהוא תופס לי בבאגז' ולכן אני רוצה לעשות לסאב בניה מיוחדת כמו שראיתי שעושים בחו"ל.

משהו כזה:

0.jpg

הייתי רוצה לשמוע המלצות על אנשים שיודעים לעשות דבר כזה פה בארץ, כמה זה אמור לעלות לי, ובכלל כל טיפ/עצה שמישהו יוכל לתת בנושא...

תודה מראש,

עמרי

-----

פורסם

או שמזמינים מאי-ביי stealth box מוכנה וסוגרים עניין ברבע מחיר.

הבעייה היא שלרכבים אירופאיים ואסייאתיים כמעט ואין דגמים מתאימים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כי זה המון עבודה והרבה שעות עבודה. גם החומרים לא זולים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה יכול לעשות לבד,אז באמת עדיף.

אבל החומרים דיי יקרים,וזה המון שעות עבודה.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

גיל בישביל ליבנות תיבה לסאב אתה צריך הרבה יותר מ-100 שקל חומרים

איפה פוליאסטר +סיבים+בונדו+ניירות שיוף +ריפוד ויש עוד

איפה נסיון לעבוד עם החומרים האלו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ב-100 אפשר לקנות ליטר פוליאסטר+מקשה+1 מ''ר סיבים+בונדו.

אז טעיתי,200 יעלה לו החומרים.

וכמו שכבר רשמתי למעלה,הבעיה הגדולה זה העבודה.

עומרי,אני לא יודע אם זה יתאים לך,בפורום מכירה יש מישהו שמוכר בניה שיושבת בתוך הגלגל הרזרבי לMK4.תנסה לחפש אותו.

בשיפוצים...

פורסם

חס וחלילה לא רבים אף פעם :-P פשוט קצת לא מיסתדרים :-P סתם הכמויות הם הרבה יותר גדולת מכיוון שפה אתה הולך על תיבה לסאב ולא איזה פוד לטוויטר וזה מצריך הרבה שכבות בישביל החוזק וזה גם קצת גדול ותיבה בסדר גודל כזה שותה פוליאסטר בכמויות

שיהיה שבוע טוב

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...